הודעת מייל על שולחן עבודה
-
@אחד-תם
מחקתי -
@אחד-תם אמר בהודעת מייל על שולחן עבודה:
אני חושב שאנחנו בפורום של משתמשי נטפרי, נכון?
אז אם יתלוננו כאן מחר בפורום על יוקר המחיה זה אומר שזה קשור לנטפרי?נראה לי לא טקטי לחשוף כאן פרטים אישיים של בן אדם שלא מרצונו. לא נראה לך?
אגב. נדמה לי שמתאים יותר לכתוב לא אתי/מוסרי. אבל זה לא כ"כ קשור לטקטיקה. או לטקט... מ"מ הערה נכונה.
-
כל הכבוד לכם, עכשיו בגלל כל הניסיונות שלי לבדוק מה גורם לאי הופעת ההודעות כעת גם לי לא עובד
-
@משרדי
זה נקרא חסד במסירות נפש....
אבל עכשיו מובטחני שתעלה על הפתרון, שכבר אמרו ז"ל דבר שנצטער בו אותו צדיק וכו' -
@משרדי אמר בהודעת מייל על שולחן עבודה:
כל הכבוד לכם, עכשיו בגלל כל הניסיונות שלי לבדוק מה גורם לאי הופעת ההודעות כעת גם לי לא עובד
אתה בוינדוס 10 ?
-
@beri.zip כן.
-
אצלי עדיין עובד
מקווה שימשיך לעבוד ולא יהיה לי את הבעיות הנ"ל -
@beri.zip כן.
זה כנראה כי בעידכון האחרון של כרום הם העבירו את ההתרעות למרכז הפעולות של וינדוס
תנסה להכנס להגדרות של וינדוס>מערכת>הודעות ופעולות ושמה לוודא שבאפשרות "הצג הודעות מאפליקציות ושולחים אחרים" מסומן פעיל אח"כ ברשימה מתחת לדפדף לגוגל כרום ללחוץ במרכז השורה ולוודא שהכל מוגדר כפעיל (למעט השורה של "שמור על הפרטיות בשולחן הנעילה" שזה לא חובה) -
@beri.zip אמר בהודעת מייל על שולחן עבודה:
@beri.zip כן.
זה כנראה כי בעידכון האחרון של כרום (אולי צ"ל ווינדוס) הם העבירו את ההתרעות למרכז הפעולות של וינדוס
תנסה להכנס להגדרות של וינדוס>מערכת>הודעות ופעולות ושמה לוודא שבאפשרות "הצג הודעות מאפליקציות ושולחים אחרים" מסומן פעיל אח"כ ברשימה מתחת לדפדף לגוגל כרום ללחוץ במרכז השורה ולוודא שהכל מוגדר כפעיל (למעט השורה של "שמור על הפרטיות בשולחן הנעילה" שזה לא חובה)תודה רבה. אכן עכשיו מופיעות התראות, אבל כמו שכתבת זה מופיע בצד שמאל במרכז הפעולות. צריך להתרגל...
-
@א100 לך זה עזר?
-
רק אני מסכן ההתראות מופיעות אצלי בצד ימין...
הכרום מעודכן והווינדוס עשר.
למה? -
@מעלה-ומוריד אמר בהודעת מייל על שולחן עבודה:
למה?הווינדוס שלך מעודכן? עדכוני ווינדוס חסומים אצלך?
-
למה?הוינדוס שלך באנגלית?
-
-
@האברך אולי זה הסיפור.
ברור שזה הסיפור. הבעיה אצלי התחילה רק לאחר שפתחתי את העדכונים (לאחר תקופה ארוכה שהיו חסומים).
@אחד-תם עברית.
נראה לי ש @אחד-תם התכוין שאם היה באנגלית, אז אולי כיוון ההודעות הפוך מעברית, ומה שמופיע לכולם בשמאל, באנגלית יופיע בימין.
-
@beri.zip כן.
תנסה להכנס להגדרות של וינדוס>מערכת>הודעות ופעולות ושמה לוודא שבאפשרות "הצג הודעות מאפליקציות ושולחים אחרים" מסומן פעיל אח"כ ברשימה מתחת לדפדף לגוגל כרום ללחוץ במרכז השורה ולוודא שהכל מוגדר כפעיל (למעט השורה של "שמור על הפרטיות בשולחן הנעילה" שזה לא חובה)קצת מוזר
עד היום ההודעות אצלי בכל אופן, זה היה סוג של בלון שנפתח בצד למטה.התיאור לעיל פותח התרעה רק בתוך החלון השמאלי שבשביל לראות צריך להיכנס פנימה,
זה ממש לא אותו יעילות.השאלה היא האם אכן זה בא להחליף?
אין דרך להחזיר את הסוג הקודם?האם יש כאן באמת מי שיש לו ווינדוס מעודכן ועדיין מקבל את התרעות כפי שהיו עד היום?
-
או לחלופין, מי שידע האם גם במחשב בלי נטפרי כבר לא מקבלים את ההתרעות הישנות?
-
@האברך אמר בהודעת מייל על שולחן עבודה:
עדכוני ווינדוס חסומים אצלך?
רק תזכיר לי בבקשה היכן הגדרות החסימה בעניין.
-
@האברך אמר בהודעת מייל על שולחן עבודה:
עדכוני ווינדוס חסומים אצלך?
רק תזכיר לי בבקשה היכן הגדרות החסימה בעניין.
הוצעו כאן בפורום בעבר כמה דרכים. דרך פקודת CMD, דרך חסימת התגית 'עדכוני ווינדוס', ודרך תוכנה.
-
תנסה להכנס להגדרות של וינדוס>מערכת>הודעות ופעולות ושמה לוודא שבאפשרות "הצג הודעות מאפליקציות ושולחים אחרים" מסומן פעיל אח"כ ברשימה מתחת לדפדף לגוגל כרום ללחוץ במרכז השורה ולוודא שהכל מוגדר כפעיל (למעט השורה של "שמור על הפרטיות בשולחן הנעילה" שזה לא חובה)לי זה לא עזר, כבר השתכנעתי שזה קשור לנטפרי...
לבסוף עשיתי איפוס הגדרות לכרום כאן>chrome://settings/reset
ובחירה ב- שחזר את ההגדרות לברירות המחדל המקוריות שלהן
לאחר האיפוס אישרתי בהגדרות של ג'ימייל את קבלת ההתראות ושלום על ישראל.