ושוב, הצגת סרטונים מאושרים
-
כבר דיברו על זה בעבר, אבל זה דחוףףףףףףףףף מאוד.
זה כמעט בלתי אפשרי לחפש בצורה כשתבו לחפש בגוגל עם המילה יוטיוב לפני הנושא, הוא מציג המון תוצאות, וצריך לעבור על המון דפים עד שמוצאים משהו מאושר המתאים לנושא המבוקש.יש אפשרות לטפל בעניין בהקדם?
תודה מראש
-
כנראה שנטפרי מעדיפים להדחיק את פתיחת הסירטונים לפינות נראה לי שאני מבין אותם...
אבל הם צריכים להבין גם אותנו וזה לא בסדר שאני מבקש לפתוח סירטון ועד שפותחים אני כבר שוכח
את מה ביקשתי אנא בנטפרי תסבירו למה זה לא יכול לעבוד פשוט יותר??????? -
אני לא חושבת שיש להם אינטרס נגד הצגת סרטונים.
נט פרי קמה במטרה לתת מענה לסינון מקסימלי לכלל האוכלוסיה וביניהם גם אנשים המשתמשים עם האינטרנט לצרכי עבודה ופרסה. וגם לזה צריך לצפות בכל מיני סרטונים.
אי מאמינה שי באג מסויים שצריך להתגבר עליו, רק שהוא בג שכבר קיים הרבה זמן, וצריך לטפל בו בדחיפות.תודה מראש
-
@nechami מנגד יש גם בעיה של התמכרות ובזבוז זמן שדובר כאן לא מעט..
בפועל הכיוון הוא שלכל אחד יהיה מה שהוא צריך ותמיד ניתן לצאת מנקודת הנחה שהוידאו הספציפי שאתם זקוקים לו עדיין סגור וצריך להיעזר בדרכים אחרות כדי להגיע לזה ולבקש לפתוח, זה שמישהו אחר כבר ביקש ונתן תמורתו כמה נקודות אומנם יעזור לכם שלא תזדקקו לבקש ולשלם בנקודות אבל לא מעבר לכך.
נראה שהאתר שבנו לצורך זה היה סוג של נסיון זמני עד שהגיעו למסקנה שזה לא טוב, או שיש תוכניות חדשות בנושא הזה.. נחיה ונראה.
@administrators אף פעם לא אכזבו אותנו בינתיים.. -
מה קשורה לכאן תשובה של בזבוז זמן? סינון אינטרנט לא אמור להיות קוצב זמן לשום דבר, הוא אמור להוות סינון מפני בעיות רוחניות נטו.
בזבוז זמן, זה עניין של בחירה! ולא קשור בכלל לסינון,מי שלא שולט בעצמו יכול להתקין תוכנת בקרת הורים וכדו' שתיתן לא אפשרות גלישה רק בשעות קובות מראש. -
ענין האחריות של נטפרי לשריפת זמן באינטרנט כבר נידונה בפורום הישן...
אתר החיפוש לא שייך לנטפרי. בנה אותו מישהו פרטי והאתר הוא תחת אחריותו, הזכירו כבר כמה פעמים את עניין האתר שהפסיק לעבוד, ועדיין מחכים לתגובתו לכשתבא. -
אני יכול לבשר לכם שהעניין נכנס לטיפול ברגע זה בעז"ה.
-
@GolanArt אין על נטפרי !!!
-
@GolanArt אמר בושוב, הצגת סרטונים מאושרים:
אני יכול לבשר לכם שהעניין נכנס לטיפול ברגע זה בעז"ה.
תודה ענקית!
אין מילים! -
אני רק בישרתי, הקרדיט לא שייך לי, ממש לא.
-
@nechami אמר בושוב, הצגת סרטונים מאושרים:
מה קשורה לכאן תשובה של בזבוז זמן? סינון אינטרנט לא אמור להיות קוצב זמן לשום דבר, הוא אמור להוות סינון מפני בעיות רוחניות נטו.
בזבוז זמן, זה עניין של בחירה! ולא קשור בכלל לסינון,מי שלא שולט בעצמו יכול להתקין תוכנת בקרת הורים וכדו' שתיתן לא אפשרות גלישה רק בשעות קובות מראש.מדפדוף קצר אחורה, בהחלט שזה היה נושא וכמו ש @ezra כבר ציין:
בפורום ז"ל.
בפורום כאן.אם כי כמו שכתבתי שיתכן.. אכן התממש.
@GolanArt וכללללל ה @administrators כה לחי. -
יש חדש בנושא?
-
-
@אברהם-כהן תודה רבה!!
חברים, זה האיש שלקח את העניין ליידים, תנו לו קרדיט! -
@אברהם-כהן ישר כוחך!!!
@GolanArt להכרזות... -
קרדיט לאברהם בלבד!! לא לי!!
-
@אברהם-כהן
תודה ענקית!!!!!!!! -