לראות ולא להאמין...
-
אני מצרף צילום מסך משליחת פניה חדשה, שפטו בעצמכם.
אשריכם נטפרי ומנהליה!!!
עריכה: הנה הודעה ישנה בנידון המסבירה את מדיניות נטפרי.
כמה טהור!@magicode אמר בשידור חי משמחת בית השואבה משקולץ:
נטפרי זה גוף חרדי לגמרי.
המטרה שלנו זה לשמור את התורה שבורא העולם נתן בלי להתחכם יותר מידי. ולמצוא על כל דבר וחצי למה זה נחשב דבר האבד.
אנחנו רוצים לחגוג את החג ולא לאבד אותו. וזה נחשב יותר דבר האבד.
לכן אנחנו לא הורסים לעובדים שלנו את החג ומכריחים אותם לטפל בפניות.
ואם יש פה ושם פניה של חרום אני משתדל לטפל בזה.@magicode אולי כדאי לפרסם הודעה רשמית כמו כאן http://forum.netfree.link/topic/3661/בחג-הפסח-כולנו-יוצאים-לחירות
-
המדינות הזאת לאפשר שליחות פניות המותרת והנצרך למועד (במקום לסגור מערכת הפניות לגמרי) מאוד מאוד חושב.
הרי יש אלו שצריכים (וכמובן באופן המותר על פי הלכה) לעבוד בחול המועד ואם סוגרים מערכת הפניות לחלוטין יכול לגרום בעיות גדולות להם. עד שיתכן שיהיו אלו שלא יכולים להשתמש עם נטפרי אם יש שמונה ימם רצוף ללא שום תמיכה.
כל הכובד ל@administrators שחיפשו פיתרון שגם נותן להם ולעובדיהם אפשרות לחופש (ברובו).
שוב דוגמא על המסירות של נטפרי לדאוג למשתמשיה ולקיום ההלכה כראוי.אני מאוד מוקה שהפיתרון היה בסך הכל מוצלח לקיים שתי המטרות.
-
הבקשה לפרט מדוע מדובר בצורך מועד או דבר האבד קצת מציקה.
-
@משפחת-כהן אמר בלראות ולא להאמין...:
הבקשה לפרט מדוע מדובר בצורך מועד או דבר האבד קצת מפריעה.
מסכים!
אבל
א) מצד הלכה לא ברור שמותר לסמוך ללא שום פירוט בפרוט שזה מגיע מאנשים שאתה בכלל לא מכיר ואכמ"ל.
ב) בקשה זו גורם לאנשים לחשוב פעמים לפני ששולחם בקשות. ללא זה יתכן שיהיה הרבה מדי בקשות לטפל בו בחול המועד כך שיצטרך לסגור מערכת הפניות לגמרי. -
כדאי לכתוב בצורה מסודרת בויקי נטפרי את מדיניות נטפרי בנוגע לעבודה בחול המועד. מישהו מתנדב?
-
@מ.-פינחסי חושבני שזה פרט די שולי, ואין מקומו בויקי
-
הסיבה שכתבתי את זה בגלל שכשרציתי לברר את המדיניות הייתי צריך לדפדף בשרשורים ישנים.
-
@מ.-פינחסי אמר בלראות ולא להאמין...:
כדאי לכתוב בצורה מסודרת בויקי נטפרי את מדיניות נטפרי בנוגע לעבודה בחול המועד. מישהו מתנדב?
מצטרף.
(זה גם יבהיר את מדיניות החברה: כאן שומרים מצוות! בלי תירוצים)
-
@מענטש-אמיתי
אולי גם לכתוב את מדיניות החברה לגבי עבודה בשבת. -
אם היה צד שזה לא כך, וודאי.
וכאן צריך לאפוקי חברות אחרות, ששם הכל גמיש: אם תתחנן, תקבל אישור, גם ל...בחברות האחרות זה לא כך. ולכן צריך לומר.
-
@957 עובדה שנטפרי כן כתבו את המדיניות שלהם בנוגע לחול המועד אבל לא בנוגע לשבת. רק לא במדריכים.
אגב עבודה בשבת. כן צריך לכתוב את מדיניות בדיקת התמונות בזמני הפרשי השעות.