החלפת ספק בקליק
-
המשל לא דומה לנמשל. (זה דוקא כן היה מתאים במקור איפה שכתבת את זה).
אבל יותר חשוב דעת ה @administrators
-
@מ.-פינחסי אמר בהחלפת ספק בקליק:
זה כמו שתפנה לועדת הרבנים לענייני תקשורת ותבקש מהם למצוא פיתרון לאלה שמחזיקים בכיס אחד טלפון כשר ובכיס השניה טלפון לא כשר
אני מדבר על בעיה שקיימת לאלה שמכניסים אינטרנט כשר לבית ומגיע אחד הילדים ומצליח לעקוף את החסימה.
אני מאוד מעריך את העבודה של נטפרי הם באמת עושים עבודה נפלאה אך יש כאן בעיה לדור הצעיר שהם קצת יותר מתוחכמים מאתנו. -
@kobihilel
בדיוק בשביל זה קיימת תוכנת wifree -
אני מציע לך להשפיע על ידידיך ומכריך המתוארים לעיל שיתקינו את תוכנת wifree וכך יהיו מוגנים ושמורים.
בהרבה קהילות היום זה חובה להתקין wifree כך שמי שלא מותקן לו, לא יכול לגלוש.
אני בדקתי את מה שאתה כתבת אך נודע לי שבמשרד מסויים היה מותקן תוכנת wifree ואחד העובדים הוריד את התוכנה
הייתה לו גישה לחשבון של נטפרי שהיה מחובר במקום ובעל הבית שם לב לכך רק לאחר תקופה ארוכה ו....
עדיף שנעצור פה!!!!וכן נודע לי על בחור שעשה זאת בבית הוריו והם לא קלטו זאת רק לאחר זמן.....
הוא שילם את הקנס של 100ש''ח דרך האשראי של ההורים ורק כך הם עלו על כך... -
@test אמר בהחלפת ספק בקליק:
@kobihilel
בדיוק בשביל זה קיימת תוכנת wifreeאני בדקתי את מה שאתה כתבת אך נודע לי שבמשרד מסויים היה מותקן תוכנת wifree ואחד העובדים הוריד את התוכנה
הייתה לו גישה לחשבון של נטפרי שהיה מחובר במקום ובעל הבית שם לב לכך רק לאחר תקופה ארוכה ו....
עדיף שנעצור פה!!!!וכן נודע לי על בחור שעשה זאת בבית הוריו והם לא קלטו זאת רק לאחר זמן.....
הוא שילם את הקנס של 100ש''ח דרך האשראי של ההורים ורק כך הם עלו על כך... -
@kobihilel ואני מכיר בחור שלקח את כרטיס אשראי של הוריו והלך לקולנוע רח"ל, וגם קנה אייפון עם אותו כרטיס, ועשה עם זהעוד כמה מרעין בישין.
אז אולי נחסום בנטפרי כל אפשרות של שימוש בכרטיס אשראי, ואלי החובה על הרבנים לאסור ליהודילהחזיק בכרטיס אשראי, אולי.... -
@סופר אמר בהחלפת ספק בקליק:
@kobihilel ואני מכיר בחור שלקח את כרטיס אשראי של הוריו והלך לקולנוע רח"ל, וגם קנה אייפון עם אותו כרטיס, ועשה עם זהעוד כמה מרעין בישין.
אז אולי נחסום בנטפרי כל אפשרות של שימוש בכרטיס אשראי, ואלי החובה על הרבנים לאסור ליהודילהחזיק בכרטיס אשראי, אולי....אני מדבר על בעיה שאפשר לכאורה לפתור אותה
אני לא אומר שבחור לא יכול לעשות את מה שכתבת
אבל פה אנחנו מדברים על אחד שיושב לו בבית וגולש באישור ההורים שלכאורה לא רואים בכך בעיה
והוא מוצא לו את הדרך לעקוף את ההורים שלו
זה לא בחור שילך לקולנוע וכו' הוא מביא את הקולנוע הביתה -
@kobihilel יהודי חרדי לא נותן לבנו לגלוש באינטרנט.
-
@סופר אמר בהחלפת ספק בקליק:
@kobihilel יהודי חרדי לא נותן לבנו לגלוש באינטרנט.
מצחיק!!!
כשיש מחשב בבית עם אינטרנט
והבחור מגיע הביתה בבין הזמנים הוא מוצא לעצמו הרבה הזדמנויות...גם ללא רשות ההורים!!!
עכשיו תגיד שיעשו קוד על המחשב...גם את זה אפשר לעקוף!!!! -
אני לא חושב שזה נכון להסתכל על מקרים קיצוניים כמקרי בוחן למה שקורה בפועל.
-
אין לי מנוחה !!!!!!!
הנושא הזה מטריד את מנוחתי !!!
הכותבים פה עושים צחוק מעניין רציני!!!
וכאילו שהם לא מודעים לכך שזאת באמת בעיה!!!
תפסיקו להתמם!!!
