תעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד
-
פוסט זה נמחק! -
אשמח לעזרה מאוד מכל מי שיוכל לעזור לי.
יש לי אנדרואיד גירסה 2.3.6 שככל הנראה מותקן עליו רוט אבל לא דפדפן רוט, מכיון שדפדפני הרוט שמצאתי לבינתים לא תומכים בגירסה כל כך ישנה.
אשמח מאוד אם מישהו יודע על דפדפן קבצים של רוט שיוכל לפתוח את זה דרך המחשב, או לחילופין דפדפן רוט שתומך בגירסה ישנה זו.
ואז אוכל להתקין את זה.
*
לבינתים בכל פעם שאני מנסה להתקין את האישור אבטחה דרך ההגדרות הוא אומר לי איזו הערה מוזרה באנגלית ואז מוחק את האישור אבטחה מכרטיס הזיכרון. -
אחפש בארכיון שלי x-plpre ישן
-
@יהושע-ב. https://drive.google.com/file/d/0Bzit69KFTOfZSExWM1RfLWZzWEU/view?usp=drivesdk
לכאורה זה מתאים לאנדרואיד 2, מתנצל שאין לי דרך לבדוק... -
יישר כח זה הותקן
אבל אין לי ידע כ"כ באנגלית.
אולי במקרה יש לך כל בו רוט ישן? -
מה זה כל בו רוט?
-
זה השם של התוכנה שמתקין עברית על אנדרואיד עם רוט והוא עצמו גם יוכל להיות בעברית. ויש בו גם דפדפן רוט.
תכל'ס אני מוצא את כל הקבצים המדוברים בתוך הדפדפן רוט ששלחת אלי אבל איני יודע מה זה גזור הדבק וכו'. כי אין לי כ"כ ידע באנגלית. -
Copy=העתק
Move=העבררוב הדברים אפשר להבין לפי הסמל
-
עשיתי העתק לקובץ הרצוי שהעלו כאן ודפדפתי עד ה system/etc/security/cacerts/
ובסוף אני רואה ש cacerts מוגדר אצלי כקובץ ולא כמו תיקיה.
השאלה אם למחוק אותו ובמקומו להדביק את הקובץ אבטחה? -
אולי זה הקובץ שכבר העתקת?
שים לב ששיטת ההעתקה באפליקציה, היא בצורה של שתי חלונות ימין ושמאל. ברגע שאתה בוחר קובץ ומעתיק אותו, אז הוא ישר מדביק אותו בחלון שפתוח בצד הנגדי. בלי שתעשה הדבק. -
הקובץ cacerts הוא הקובץ שכבר נמצא שם, וכאן זה מתואר כקובץ של תיקיה.
הקובץ שהעתקתי נקרא fbb5e364.0 ואותו אני לא רואה. -
בכל מקרה יש איזו הודעת שגיאה באנגלית.
SOME FILES COULD NOT DECOPLED
ובתרגום גוגל: כמה קבצים לא ניתקו. -
למישהו אחר יש דפדפן רוט בעברית? (גירסה ישנה)
-
@יהושע-ב. נראה לי שזה מתאים: https://send.magicode.me/send-file/file/82e1c366afdfdd147085f02159342534775c36bc/view
יש להפעיל את סייר המערכת. -
@אלי-TZA זה כביכול הופך את סייר המערכת להרשאת רוט?
-
@יהושע-ב. לא כ"כ הבנתי אותך, אם יש לך כבר רוט ותפעיל את סייר מערכת תהיה לך גישה חופשית לתיקיות המערכת. זה לא מה שרצית?
-
דרך האנדרואיד סטודיו יש אפשרות להיכנס לקבצי המכשיר
-
@אלי-TZA הצלחתי להגיע אל הקבצים הללו דרך דפדפן הקבצים שלך אבל הוא לא נותן לי להעתיק.
וסתם שאלה האם CACERTS זה תיקיה שאפשר להכניס בה קבצים?
אצלי אין דבר כזה, אצלי זה קובץ מערכת ולא תיקיה, ולתיקית האב שלו המכשיר לא נותן לי להעתיק את תעודת האבטחה (למרות שביררתי אצל המוכר ויש הרשאות רוט למכשיר זה). -
אולי במקרה מישהו פיתח איזו תוכנה פרטית "מתקין אישורים"?
(כי אצלי המכשיר מוחק מידית, כל אישור שאני מנסה להתקין דרך הגדרות). -
@אלי-TZA יש סיכוי שצריך להגדיר משהו בדפדפן הזה שהוא לא יהיה לקריאה בלבד (וכיצד עושים זאת)?