VPN של נטפרי על רימון
-
שאלתי את השאלה בעבר ואמרו לי שלכאורה לא אמורה להיות בעיה.
בפועל בנסיון ההתחברות עובר זמן רב ושום דבר לא קורה, גם לא מופיעה שגיאה פשוט נראה שכל הזמן הוא מסנה להתחבר. האם זה אומר שרימון חסמו את זה? במידה וכן מה ניתן לעשות? רק לפנות לאתרוג לפתוח?[קצת מסובך- מדובר בעבודת במשרד]
במידה וזה לא קשור לאתרוג מה עושים במקרה כזה שכל הזמן הוא מראה שהוא מנסה להתחבר? -
כמה שבדקתי -
הVPN חסום באתרוג (אולי כי לא נבדק).
תבקש לפתוח אתs.il1.nfaw.netfree.link
ותסביר שזה הVPN של נטפרי.
(ותעשה חסד עם מותקני הוויפרי שיוכלו לגלוש על אתרוג עם VPN...)
-
@מענטש-אמיתי אמר בVPN של נטרפי על רימון:
s.il1.nfaw.netfree.link
וצריך להתקשר לאתרוג בשביל זה? או שאפשר לעשות זאת דרך האתר? הם יבקשו ממנה פרטים של החשבון?
-
@aiib אמר בVPN של נטרפי על רימון:
נטרפי
-
אתרוג מסלול רגיל חסום vpn מסלול עסקי פתוח תשנה את המסלול, לא בטוח שאפשר לפתוח בלי לשנות.
ונא עדכן את כותרת האשכול שלך ברימון לא אמורה להיות בעיה לא חושב שחסום שם vpn השאלה שלך היא לגבי אתרוג לא לגבי רימון.ועוד נקודה אולי לא ממין העניין אבל בכל זאת, לא עדיף להעביר את הספק לנטפרי? אפילו לניסיון של שבועיים. לדעתי אחרי שבועיים לא ירצו לחזור לאתרוג.
-
@6262 לפי התיאורים שלה על רמת הסינון נשמע שמדובר ברימון ולא באתרוג
השאלה המרכזית היא, במידה וזה היה חסום לא הייתה אמורה להופיע הודעת שגיאה?
מדובר במשרד והיא עובדת זוטרה כך שבשביל להעביר את כל המשרד היא צריכה יוזמה ואומץ מוגברים -
@aiib אם חסום החייגן לא מצליח ליצור חיבור לא יודע איזו הודעת שגיאה אמורה להופיע. ומאד פשוט לדעת אם זה אתרוג או רימון בכל דף חסימה כתוב מספיק לנסטות להכנס לאתר שאמור להיות סגור גם ברימון לוודא.
-
נראה לי שאניואר עובד על רימון
אני עבדתי כך לפני חצי שנה -
@דברים-בטלים הנסיון נעשה באניוור
@clickone תוכל להחכים אותי האם אמורה להופיע שגיאה או לא?
תודה -
@aiib ברימון כל בוקר הדלקתי את המחשב והפעלתי את הניואר ועבד מצוין רק מה שלא מומלץ זה אם אין וויפריי יש לך אפשרו לנתק וח"ו
-
@דברים-בטלים אגב גם עבד לי בVPN המובנה שמסתובב כאן בויקי וכדו'
-
@דברים-בטלים אולי באמת מדובר באתרוג
-
@aiib לא הבנתי מה אתה אומר / שואל
-
@דברים-בטלים אם אתה מתעקש שאצלך זה עבד ברימון ובהנחה שדבר לא השתנה מלפני חצי שנה נאלץ להניח שהבעיה אצלי באתרוג ולא ברימון
-
שגיאה 691 מה זה אומר?
-
@aiib שם משתמש וסיסמא שגויים
-
@shraga Z
זאת האופצייה היחידה? כי לא כ"כ מסתבר [זה היה העתק הדבק..] -
הייתי משתמש זמן ארוך (לפני 4 חודש) עם VPN על רשת רימון ועבד מצוין. לגבי אתרוג אין לי מידע
-
באתרוג זה חסום