האם מייל זה נקרא פורום ציבורי ?
-
אשתי חברה באיזה קבוצה במייל של כמה נשים בנושא מסוים.
זה עובד כך : אחת שולחת הודעה לכתובת מסוימת (לא גוגל גרופס) וכל החברות רואות את ההודעה ויכולות להגיב וכולן רואות.
ומידי פעם הן משתפות תמונות אחת לשניה. וכן הן משתפות דרך הדרייב אחת לשניה
והרבה פעמים התמונות נשלחות לבדיקה או שיש קבצים שנחסמים.
וזכור לי שכדי שישלחו תמונות לבדיקה מהמייל צריך ללחוץ על 'סנן תוכן אישי או פרטי ' או על 'העלה תמונות מוטמעות לבדיקה'
ואצלי זה לא מסומן, אז למה נשלח לבדיקה ?
ולמה ההתמונות בדרייב נשלחות לבדיקה, זה לא נחשב מייל פרטי (כלומר שלא פורסם במקום ציבורי)? -
@מעמד אמר בהאם מייל זה נקרא פורום ציבורי ?:
זה עובד כך : אחת שולחת הודעה לכתובת מסוימת (לא גוגל גרופס) וכל החברות רואות את ההודעה ויכולות להגיב וכולן רואות.
איך כולן רואות את ההודעה ויכולות להגיב ?
-
@ליכט אני לא יודע בדיוק איך זה עובד.
נראה לי שזה נשלח לכתובת מסוימת ושם רשום במייל שישלח לרשימת כתובות של כל החברות ולכן כולן רואות ויכולות להגיב(משפט זה אינו נכתב מידיעה, אלא מהשערה)
ברגע שמישהו מגיב, אשתי רואה בשורת 'אל' את הכתובת הראשית הראשונה (שאליה נשלחות נושאים חדשים כדי שישלח לכולן) ואת הכתובת של זו שהגיבה. ואם כמה הגיבו - אז את כל הכתובות של כל המגיבות.
זה מה שאני רואה -
השאלה איפה מאוכסן התמונה, אם זה כקובץ מצורף סביר שזה לא נבדק
-
@מעמד אמר בהאם מייל זה נקרא פורום ציבורי ?:
@ליכט אני לא יודע בדיוק איך זה עובד.
נראה לי שזה נשלח לכתובת מסוימת ושם רשום במייל שישלח לרשימת כתובות של כל החברות ולכן כולן רואות ויכולות להגיב(משפט זה אינו נכתב מידיעה, אלא מהשערה)
ברגע שמישהו מגיב, אשתי רואה בשורת 'אל' את הכתובת הראשית הראשונה (שאליה נשלחות נושאים חדשים כדי שישלח לכולן) ואת הכתובת של זו שהגיבה. ואם כמה הגיבו - אז את כל הכתובות של כל המגיבות.
זה מה שאני רואהצריך לדעת איך זה בדיוק עובד, אחרת אי אפשר לענות מהשערה....