רעיון אישור לתכנית מסויימת להכנס גם לדברים סגורים
-
@גד אמר ברעיון אישור לתכנית מסויימת להכנס גם לדברים סגורים:
הרעיון הוא לאלו שחוסמים לעצמם את כל האתרים חוץ ממה שצריכים, לאפשר לתכנית מסויימת לפרוץ את זה [לדוגמא, במקום לחפש את האתר שעידכון תוכנה מסויימת עובר דרכו ולפתוח את זה, לאפשר לתוכנה הזו להיכנס לכל האתרים הפתוחים בנטפרי, והיא מעצמה הרי לא נכנסת לאתרים חוץ מהעידכון].
בתרגום לשפת המעשה, כוונתך שהגדרות הסינון יחולו רק על דפדפנים, ואילו התוכנות הפועלות ברקע יתעלמו מהם?
-
@MacroShadow אמר ברעיון אישור לתכנית מסויימת להכנס גם לדברים סגורים:
@גד אמר ברעיון אישור לתכנית מסויימת להכנס גם לדברים סגורים:
הרעיון הוא לאלו שחוסמים לעצמם את כל האתרים חוץ ממה שצריכים, לאפשר לתכנית מסויימת לפרוץ את זה [לדוגמא, במקום לחפש את האתר שעידכון תוכנה מסויימת עובר דרכו ולפתוח את זה, לאפשר לתוכנה הזו להיכנס לכל האתרים הפתוחים בנטפרי, והיא מעצמה הרי לא נכנסת לאתרים חוץ מהעידכון].
בתרגום לשפת המעשה, כוונתך שהגדרות הסינון יחולו רק על דפדפנים, ואילו התוכנות הפועלות ברקע יתעלמו מהם?
זו גם אפשרות לבצע את זה.
-
@גד
ואז, תוכנת טלגרם (כדוגמא) תעבוד ללא דופי.... -
@ליכט אמר ברעיון אישור לתכנית מסויימת להכנס גם לדברים סגורים:
@גד
ואז, תוכנת טלגרם (כדוגמא) תעבוד ללא דופי....אתה צוחק?
הרי טלגרם חסום. איזה חלופה יש שהיא לא דפדפן, וכן תוכנה?
האנגוטס זה בעצם כרום. ולא עומד לי עוד משהו בראש.בגדול זה רעיון טוב, למשתמשים שלא מדי מבינים,
להשאיר את המחשב עובד ודופק,
ולהיות בלי אינטרנט של ממש. -
@מענטש-אמיתי עם אינני טועה זה מה שעושה התוכנה של נתיב חוסמת רק את הדפדפנים ולא את הגישה
-
@a0533057932 וזה אחד הסיבות שבחרנו דווקא את נטפרי.
-
@מענטש-אמיתי אמר ברעיון אישור לתכנית מסויימת להכנס גם לדברים סגורים:
@ליכט אמר ברעיון אישור לתכנית מסויימת להכנס גם לדברים סגורים:
@גד
ואז, תוכנת טלגרם (כדוגמא) תעבוד ללא דופי....אתה צוחק?
הרי טלגרם חסום. איזה חלופה יש שהיא לא דפדפן, וכן תוכנה?טלגרם אפשר לפתוח גם בדפדפן, בעיקרו הוא עובד כתוכנה נפרדת.
היום הוא חסום, בגלל שנטפרי (וגם נתיב, אגב @a0533057932) חוסמים גם תוכנות ולא רק דפדפנים. -
@ליכט אני רק אמרתי לו שלמקרה ורוצה לחסום דפדפנים בלבד שיפנה לחברה האחרת (כמובן יתכן ואני טועה וגם שם חסום תוכנות אך בכל אופן זה מה שזכורים מהתקוםה שהיתי שם)
-
@ליכט לפי מה שאני מבין ממה שהוא כתב, הכוונה שלו שהסינון הרגיל יסנן הכל ורק הגדרות הסינון של המשתמש יחולו על דפדפן ולא על תוכנות.
הוי אומר מה שנטפרי חוסמת יחסם, מה שהמשתמש סגר לעצמו יהיה רק בדפדפן.
כך שטלגרם כמובן תשאר חסומה.אם טכנולוגית דבר כזה אפשרי זה יכול להיות פתרון מענין להרבה דברים אחרים בעתיד.
-
@6262 אמר ברעיון אישור לתכנית מסויימת להכנס גם לדברים סגורים:
@ליכט לפי מה שאני מבין ממה שהוא כתב, הכוונה שלו שהסינון הרגיל יסנן הכל ורק הגדרות הסינון של המשתמש יחולו על דפדפן ולא על תוכנות.
הוי אומר מה שנטפרי חוסמת יחסם, מה שהמשתמש סגר לעצמו יהיה רק בדפדפן.
כך שטלגרם כמובן תשאר חסומה.אם טכנולוגית דבר כזה אפשרי זה יכול להיות פתרון מענין להרבה דברים אחרים בעתיד.
הבנת אותי נכון :thumbsup_tone3: :slight_smile:
-
@גד לכאורה מה שיותר אפשרי הוא שהדפדפן חסום והתוכנות פתוחות ולא דפדפן פתוח חלקית והתוכנות פתוחות לגמרי כי זה יהיה אפשרי מתי שיוכלו על לקוח אחד לעשות מספר הגדרות סינון בו זמנית אבל דפדפן סגור לגמרי ניתן בתוכנת ה וויפרי לסגור