שידור חי של קול חי
-
@עומד-בפרשת-דרכים
זה קשור לזה שהאתר בקריסה כבר מאתמול בלילה ! -
@עומד-בפרשת-דרכים היקר !
זה לא נראה שזה קשור בשום צורה לסינון , גם אם תתחבר בלא סינון תגיע לאותו מקום , המערכת סגורה .אם גם זה לא קשור לפורום מה כן קשור ?
זה כנראה קשור למשרד הפנים או לחברה שסיפקה להם את השימוש בתוכנה שלה :thinking:
[מסתבר מאוד שהמערכת פעלה רק ביום הבחירות] . -
זה שאי אפשר להתחבר זה לא קשור לנטפרי, אלא בגלל שהאתר קרס בגלל האקרים (כך שמעתי)
-
@חכם אמר בשידור חי של קול חי:
אם גם זה לא קשור לפורום מה כן קשור ?
זה כנראה קשור למשרד הפנים או לחברה שסיפקה להם את השימוש בתוכנה שלה :thinking:
[מסתבר מאוד שהמערכת פעלה רק ביום הבחירות] .אני מקבל כל תשובה,
בסה"כ רציתי לברר אצל הציבור אם זה קשור לסינון, ושאלתי האם גם זה לא שייך לכאן ?
אז מה כן ? -
@חיים-שווארץ אמר בשידור חי של קול חי:
@עומד-בפרשת-דרכים
זה קשור לזה שהאתר בקריסה כבר מאתמול בלילה !@מעמד אמר בשידור חי של קול חי:
זה שאי אפשר להתחבר זה לא קשור לנטפרי, אלא בגלל שהאתר קרס בגלל האקרים (כך שמעתי)
כעת זה לא קשור לזה,
בצהריים זה עבד.ככה"נ האתר סיים את תפקידו.
זה כבר לא מופיע כאן.
בכל אופן זה לא קשור לנטפרי.
-
למה השידור החי של קול ברמה היה סגור?
-
@נ.-מאיר למאי נפק"מ?
-
@מענטש-אמיתי אמר בשידור חי של קול חי:
@shraga אמר בשידור חי של קול חי:
תודה!
למה לא היה צריך לבקש? סיזבזתי על זה 3 נקודות...
אין שום דבר שנפתח אוטומטיובעיקר - על זה שלא היה צריך לבקש...
-
-
@נ.-מאיר א. כי מסתבר שאף אחד לא ביקש לפתוח אותו
ב. הוא היה פתוח... צפיתי בזה דרך איזה אתר אולי JDN אולי כל רגע שהפנה לשידור -
@aiib אמר בשידור חי של קול חי:
@נ.-מאיר א. כי מסתבר שאף אחד לא ביקש לפתוח אותו
ב. הוא היה פתוח... צפיתי בזה דרך איזה אתר אולי JDN אולי כל רגע שהפנה לשידוראני בקשתי לפתוח דרך היוטיוב
ולא פתחו בגלל שזה נוגד את הכללים -
אני חושב שהיה בעיה (עמידה בדרישות של נטפרי) ולכן חסמו את השידור.
-
חברים, בשניה שהמנהלים קלטו את הביקוש לדבר, הם פעלו. פתחו את הקישורים, ועקבו אחרי השידור.
פתחו גם את קול ברמה וגם את קול חי.
בקול ברמה לדאבוננו באיזשהו שלב הופיעו לא פחות ולא יותר הסרטות של נשים, מתאים לנטפרי? (או לעליזה בלוף..)
בקול חי, כיהודים חרדים, שותומ"צ, הופיעו רק השדרנים.
לכן זה נסגר וזה נפתח.סיזבזתי על זה 3 נקודות..
שילמת
ג.נ. גם אני שילמתי (6).
-
@aiib אני מוכן לתת לך על חשבוני 3 נקודות כשתצטרך ...
-
@מעלה-ומוריד אמר בשידור חי של קול חי:
חברים, בשניה שהמנהלים קלטו את הביקוש לדבר, הם פעלו. פתחו את הקישורים, ועקבו אחרי השידור.
פתחו גם את קול ברמה וגם את קול חי.
בקול ברמה לדאבוננו באיזשהו שלב הופיעו לא פחות ולא יותר הסרטות של נשים, מתאים לנטפרי? (או לעליזה בלוף..)