תתחילו להשפיע!!!! -
@kobihilel כפי שכבר נאמר כאן, נטפרי (וכל שאר הסינונים) לא באו לעולם בשביל לשחק חתול ועכבר, נטפרי קם בשביל לתת מענה ופיתרון למי שרוצה לשמור את עצמו מפגעי האינטרנט, נטפרי הוא רק אחד מתוך הרבה כלי עזר שנותן לבן אדם את הכלים לשמור את עצמו.
כבר נפסק להלכה בפי כל גדולי הדור שאין ראוי להחזיק אינטרנט בבית, וכ"ש מי שיודע שילדיו ינסו להתגנב למחשב בבית עאכו"כ שאסור לו להחזיק מחשב בבית.
אז כל הטענות השונות ומהמשונים שלך לא שייכים ליהודי חרדי שעושה מה שהתורה רוצה ממנו. -
איך הבחור הצליח להוריד את התוכנה מהמחשב?
לא צריך אימות דרך הסלולרי? או שהיה לו גם את הסלולרי? -
@מצפה-לישועה אם הסיפור נכון. אז אבא שלו יצא מהבית, ורצה שקט מהבן שלו, אז נתן לו את המחשב שלו ואת הפלאפון שלו ואת הכרטיבס אשראי, העיקר שיירגע ממנו.
ולאדם כזה אנחנו צריכים לדאוג. -
@kobihilel אמר בהחלפת ספק בקליק:
הוא שילם את הקנס של 100ש''ח דרך האשראי של ההורים ורק כך הם עלו על כך...
אגב, ניתן להגדיר בהתקנת התוכנה כתובת מייל שתישלח אליה התראה במקרה של הסרת התוכנה
-
אין לי מנוחה !!!!!!!
הנושא הזה מטריד את מנוחתי !!!
הכותבים פה עושים צחוק מעניין רציני!!!
וכאילו שהם לא מודעים לכך שזאת באמת בעיה!!!
תפסיקו להתמם!!!
תתחילו להשפיע!!!!אני לא כל כך מצליח להבין מה מפריע לך. אמרו לך פיתרון אתה טוען שיש אנשים שלא מעוניינים להתקין את התוכנה.
אתה אומר שיש כאלה שמסירים את התוכנה ענו לך שאפשר לעשות התראה באימייל.
מה חסר בעצם? -
@kobihilel
בעצם את הטענות שלך סיכמת בפוסט הראשון:@kobihilel אמר בהחלפת ספק בקליק:
המסקנה שלי היא:
א.בנטפרי צריך לחסום את הגישה לראורטר שלא יוכלו להחליף לבד ספקיות.
ב. שלא יהיה אפשרות לרכוש ספק דרך האינטרנט.(זה קיים באתר של 018)לגבי טענה א' ענו לך המומחים:
@957 אמר בהחלפת ספק בקליק:
@kobihilel
לא ניתן טכנית לחסום את הגישה לראוטר עבור מי שלא מעוניין להתקין תוכנה,@MacroShadow אמר בהחלפת ספק בקליק:
זה לא כל כך מסובך לחסום את הגישה לראורטר!!!!
לא?! אולי תגלה לנו איך עושים את זה.
במאמר המוסגר יאמר שישנם בראוטר הרבה הגדרות לגיטימיות מלבד החלפת ספק (שגם הוא עלול להיות לגיטימי לעיתים).
וחוץ מזה ענו לך, שתוכנת wifree ברוב המקרים נותנת מענה לרוב החששות. הדיון החדש שהתחיל להתפתח כאן, על יעילותה של תוכנת wifree, לא יוביל אותנו למסקנות אחרות.
ולגבי טענה ב' ענו לך:
@957 אמר בהחלפת ספק בקליק:
רצוני לומר כפי שכתבתי קודם,
נטפרי לא יכולה לחייב אנשים לגלוש דרכה,
אם אדם בוחר לגלוש ברשת לא מסוננת לא זה מה שימנע אותו, ואין זה מתפקידה של נטפרי לכוף עליו. -
א.בנטפרי צריך לחסום את הגישה לראורטר שלא יוכלו להחליף לבד ספקיות.
אחד שיכול לקחת מההורים שלו את הכרטיס אשראי ולהסיר את הוויפרי,
ואם הוא אחד כזה שרוצה לגלוש באינטרנט פרוץ יוכל גם לפתוח את הגישה לראוטר.
וסמוך עליו שבטח יהיה לו חברים שיגלו לו
נטפרי פיתחה את הוויפרי כמו שכתבו מעלי בשביל שאם בחברה הייתה תקלה ונפתח הסינון בספק לפרוץ שהוויפרי יחסום ויגן, וכן שהבן אדם בעצמו לא יכנס בטעות למקומות לא ראויים ע"י לחיצה בקליק אחד.בשביל אחד שמחפש אינטרנט פרוץ, נראה לי שאין פתרון. כי אם נעשה פתרון א' הוא יוכל לגלות איך לעקוף אותו.
-
מי שיחסום ראוטר לרשתות אחרות. יביא עלינו את הראוטר "התומך".
לא שיש לי דעה מוצקה בעניין אבל זה מה שקרא בטלפון הכשר. -
@mdy למה צריך ראוטר תומך ?
הרי כל ראוטר תומך כל סים גם כשר וגם לא
לא?!