נטפרי לבוני אתרים / משווקים באינטרנט
-
אני חדש למדי בתחם הדיגיטל אז יתכן שדברי אינם מדויקים, ואשמח להיווכח שכך...
אני סבור שלנטפרי חמקו מתחת הרדאר בוני או מנהלי האתרים.
מעשית אני מתכוון לכך שכל דף שיוצרים צריך לעבור בדיקה ולבזבז עליו נקודה כשבסך הכול מדובר בדף ריק!!!אחר כך כל קובץ שרוצים להעלות, עובר בדיקה וכמובן שורף נקודה והרבה זמן, ומי מדבר עם דברים כמו פייסבוק מודעות שסגורים ויתכן שבצדק, אבל אם אפשר להשקיע בפיתוח חלופות לחנות תוספים, אפשר גם (אולי...) לפתח חלופות שיאפשרו הכנסת מודעות לפייסבוק בלי להיזקק לפייסבוק עצמו.
אני לא חושב שנטפרי חייבת משהו למישוה, אני רק מציין שנראה שפלח האוכלוסייה -
@אייזיק-3 המשך.
אני לא חושב שנטפרי חייבת משהו למישהו, רק מציין שנראה שפלח האוכלוסייה שלנו טעון טיפוח...חיפוש קצר בפורמים אחר הנושאים הקרובים לליבי וטורדים את מנוחתי, חיזק את ההשערה שהציבור הזה ככל הנראה חמק לנטפרי מתחת לרדאר, וחבל.
-
אני עדיין ממתין משועמם לדף בבדיקה שייפתח אז בינתיים אני ממשיך..
אני חושב שאפשר לפתור את הבעיה בכך שנטפרי תוותר על בדיקת קבצים שמעלים לאינטרנט. מספיק שהגולשים באתר יידרשו לשלוח את הקובץ לבדיקה כשירצו לצפות / לשמוע אותו.אולי גם אפשר למכור חבילות נקודות מיוחדות לבוני אתרים..
-
@אייזיק-3 אני מאמין שאם האתר בבניה שלך תוכל לבקש מנטפרי פתיחה אישית לכתובת המלאה עם כל תתי הדפים
יש להם מערכת פניות מעולה, תנסה -
@אייזיק-3 אמר בנטפרי לבוני אתרים / משווקים באינטרנט:
מעשית אני מתכוון לכך שכל דף שיוצרים צריך לעבור בדיקה ולבזבז עליו נקודה כשבסך הכול מדובר בדף ריק!!!
לא יודע למה אתה מתכוין, כל (תת) דומיין צריך פתיחה, אך לא כל דף!
אחר כך כל קובץ שרוצים להעלות, עובר בדיקה וכמובן שורף נקודה והרבה זמן,
לא ברור על מה אתה מדבר.
-
אני בקישתי פתיחה לאתר שלי ופתחו את הכול (לא כולל תת דומיין)
אם הגדירו לך כך כנראה שיש להם סיבה... -
וכמובן שורף נקודה והרבה זמן
בלי להתייחס לכל הנאמר, אולי שווה לשרוף 3 נקודות ופחות זמן....
-
@יעקב-ישראל על זה אני מדבר:
אני עובד עכשיו על בניית אתר בוורדפרס + אלמנטור.
רק צרות ובלגן...אשמח אם תוכל לסייע לי, יכול להיות שיש לךל טיפים של מקצוענים...
-
@WWW עיין בהערה הקודמת כיוונתי אותה אליך. זה צילום מסך של נסיון נפל להעלות תמונה לאתר בוורדפרס.
-
@אייזיק-3 אני בין היתר בונה אתרים כבר שנים.
אני אבל לא משתמש בד"כ בוורדפרס, ומעולם לא באלמנטור, אז החתך כבר קטן יותר.
גם בקשר לבוני וורדפרס+אלמנטור, מאוד ייתכן שזה עובד להם מצויין, והבעיה שלך נקודתית יותר.
קודם כל הגדירו לך את האתר על סינון, כך שהתמונות שאתה מעלה עוברות סינון. אם זה תוקע את העבודה תבקש שיפתחו לך יותר תוך הבהרה שזה שלך פרטי ואין חשש שתעלה חומרים לא הולמים.
יש עוד בעיות? תהיה ספציפי ותיעזר בשגיאות שבקונסול של כלי המפתחים של כרום, לדעת על חסימות שגורמות לבעיות. -
אשמח אם תוכל לסייע לי, יכול להיות שיש לךל טיפים של מקצוענים...
הטיפ הראשון:
גם אם אתה צריך לשלוח פניה במערכת הפניות בגלל תמונה מפוקסלת, תוכל לשלוח אותה ללא נקודה.
הנקודות מיועדות לבדיקת אתרים חדשים או סרטונים, או גוי של אינטרנט. -
@WWW אמר בנטפרי לבוני אתרים / משווקים באינטרנט:
הטיפ הראשון:
גם אם אתה צריך לשלוח פניה במערכת הפניות בגלל תמונה מפוקסלת, תוכל לשלוח אותה ללא נקודה.
הנקודות מיועדות לבדיקת אתרים חדשים או סרטונים, או גוי של אינטרנט.או פתיחת אתר בהגדרות קהילה.
-
-
-
@סופר
אז תציין א"ז.
ברוב הקהילות זה לא כך, וההודעה שלך מייצרת מצג שווא. -
@ליכט אמר בנטפרי לבוני אתרים / משווקים באינטרנט:
@סופר
אז תציין א"ז.
ברוב הקהילות זה לא כך, וההודעה שלך מייצרת מצג שווא.סליחה לא ידעתי, אני פשוט נמצא רק בקהילה אחת, ולכן אני לא יודע מה קורה ברוב הקהילות.