בקול חי, כיהודים חרדים, שותומ"צ, הופיעו רק השדרנים.
לכן זה נסגר וזה נפתח.סיזבזתי על זה 3 נקודות..
שילמת
ג.נ. גם אני שילמתי (6).
תודה שחסמתם!!!
אשריכם !אגב, מעניין שבקול ברמה העלו נשים, הרי ידוע שתבעו אותם משפטית ע"ז שלא היו מעלים נשים לשידור
-
בס"ד
האמת שאני לא ראיתי את מה שנכתב כאן, ואם באמת הראו נשים זה חמור מאד, אבל ברגע שראיתי שרק קול ברמה חסום, אז מייד פתחתי את אתר קול ברמה הרגיל כדי להקשיב לשידור החי דרך שם (ללא וידאו) וגם שם היה חסום, אז מייד הבנתי שבחברת נטפרי החשובה יושבים בעלי עניין ואנטרסים שחוץ מלסנן לנו את האינטרנט בצורה עניינית (שאגב אני מאד מעריך ואין לי שום תלונות ובודאי שהם עושים עבודת קודש) הם גם מנסים להתערב בתכנים ולצדד רק בצד כזה או אחר ואולי לתת ביטוי רק לצד כזה או אחר, ולא רק בבחירות אלא גם בעניינים אחרים רק לדוגמא בעניין הרב ברלנד כל סירטון שמדבר בגנות הרב ברלנד נפתח ואושר ואילו כל סירטון שמדבר בעד הרב ברלנד 'לא מתאים לכללים של נטפרי' וחבל מאד שזו ההתנהלות ויש עוד הרבה דוגמאות איך מתערבים בתכנים שאינם קשורים בהכרח לסינון וכשרות האינטרנט, אשמח לקבל תגובות, סליחה שכך כתבתי פשוט זה כואב לי כבר הרבה זמן, ואגב הייתי איתם בהתכתבויות ארוכות מצידי, אבל מצידם כל תשובה היא רק 4 מילים 'לא מתאים לכללים של נטפרי', אם אני לא צודק יותר מאשמח שתגיבו. תודה.
-
@y.k סתם עלילות!!!
השידור החי של קול ברמה עובד- הרגע בדקתי!!!
לגבי הרב שציינת כבר דובר על זה בעבר -זאת הוראת הרבנים שמלווים את נטפרי ולא על נטפרי תלונותיכם אלא על הרבנים. לא מדובר הנושא פוליטי כלל או כלל אלא על נושא רוחני חשוב ביותר לדעת הרבנים. -
ברור שעכשיו זה עובד, אבל באותו זמן של משדר הבחירות זה היה חסום, אבל הכל טוב אין לי שום דבר אישי נגד נטפרי הפוך אני אוהב את האחריות שלהם ושלא יובן ממני שאני בא להתקיף או ח"ו להגיד עליהם משהו לא טוב, רק הייתה כאן הרגשה או אוירה כזאת שהם מנסים להתערב, לדוגמא לגבי אותו רב אם באמת זו הוראת הרבנים אז אין לי בעיה אז שלא יאשרו שום סירטון המדבר בנושא של אותו הרב לא לגנות ולא לשבח, ויש עוד נושאים שאין כאן המקום להעלות אותם, אבל הצד השווה בכולם שיש מישהו שמנסה לצדד רק בצד אחד ומשתיק את הצד השני, אם יש משהו שלא מתאים לכללים אל תביאו בכלל ואם יש משהו שמתאים תביאו את שני הצדדים אין דבר כזב להביא רק צד אחד, תודה.
-
@y.k אתה קצת סותר את עצמך, אם לנטפרי היה משהו נגדם למה עכשיו זה פתוח? מסתבר שבגלל שהיה נשים חסמו את השידור החי ובטעות נכלל גם השידור הקולי.
לגבי אותו אדם הבנתי שהרבנים הורו לפתוח בדווקא את מה שנגדו כדי להתריע -
@y.k השידור החי לשמיעה היה פתוח כל ליל הבחירות.
השידור החי לצפיה, אצלי הוא נחסם בדיוק בנקודה שבה הופיע לי על המסך לא פחות ולא יותר סרטון עם הרבה נשים.
ז"א שמישהו מהמנהלים הקדיש את זמנו באותו ערב לעקוב אחרי השידורים, כדי לשמור לנו על האינטרנט נקי.