הדרכות של lynda.com - האם יש כיוון לפתוח קורס מסויים?
-
-
@ישורון אמר בהדרכות של lynda.com - האם יש כיוון לפתוח קורס מסויים?:
מפורסמים סרטוני ההדרכה המקצועיים והברורים [באנגלית] של lynda.com.
למעשה כל האתר חסום אצלנו בנטפרי עם הודעה שמחפשים פתרונות.
האם יש איזה כיוון או דרך מיוחדת לפתוח קורס מסוייםהלואי!
שמעתי מכמה אנשים שלא רוצים לעבור לנטפרי, בשביל שחוסמים אתר זה. -
הועלה להצבעה
אפשרות לפתיחת סרטונים באתר lynda.com (כמו יוטיוב) -
נו ב"ה, נקוה שיצליח.
מאוד מומלץ כעת להיכנס לאתר של lynda.com בשביל להתרשם על כל פנים מהמבחר העצום של נושאים והדרכות וקורסים שלמים במגוון תחומים.
כל הסרטונים מועברים על ידי מומחים עולמיים שבאותו תחום, ועשויים ברמה גבוהה מאוד.
גם הקורסים בנויים בצורה מצויינת ובהדרגתיות נכונה.
עכשיו יש גישה אל האתר שלהם... אז אפשר להתרשם!
לאתר Lynda.com. -
@ישורון הסרטונים בעברית ?
בתשלום ? -
- הסרטונים באנגלית
- חודש ראשון חינם
- אחר כך בסביבות 30$ לחודש
[אבל באמת אפשר להספיק המון המון בחודש חודשיים. אם אתה מחליט להיות רציני, ולהתייחס אל זה ממש כמו קורס]
-
@ישורון אם זה בתשלום וגם באנגלית פחות הייתי ממליץ להצביע לזה כי זה נהיה כבר פחות ופחות שימושי
עדיף להשקיע את ההצבעה בצורך תמידי וארוך טווח ולא בצורך מיידי וזמני -
@aiib אמר בהדרכות של lynda.com - האם יש כיוון לפתוח קורס מסויים?:
@ישורון אם זה בתשלום וגם באנגלית פחות הייתי ממליץ להצביע לזה כי זה נהיה כבר פחות ופחות שימושי
עדיף להשקיע את ההצבעה בצורך תמידי וארוך טווח ולא בצורך מיידי וזמניבמילים אחרות אתה לא צריך את זה,
יש כאלה שכן. בשבילם זה לא זמני ומיידי. -
@נטפריס אבאר את כוונתי יותר.
נטפרי יצאו כעת במיזם מיוחד שבו כל אחד יכול לקדם נושאים שלדעתו חשובים יותר.
לדעתי וזה מה שכתבתי מומלץ יותר לקדם את מה שיקדם את נטפרי ולא מה שיעזור לאדם הספציפי שכבר נמצא בנטפרי אבל לא יקדם את נטפרי כמכלול.
ולכן לדעתי קורס כזה שהאופציה החנמית שלו היא רק לחודש כל אחד שיש לו צורך בזה מסתבר שכבר השתמש בזה עוד לפני שהגיע לנטפרי.
וגם אם לא עדיין יש דברים שהם מערכתיים כמו חנות תוספים כמו וויפרי לאנדרואיד ומיקינטוש וכן הלאה בזו הדרך.
ההצעה המדוברת היא מאד נקודתית ופחות תתן נקודות לנטפרי.
כמובן שמי שרוצה יכול לחלוק עלי אבל זאת דעתי בנוגע להצבעות. -
@aiib אמר בהדרכות של lynda.com - האם יש כיוון לפתוח קורס מסויים?:
@נטפריס אבאר את כוונתי יותר.
נטפרי יצאו כעת במיזם מיוחד שבו כל אחד יכול לקדם נושאים שלדעתו חשובים יותר.
לדעתי וזה מה שכתבתי מומלץ יותר לקדם את מה שיקדם את נטפרי ולא מה שיעזור לאדם הספציפי שכבר נמצא בנטפרי אבל לא יקדם את נטפרי כמכלול.
ולכן לדעתי קורס כזה שהאופציה החנמית שלו היא רק לחודש כל אחד שיש לו צורך בזה מסתבר שכבר השתמש בזה עוד לפני שהגיע לנטפרי.
וגם אם לא עדיין יש דברים שהם מערכתיים כמו חנות תוספים כמו וויפרי לאנדרואיד ומיקינטוש וכן הלאה בזו הדרך.
ההצעה המדוברת היא מאד נקודתית ופחות תתן נקודות לנטפרי.
כמובן שמי שרוצה יכול לחלוק עלי אבל זאת דעתי בנוגע להצבעות.עדיין, את כל זה אתה אומר כאחד שלא צריך את זה, ורק בגלל שזה לא בעברית.
המערכתיות של זה אכן קטנה אבל גם של החנות תוספים, בגדים בנקסט ועוד.
האם זה מוסיף נקודות לנטפרי - בלי לדון כמה כל הצעה אחרת מוסיפה - זו לא מטרת ההצבעה, השאלה כמה רוצים נטו. -
אני רק אוסיף נקודה חשובה בנוגע אתר Lynda לתושבי ארה"ב.
כל מי שהוא חבר בספריות מסויימות (Library) לדוגמא nypl.org, bklynlibrary.org מקבל גישה חופשי חינמי לכל הסרטונים באתר Lynda.
להיות חבר בספריות הנ"ל לא כרוך בתשלום, וכמובן יש הרבה מאוד תושבי ארה"ב שיש להם כניסה חינמית (גם לי יש). ומאוד חבל שיהיה חסום. -
@קרש אמר בהדרכות של lynda.com - האם יש כיוון לפתוח קורס מסויים?:
אני רק אוסיף נקודה חשובה בנוגע אתר Lynda לתושבי ארה"ב.
כל מי שהוא חבר בספריות מסויימות (Library) לדוגמא nypl.org, bklynlibrary.org מקבל גישה חופשי חינמי לכל הסרטונים באתר Lynda.
להיות חבר בספריות הנ"ל לא כרוך בתשלום, וכמובן יש הרבה מאוד תושבי ארה"ב שיש להם כניסה חינמית (גם לי יש). ומאוד חבל שיהיה חסום.WOW לא ידעתי תודה כל המידע