האם לשלוח מייל לכל אנשי קשר
-
@ליכט מדהים
אגב, שלחתי אתמול את המייל הארוך הנ"ל לרשימת אנשי קשר ובזכות זה הצלחתי להעביר שני חשבונות מאתרוג לנטפרי
כן ירבו -
@מחצלת-של-קנים אמר בהאם לשלוח מייל לכל אנשי קשר:
אגב, שלחתי אתמול את המייל הארוך הנ"ל לרשימת אנשי קשר ובזכות זה הצלחתי להעביר שני חשבונות מאתרוג לנטפרי
כן ירבונו, למה מחכים?
אני עוד לא קבלתי את המייל הזה מאף אחד!
ולמי ששולח, כדאי להדגיש את השורה של ההצטרפות לנטפרי, על פני ההתרמה, בפרט כעת עם הפופאפ של @magicode ...
-
קבלתי את זה היום,
כתוב בצורה ברורה, משכנע, וקולע, -
הכי נהנתי לראות כמה מהאנשים ששלחתי להם את המייל מופיעים ברשימת התורמים...
-
איך שולחים בלחיצה אחת לכל אנשי הקשר ?
יש לי כאלה שהם נמצאים באוקי מייל, האם לשלוח להם גם ? -
@מעמד אמר בהאם לשלוח מייל לכל אנשי קשר:
יש לי כאלה שהם נמצאים באוקי מייל, האם לשלוח להם גם ?
יש לנטפרי מייל בלבד.
-
@מעמד מייל בלבד של נטפרי עדיף על אוקימייל עשרות מונים. (וגם עולה אותו דבר או פחות) ואכמ"ל.
אם תרצה לדון בהבדלים יהיה אפשר לפתוח אשכול חדש בנושא -
@WWW אבל לכמה דקות יהיה להם נסיון האם להשאיר את האתר הזה פתוח והאתר הזה וגוגל דרייב וג'מבומייל,
באוקי מייל אתה מקבל מיד חסום ואין לך אפילו שאלה של נסיון, (לא אמרתי שהאוקימייל זה הכי טוב, הייתי שם ואני יודע מה זה, רק העלתי נקודה שהיא טובה אצלם) -
@מחצלת-של-קנים לא זה הנידון שלי כאן, רק שאלתי אם לשלוח להם גם או לא.
-
אולי אי מי מהנוכחים הנכבדים בפורום פה או בפרוג ירים את הכפפה , וירכז רשימה של כל נוטשי אתרוג לטובת נטפרי בעקבות פעולותיהם (בין אם בגלל התביעה בין אם בגלל הפרסומת החינמית שעשו לנטפרי ...).
הרשימה תישלח להם ל''דואר'' בתוספת מכתב המלצה אופציונלי לפרסום -המייל המצורף למעלה - שכל מנוי נטפרי {15,000 במספר לפי הנתונים שנכתבו כאן } ייקח על עצמו להעביר לפחות לעשרה אנשי קשר בדגש על אלו שעוד לא זכו להצטרף לנטפרי .
אני חושב שהם יצאו למלחמה זו בשביל להרוויח כסף ולא בשביל להפסיד ואם הם חושבים לפגוע בנטפרי מהדלת האחורית דרך ה''ספקים'' יש גם דרך שהם יפגעו מהדלת האחורית דרך ה''מסופקים'' -
@מעמד אמר בהאם לשלוח מייל לכל אנשי קשר:
@WWW אבל לכמה דקות יהיה להם נסיון האם להשאיר את האתר הזה פתוח והאתר הזה וגוגל דרייב וג'מבומייל,
יש אפשרות לסים שא"א לשדרג לפתיחת אתרים.
רק מייל ודרייב ושליטה מרחוק +-.