המעלות של נטפרי
-
עשו סקר קצר בין החברים שלכם, שכאשר נתקלים ח"ו בתמונה לא הולמת, אם ע"ג מסך המחשב ואפילו פרסומת שנוחתת בתיבת הדואר בבית:
אלו שיש להם נטפרי - מזדעזעים מיד, ורואים על הפנים שלהם שהם לא רגילים בשום אופן להחשף לתמונה שכזו.
אלו שיש להם סינון אחר, אפילו הטוב ביותר - עוברים על כך בשלוות הנפש. הם התרגלו רח"ל.
תבדקו את זה טוב, ותראו שיש צדק בדבר. -
אני בדקתי באופן אישי ב+אתרוג+מהדרין" לא מיניה ולא מקצתיה אין סינון תמונות.
"לא יהיה כלום - כי לא היה כלום" -
@משרדי אמר בהמעלות של נטפרי:
אני בדקתי באופן אישי ב+אתרוג+מהדרין" לא מיניה ולא מקצתיה אין סינון תמונות.
"לא יהיה כלום - כי לא היה כלום"וכי אומרים לו לאדם חטא בשביל שיזכה חברך? (שבת ד.)
-
אני לא יודע למה אבל הם עדיין מפיצים שקרים בקשר לנטפרי
-
@Chocolate האם הם מפיצים רק בע"פ או גם בכתב?
-
בטלפון .
-
@Chocolate מה הם אומרים למשל?
מה כבר יכולים להגיד? שנטפרי גזלנים? רוצחים? -
-
@Chocolate
זה ישן
משהו חדש בנושא? -
ממשיכים באותו קו
-
-
@נפתולי אמר בהמעלות של נטפרי:
עשו סקר קצר בין החברים שלכם, שכאשר נתקלים ח"ו בתמונה לא הולמת, אם ע"ג מסך המחשב ואפילו פרסומת שנוחתת בתיבת הדואר בבית:
אלו שיש להם נטפרי - מזדעזעים מיד, ורואים על הפנים שלהם שהם לא רגילים בשום אופן להחשף לתמונה שכזו.
אלו שיש להם סינון אחר, אפילו הטוב ביותר - עוברים על כך בשלוות הנפש. הם התרגלו רח"ל.
תבדקו את זה טוב, ותראו שיש צדק בדבר.אוי כמה שזה נכון.
מנסיון אישי, הזדעזעתי בפעם הראשונה שקלטתי איך הסף רגישות היה גבוה מידי קודם.ב"ה זכיתי להיות בנטפרי כבר תקופה ארוכה, השינוי הוא מדהים (לא נעים אבל אפילו השמפו של הילדים מסובב היום לכיוון הקיר).
-
@מעלה-ומוריד אמר בהמעלות של נטפרי:
@Chocolate אמר בהמעלות של נטפרי:
ממשיכים באותו קו
אתה כלי ראשון?
כן
-
למה אתה לא מפרט?
-
בתור פותח האשכול, ראשית יש"כ לכולכם!
אחרי שהמליצו לי לבדוק אצל מכרים במקרה אחותי ביקשה ממני לבדוק היתכנון של VPN של נטפרי ע"ג החברה המתחרה, שאלתי אותה מה החסרונות בסינון שיש לה, היא כתבה 'החסרון היחיד שאין שם שום מעלות...' ביקשתי ממנה התייחסות מפורטת יותר וזה מה שהיא כתבה לי [יצויין שהיא לא מאה אחוז איזה רימון או אתרגון וכו' ואיזו רמה וזה בבירור]
"אני צריכה את האינטרנט בעבודה לבדוק מהם הגורמים ללקיחת תרופת מסוימות וכו'. כשאני בודקת תרופה כלשהיא הוא פותח לי איתה המון פרסומות מאוד לא טובות. יש המון תמונות לא צנועות והמון תכנים נוראיים. אני לא פותחת את האינטרנט כמעט ואם כן אני מקפידה שיהיה מישהו לידי. אבל סתם, בגדול אני לא מרגישה באמת שיש סינון... אני יודעת שיש סינון כי יש לנו עובדת אחת מאוד חלשה שכל הזמן מתעצבנת שיש לנו סינון ולכן היא לא יכולה לפתוח דברים..."נ"ב מדובר במשרד חרדי לכל דבר שהמנהל הוא יהודי חרדי יר"ש עם פראק...
-
@aiib אמר בהמעלות של נטפרי:
נ"ב מדובר במשרד חרדי לכל דבר שהמנהל הוא יהודי חרדי יר"ש עם פראק...
אם הוא יר"ש אז תגלה לו שיש דבר כזה שנקרא 'נטפרי'
-
@מעמד העברתי את המסר לעובדת, בוא נראה אם יהיה לה את האומץ להציע
-
@aiib צריך להעביר לה הרבה חומר, שלא פתאום תתחיל לגמגם לו
אבל סומך עליך שעשית את זה -
@מעמד אני לא חושב שצריך הרבה חומר, לא מדובר במשרד שצריך אינטרנט בצורה צמודה וממילא אין סיבה שתהיה להם בעיה. הבעיה העיקרית זה לעשות שינויים בראש...
-
@aiib התכוונתי הרבה חומר ל'מה זה נטפרי',
שלא יחשבו שזה כמו הסינון שלהם