הבנתי שהגלישה של 019 השתפרה, האם אתם מרגישים את זה?
-
לפי מה שהבנתי ממה שכתבו @mdy ו @חיבור באשכול הזה. הבנתי שבעיקבות השדירוג ש 019 עשו נפתרו הבעיות שהיו קודם ועכשיו ההתחברות מהירה ויציבה.
לפי מה שאני יודע מהצד שלי הם שידרגו את מכונות הסינון. ולפי מה שהם מספרים לי הם השקיעו 2 מליון דולר בהחלפת ציוד, של כל 019. כדי שהתחברות תהיה מהירה והגלישה תהיה מהירה יותר.
הם אומרים שהבעיה שהייתה שהיה צריך להמתין 2 דקות להתחברות נפתרה. ויחד איתה עוד כל מיני בעיות שהיו.
האם זה נכון? האם אתם מרגישים שיפור? האם יותר מהיר? האם יותר יציב? שתפו את הציבור. -
@magicode המהירות השתפרה ובאמת לא היו ניתוקים.
הכי מרגיז זה כשהיה בעיות הם האשימו אותכם.... -
החיבור אכן מהיר יותר.
הגלישה טובה כמו שהיתה לפני הבעיות.
עדיין יש מקומות שהקליטה קצת פחות טובה (מניח שבכל החברות זה ככה) -
גם לי נראה שהגלישה השתפרה מאד בימים האחרונים
-
@magicode שמתי לב לזה עכשיו, שגם לי אע"פ שאצלי הנטסטיק דור 3, עדין יותר מהר מפעם
-
גם אני שמתי לב לשיפור בכל מה שכתבו קודמי וכן אין את הבעיות שאתה כתבת כמו להמתין 2 דק ועוד בעיות למיניהם נפתרו.
אבל לדעתי יש עוד קצת לשפר את ענין המהירות. -
@magicode אמר בהבנתי שהגלישה של 019 השתפרה, האם אתם מרגישים את זה?:
לפי מה שהבנתי ממה שכתבו @mdy ו @חיבור באשכול הזה. הבנתי שבעיקבות השדירוג ש 019 עשו נפתרו הבעיות שהיו קודם ועכשיו ההתחברות מהירה ויציבה.
לפי מה שאני יודע מהצד שלי הם שידרגו את מכונות הסינון. ולפי מה שהם מספרים לי הם השקיעו 2 מליון דולר בהחלפת ציוד, של כל 019. כדי שהתחברות תהיה מהירה והגלישה תהיה מהירה יותר.
הם אומרים שהבעיה שהייתה שהיה צריך להמתין 2 דקות להתחברות נפתרה. ויחד איתה עוד כל מיני בעיות שהיו.
האם זה נכון? האם אתם מרגישים שיפור? האם יותר מהיר? האם יותר יציב? שתפו את הציבור.בנייח - לא רואה שום שינוי
עדיין כל כמה ימים ניתוקים וכמעט כל יום איטיות נוראה -
אין בעיות ניתוק וכדו'. במהירות יש מה לשפר, אבל אצלי רגליים לדבר שזה קשור למיקום שלי. מצד שני יש שעות שטס כמו טיל ויש שעות שסיוט לעבוד.
-
@עילום
תנסה להתחבר לראוטר עם כבל. -
בנייח - לא רואה שינוי. היה טוב ונשאר טוב.
-
@עילום
תנסה להתחבר לראוטר עם כבל.רק עם כבל כמובן
אם באלחוט הייתי מאשים אותו -
@עילום
תנסה להחליף את הכבל.
לי גם היה ניתוקים ובסוף התברר שזה היה כבל תקול. -
@עילום
תנסה להחליף את הכבל.
לי גם היה ניתוקים ובסוף התברר שזה היה כבל תקול.הייתי מאשים את זה
באם זה לא היה קורה בעוד מחשבים המחוברים לראוטר (עם כבל ובלי כבל)
והכבל שלי הוא חדש -
אני בנייח והכל טוב לחלוטין
-
@magicode כרגע דיברתי עם 019 על איטיות
ובטכני אמרו שוב פעם שהבעייה בגלל נטפרי
והשיחה מוקלטת