תמונה לא מתאימה בעלי אקספרס
-
מצאתי אתמול בעלי אקספרס תמונה לא ראויה ,דיווחתי כמה פעמים
ועד עכשיו לא חסמו אותה
אשמח ש @administrators יפנו אותי לגורם המתאים שיחסום את התמונה ...
תודה ושלא תצא תקלה תחת ידינו. -
@טובי
א. שליחת פניה.
ב. נסו לרענן את הדף באמצעות לחיצה על שילוב המקשים קונטרול + F5 -
@shraga אמר בתמונה לא מתאימה בעלי אקספרס:
@טובי
א. שליחת פניה.
ב. נסו לרענן את הדף באמצעות לחיצה על שילוב המקשים קונטרול + F5תודה ניסיתי את שניהם כמה פעמים ,לא עוזר...
-
@טובי אפשר מספר פניה?
-
שליחת בפניה עוזרת. יכול להיות שלוקח זמן כי זה באג או משהו כזה. אבל בהחלט עוזרת.
אני מסכים עם זה שהאמצעי לחץ בפרום משפיע על מי שמסתובב פה לדאוג לזה מהר יותר. כי הפוסטים פה בפרום מעטים הרבה יותר מהפניות.
אבל אני לא רואה את זה בעין יפה את השימוש בפרום כאמצעי לקידום פניות. אלא אם כן זה פניות לצורך ציבור גדול. -
@magicode אמר בתמונה לא מתאימה בעלי אקספרס:
שליחת בפניה עוזרת. יכול להיות שלוקח זמן כי זה באג או משהו כזה. אבל בהחלט עוזרת.
אני מסכים עם זה שהאמצעי לחץ בפרום משפיע על מי שמסתובב פה לדאוג לזה מהר יותר. כי הפוסטים פה בפרום מעטים הרבה יותר מהפניות.
אבל אני לא רואה את זה בעין יפה את השימוש בפרום כאמצעי לקידום פניות. אלא אם כן זה פניות לצורך ציבור גדול.אשלח פניה ,אבל ממש לא אהבתי את התשובה שלכם ..
אני לא עושה את זה בשבילי ,אני עושה את זה לעוד אנשים שלא יכשלו
ואגב מה הבעיה לכתוב כאן?בשביל מה פתחו פורום? -
@טובי
אני מבין שאתם עושים את זה כי אתם מזדעקים על חוסר הטיפול של נטפרי וכשם שאתם לא אוהבים את התשובה שלי אני לא אוהב את ההזדעקות שלכם.
כי לדעתי זה לא נכון. ויש פה חשש שיש פה הגזמה לצורך טיפול מהיר.את הפרום פתחו בשביל עזרה הדדית בין החברים פה. לא בשביל דיווח על בעיות בסינון. כי גם אי אפשר לפרסם פה בעיות וגם זה לא יעיל.
בכל מקרה אם תביאו מספר פניה. אני ישמח לברר את נכונות הדברים.
-
@טובי אמר בתמונה לא מתאימה בעלי אקספרס:
אשלח פניה ,אבל ממש לא אהבתי את התשובה שלכם ..
אני לא עושה את זה בשבילי ,אני עושה את זה לעוד אנשים שלא יכשלו@magicode אמר בתמונה לא מתאימה בעלי אקספרס:
אני מבין שאתם עושים את זה כי אתם מזדעקים על חוסר הטיפול של נטפרי וכשם שאתם לא אוהבים את התשובה שלי אני לא אוהב את ההזדעקות שלכם.
כי לדעתי זה לא נכון. ויש פה חשש שיש פה הגזמה לצורך טיפול מהיר.בכל מקרה, ניתן להדביק את הכתובת של התמונה, באזור האישי > כלים, בד"כ זה עוזר.
ואם גם זה לא עוזר, אפשר לדווח בפניה עם 5 נקודות, דרך הכרטסת של נטפרי בדף, בד"כ פנייה כזו מטופלת תוך זמן קצר ממש. -
@magicode לאחרונה קורה גם לי שעדכון על תמונה בעייתית ואפי' מזעזעות בכרטיסיה לא עוזר וגם לאחר ריענון קשיח התמונה עדיין קיימת.
-
@ezra תשלח פניה וזה ייבדק
-
@טובי
למה לא דרך פה: https://netfree.link/user#/tools/misc -
@shraga שלחתי, מס פניה 434573