רוט לאנדרואיד 7
-
@עברי-אנכי
לא נראה לי שאתה צודק בעניין ההתאמה. אני לא בטוח אבל נראה לי שהרצתי את זה על מכשיר אנדרואיד 6. -
@magicode אמר ברוט לאנדרואיד 7:
@עברי-אנכי
לא נראה לי שאתה צודק בעניין ההתאמה. אני לא בטוח אבל נראה לי שהרצתי את זה על מכשיר אנדרואיד 6.אז תהיה בטוח שלא...
אגב למה לא עושים כבר גירסאות מתקדמות יותר עם תעודת האבטחה
אני מוכן לעבוד על זה (רק אם תפנו אותי למדריך כמובן...) -
@zvi יש לי את אפליקצית וויז אשר הוכנס לה תעודת האבטחה על פי ההוראות בויקי אבל ברשת רגילה זה רושם מחפש רשת אני לא יודע עם זה תעודה לא מתאימה או שצריך דווקא נטפרי אני יכול לשלוח לך את האפליקציה עם יש לך איך לבדוק
-
-
@a0533057932 אמר ברוט לאנדרואיד 7:
@zvi יש לי את אפליקצית וויז אשר הוכנס לה תעודת האבטחה על פי ההוראות בויקי אבל ברשת רגילה זה רושם מחפש רשת אני לא יודע עם זה תעודה לא מתאימה או שצריך דווקא נטפרי אני יכול לשלוח לך את האפליקציה עם יש לך איך לבדוק
לכאורה לא אמורה להיות בעיה כי זה רק מאפשר גם לנטפרי לעבוד אבל לא מונע מרשתות אחרות.
מה מהירות הרשת שלך?
אולי אתה במקום ללא קליטה... -
@zvi @a0533057932
הרב @magicode כתב כבר בעבר הרחוק [סורי, אין לי כח לחפש ברחבי הפורום כאן איפה ומתי זה היה], שהתעודה שהוטמעה הוכרה ע"י שרתי הוויז כמזויפת, ולכן הוא לא מצליח להתחבר לשרת ומחפש רשת.
@a0533057932
ברשת של נטפרי, זה באמת עובד ? או שרק נדמה לך בגלל שבהתחלה הוא מזהה חיבור עד לכשל? -
@עברי-אנכי אמר ברוט לאנדרואיד 7:
@zvi @a0533057932
הרב @magicode כתב כבר בעבר הרחוק [סורי, אין לי כח לחפש ברחבי הפורום כאן איפה ומתי זה היה], שהתעודה שהוטמעה הוכרה ע"י שרתי הוויז כמזויפת, ולכן הוא לא מצליח להתחבר לשרת ומחפש רשת.
@a0533057932
ברשת של נטפרי, זה באמת עובד ? או שרק נדמה לך בגלל שבהתחלה הוא מזהה חיבור עד לכשל?עובד חלק
-
@zvi אמר ברוט לאנדרואיד 7:
@עברי-אנכי אמר ברוט לאנדרואיד 7:
@zvi @a0533057932
@a0533057932
ברשת של נטפרי, זה באמת עובד ? או שרק נדמה לך בגלל שבהתחלה הוא מזהה חיבור עד לכשל?עובד חלק
- באיזו גירסת אנדרואיד ?
- המכשיר עבר רוט [פריצה]?
-
@ilanmat0 אמר ברוט לאנדרואיד 7:
אם מישהו התנסה ויוכל לעזור לי לעשות רוט לטאבלט סיני עם אנדרואיד 7.2 (אני צריך זאת בשביל שיעבוד עם וייז בנטפרי)
תודה רבה
איזה מכשיר - חברה ודגם ?
-
@חזק אמר ברוט לאנדרואיד 7:
@ilanmat0 תשאל את ה'רב' גוגל ימ"ש.
בעיקרון גוגל היא בייסוד ובבעלות של שני יהודים, מ"מ מאחר והם מפיצים איסורים ודברי כפירה יתכן שמותר לומר עליהם ימ"ש ג"כ.
כמו"כ פייסבוק היא בייסוד ובבעלות יהודי.
כמו"כ וואטסאפ נפתח על ידי מתכנת יהודי שצירף עמו ג"כ מתכנת גוי, וכעת נרכש ע"י מארק בבעלות יהודית.
לקיים מה שנאמר כשהם יורדים יורדים עד לעפר. -
@יהושע-ב.
מבחינת בעלות זה לא מדויק.
זה חברות שנסחרות בבורסה ולכן הבעלות זה לפי מחזיקי המניות.