תמונות שלא נפתחות
-
דווחתי כמה פעמים על תמונות שלא נשלחו לבדיקה דרך הפאנל (דיווח על תמונה לא ראויה) אבל אף פעם לא ראיתי שתוקן?
@administrators -
אתה פשוט צריך למחוק קבצי קוקיס גם לי קרה כמה פעמים שדווחתי ושום דבר לא השתנה ואז כששלחתי פנייה הם הסבירו לי שאצלכם זה אכן נחסם אבל אצלך במחשב עדיין יש את השאריות של התמונה ולכן צריך למחוק את כל הקבצי קוקיס תכנס לכאן כדי לראות איך עושים את זה
בהצלחה. -
@אורי אמר בתמונות שלא נפתחות:
דווחתי כמה פעמים על תמונות שלא נשלחו לבדיקה דרך הפאנל (דיווח על תמונה לא ראויה) אבל אף פעם לא ראיתי שתוקן?
@administratorsתמונות שלא נשלחות כלל לבדיקה, א"א לדווח עליהם דרך הפאנל, אלא יש לשלוח פניה במערכת הפניות, ראה כאן: http://wiki.netfree.link/index.php/סינון_התמונות#.D7.9C.D7.90_.D7.A0.D7.A9.D7.9C.D7.97_.D7.9C.D7.91.D7.93.D7.99.D7.A7.D7.94
-
@גרפיקאי123
את זה נסיתי כבר! -
@ליכט אמר בתמונות שלא נפתחות:
תמונות שלא נשלחות כלל לבדיקה, א"א לדווח עליהם דרך הפאנל
כנראה זה התשובה!
אבל למה זה?
האם אפשר לשדרג את זה?
@administrators -
@אורי מבחינה טכנית לעיתים התמונות ממוקמות באתר אחר שהוא אתר לכשעצמו, ולכן בכדי שהתמונות יישלחו לבדיקה יש צורך בבדיקת האתר כולו, לכן זה לא רלוונטי שליחה דרך הפאנל, כי במצב הזה יהיה עומס במחלקת בדיקת האתרים,
אולי אפשר להגדיר מלכתחילה שכל התמונות יישלחו לבדיקה גם אם האתר לא נבדק (כמו שקורה היום עם קבצי js וכדו') , אבל אני מניח שאם זה לא מוגדר כך יש לזה סיבה (לא ביררתי אותה). -
@אורי אמר בתמונות שלא נפתחות:
אבל למה זה?
האם אפשר לשדרג את זה?
@administratorsכבר דיברו על זה בעבר: http://forum.netfree.link/post/8958
-
@shraga אמר בתמונות שלא נפתחות:
@אורי מבחינה טכנית לעיתים התמונות ממוקמות באתר אחר שהוא אתר לכשעצמו, ולכן בכדי שהתמונות יישלחו לבדיקה יש צורך בבדיקת האתר כולו, לכן זה לא רלוונטי שליחה דרך הפאנל, כי במצב הזה יהיה עומס במחלקת בדיקת האתרים,
אולי אפשר להגדיר מלכתחילה שכל התמונות יישלחו לבדיקה גם אם האתר לא נבדק (כמו שקורה היום עם קבצי js וכדו') , אבל אני מניח שאם זה לא מוגדר כך יש לזה סיבה (לא ביררתי אותה).אכן הצעתי את הרעיון הזה כנראה יותר מפעם אחת, וכאן באופן די ברור אחר משא ומתן ארוך בעניין הנ"ל.
אולי כן כדאי לבדוק את הסיבה, לפעמים נשמטים דברים פשוטים כ"כ רק מחמת שכולם בטוחים שאם זה היה מתאפשר זה היה מיושם מזמן...