חיבור לרשת עם WIFREE
-
נראה שכבר דברו כאן בנושא אבל תן לי לעלות את זה שוב.
בהרבה מקומות כשבאים להתחבר לרשת אתה צריך לרשם או לפחות להסכים לתנאים שלהם. כמו בן בבזק פרי שצריך להכניך שם משתמש על מנת לגלוש.
הבעיה היא שאם יש WIFREE וגולש דרך VPN אין אפשרות להגיע לדף זו ע"מ לרשם.
אולי פיתורן לזה יהיה אם דפים כמו כאלו יהיה פתוחים גם בWIFREE וכמו דף הבית של נטפרי פתוח גם ברשת פרוץ וWIFREE לא חוסם אותו. הבעיה היא כמובן שאז בדף הזו אין סינון.
אולי אפשר לפתוח מאגר של דפים האלו במקרה שהם נקיים שיהיה פתוחים בWIFREE ,וכמו בשדה תעופה ובזק פרי וכו''.אם דפים כאלו לא נקיים אז אין כלום בדברי.
אולי המומחים יכולים להאיר לנו.בתודה
-
בבזקפרי וכן באוטבוסים זה כבר פתוח וניתן להתחבר,
-
מכיוון שהתוכנה לא חוסמת נתונים שבתוך הרשת הפנימית, ברוב המקרים (אם לא בכולם) כן תהיה גישה לעמוד התנאים כמו שצויין בהודעה הקודמת לגבי בזק פרי ואוטובוסים. אני יכול להוסיף שניסיתי גם בבית חולים.
-
@אורי תשבע רבינו לכל רשת שצריך להגיע לדף הבית של הרשת תפתח קישור זה ותגיע http://netfree.link זה הדף של נטפרי שנפתח תמיד ואז הוא יכול להיפתח כי נטפרי פותחים אבל לא יכול להיפתח בגלל שבזק עדיין לא מרשים
תשים לך תקישור במועדפים ותמיד לחץ ע"ז ותגיע
בדוק על אגד ובזק פרי
בברכת שנה טובה ומתוקה -
@מיציבושי
תודה על דבריך אבל לצערי לא הבנתי. האם תוכל להרחיב יותר.אגב היום נסיתי להתחבר לזקפרי ולא הצלחתי.
-
@אורי פשוט מתי שתרצה להתחבר לרשת WIFI שמבקשים קודם אישור תלחץ על קישור זה זה פשוט הקישור של האתר של נטפרי שהקישור הזה פתוח תמיד אפילו אם אני מחובר לרשת טרף הכל חסום חוץ מאתר זה
ולכן כשתלחץ להתחבר יעלה קודם הדף אישור מרשת הWIFI
מקווה שהבנת מספיק ועוד פעם זהו הקישור http://netfree.link/
צטט אם הבנת אשמח לשמוע -
אני לי הבנתי דאיך נצליח להגיע לדף של אישור התנאים אם דף זה אמור להיות חסום
-
@אורי למה דף האישורים חסום דף האישורים לא חסום ואני מדבר מניסיון מבזקפרי ואגד
בדף האישורים אין משהו רע שיחסמו ואפילו ללא וי פי אן נפתח הדף כדי להרשות להגיע לדף הבית של נטפרי שלשם אפשר תמיד להגיע -
תודה אני ינסה שוב.
האם זה בכל מקום כזה ורק אלו שנטפרי פתחו באופן מיוחד -
@אורי אמור להיות בכל מקום.
ברעיון זה עובד שיש הפניה כפויה לדף התנאים ע"י הספק, ברגע שאתה מנסה להתחבר לדף הבית של נטפרי וזה הרי פתוח תמיד בהגדרות הWifree אז ההפניה תעביר אותך לדף התנאים.
כמובן שדף התנאים הנ"ל יעבור בדיקת תמונות, כך שפתרנו את הנקיות.אם בכל זאת אתה מגיע לדף חסום אז אכן צריך לשלוח פניה (לדעתי זה גם פתוח, לא בטוח, בכל אופן שמור אצלך ושלח בהזדמנות) כדי לעזור לעתיד לכולם.
-
היום נסיתי ללא הצלחה.
להזכיר לכולם: מדובר במחשב שיש ויפרי שמונע מלהתחבר לשום רשת שאינו של נטפרי. ואלא לזה יש פיתרון שמחברים לרשת ואז מפעילים VPN של נטפרי.
השאלה היא ברשתות שצריך להכניס שם וסיסמה וכו' ע"מ לחבר עליהם כמו בזקפרי מה אפשר לעשות שלא הצלחתי להגיע לדף של האישורים ע"מ להפעיל הרשת ואז הVPN לא עובד. -
@אורי בכאלו דפים אמרו שאפשר להיכנס לדף הבית של נטפרי (1.414.CO.IL) ואז תוכל לאשר תנאי שימוש.
לא יצא לי לנסות. -
@dLive
על זה אמרתי שנסיתי ללא הצלחה! -
@אורי ובאקספלורר?
לא יודע למה, אבל שם כן הופיע לי. -
@dLive
האם הבנתי לך נכון שבכרום זה לא עבד ובאקספלור זה כן עבד???
ומה עם אדג' -
@אורי טכנית יש לי 10, אז זה לא היה באקספלורר אלא באדג'.
כן, הופיע לי החלון לאישור התנאים.
גם @למדן-וידען בזמנו אישר לי שהצליח לו, או שלא הבנתי אותו נכון.
http://forum.netfree.link/post/1418 -
@dLive
תודה אני ינסה בהזדמנות הבא באדג'.
נקווה לטוב.@administrators לתשומת לבכם שכנראה בכרום זה לא עובד.
-
@dLive אמר בחיבור לרשת עם WIFREE:
גם @למדן-וידען בזמנו אישר לי שהצליח לו, או שלא הבנתי אותו נכון.
אכן, וזה היה בכרום..
-
נסית לאחרונה?
-
@אורי לי גם הצליח בכרום בין באגד ובין בזקפרי וכן BT PON באירופה וכן ליד אניברסיטות שיש שם ואיפיי לתלמידים עם קוד וכו'
הכל בכרום