2 הצעות ייעול, מקווה שיתקבלו בברכה
-
@N.O אמר ב2 הצעות ייעול, מקווה שיתקבלו בברכה:
שלום וברכה ושוב תודה לכל העוסקים במלאכה
2. בנוגע לחסימת כתובות
יש אנשים שהם מצורפים לקהילה מסוימת או שהם נתנו את הסיסמה למישהו וחסמו כמה אתרים ברשימה השחורה. אך דא עקא אם אני רוצה להכניס עוד אתר לרשימה השחורה אני לא יכול בלי הסיסמא! אולי אפשר לעשות סוג של כביש-חד-סטרי, להכניס לרשימה השחורה/ לחסום, לא צריך סיסמה, ולפתוח צריך סיסמה? הגיוני?שוב תודה רבה לכם
@N-O פתרון חלקי בוודאי כבר דאגו בנטפרי, ניתן שמנהל הקהילה ינהל רשימה שחורה משלו ויאפשר לך במקביל לנהל רשימה שחורה נוספת משלך וגם תוכל להוסיף על הגדרה זו סיסמה נפרדת ותמסור לאחר, אך אכן פתרון ממש שסתום אל-חוזר כרצונך כנראה טרם שודרג, אך לא ראינו שנטפרי עוצמים עין לרגע בפיתוח וכנראה שזה עוד יקרה!
-
משום מה זה נראה כאילו אף אחד לא חשב על האופציה להתקשר למנהל הקהילה בשביל שיסגור לך.
-
@dLive בוודאי שחשבתי
אבל לפעמים העצלות מונעת...
אני יודע על עצמי שזה יועיל לי
אין כוונה ח"ו לבוא בטרוניא -
@dLive הרשה לי לחלוק עליך.
- בקהילה גדולה זה כמעט בלתי אפשרי.
- אני לא בטוח בצעד שלי לחסום את עצמי יותר (בשעות למשל) ולהטריד אותו בלחסום ואחרי יומיים לשחרר קצת את השעות וכ"ו וכ"ו וכדו'.. קצת יותר מלא נעים.
-
@למדן-וידען על מה שכתבת ב - 2
לפי הצעתי, אם תרצה לפתוח את השעות עדיין תצטרך אישור מהקהילה.
רק לחסום תוכל לבד -
@N.O לדעתי צריך להיות שני מעגלים.
- דברים שקשורים לקהילה.
- התחזקות אישית עם סיסמה למשל לאשה או חבר..
-
@למדן-וידען אמר ב2 הצעות ייעול, מקווה שיתקבלו בברכה:
@N.O לדעתי צריך להיות שני מעגלים.
- דברים שקשורים לקהילה.
- התחזקות אישית עם סיסמה למשל לאשה או חבר..
זה קיים במצב הנוכחי בנטפרי, מנהל הקהילה שלך יכול לשחרר את ניהול הגדרות הסינון לטיפולך, ובמקביל הוא שולט על חשבונך בנפרד, כלומר מה שהוא יחליט שצריך להיות סגור הגדרות שלו יהיה חזקות יותר משלך ורק מה שהשאיר לך פתוך תוכל לחסום וכן להגדיר סיסמה על הגדרות שלך ולמסור את הסיסמה לאחר.
בקיצור לפעמים בנטפרי זה בגדר טרם נקרא ואני נענה.
-
@abc אמר ב2 הצעות ייעול, מקווה שיתקבלו בברכה:
זה קיים במצב הנוכחי בנטפרי, מנהל הקהילה שלך יכול לשחרר את ניהול הגדרות הסינון לטיפולך, ובמקביל הוא שולט על חשבונך בנפרד, כלומר מה שהוא יחליט שצריך להיות סגור הגדרות שלו יהיה חזקות יותר משלך ורק מה שהשאיר לך פתוך תוכל לחסום וכן להגדיר סיסמה על הגדרות שלך ולמסור את הסיסמה לאחר.
בקיצור לפעמים בנטפרי זה בגדר טרם נקרא ואני נענה.
@administrators מאומת?
-
@למדן-וידען
לא צריך את ה @administrators, בתור מנהל קהילה אני יכול לאמת את זה. -
@ליכט תודה
עזרת לי מאוד. -
@abc אצלי זה לא כך, אני חסום דרך הקהילה ואין לי אפשרות לשנות שום דבר.
האם זה תלוי בנציג הקהילה?
-
@AL
יש לנציג הקהילה אפשרות לחסום אותך שלא תוכל לשנות כלל את ההגדרות.
בכל קהילה זה אחרת, לפי ההעדפה של האחראים. -