בעיה בחיבור לאינטרנט בעת פתיחת המחשב
-
לא יודע אם זה ג"כ קשור למקרה שלך
אבל אצלי בשבוע האחרון כל פעם שאני פותח את המחשב אז האינטרנט מתנתק (אני מחובר עם כבל רשת ותוכנת אניוור) ואז אני צריך להתנתק ולהתחבר כמה פעמים עד שזה מסתדר ולפעמים זה קורה לי עוד פעם תוך כדי עבודה -
גם אצלי היתה הבעיה וגם ניתוק הסטיק לא עזר רק אתחול הווינדוס מחדש. במקרה שלי זה ממש לא נורא שזה יהיה הבעיות...
-
@מצפה-לישועה נתקלתי בבעיה הזו, ואפילו הצלחתי פעם אחת מיד שזה קורה לשוחח עם נציג של החברה.
יש כיוון לכך שבזמני עומס על האנטנות התגובה מאוד איטית וממילא הרשת לא מזוהה בוויפרי כרשת נטפרי.
היו גם פעמים שהאינטרנט עבד כרגיל והפסים נשארו אדומים. הוורט של הוצאת והכנסת הסטיק הוא שאז הסים מתחבר מחדש, ולפעמים נתפס לו הקליק בשניה הזו.
אצלי היו מקרים שבפעם השלישית והרביעית רק זה תפס. שים לב שגם אתה כתבת שזה קורה במוצש"ים וכד' שיתכן ואלו זמני עומס התחברות במיקום שלך. -
@שלום-על-ישראל אצלי זה קורה כל הזמן
הן בצהרים והן בערב, וגם בבוקר אם אני מתחבר ! -
@מעמד אמר בבעיה בחיבור לאינטרנט בעת פתיחת המחשב:
@שלום-על-ישראל אצלי זה קורה כל הזמן
הן בצהרים והן בערב, וגם בבוקר אם אני מתחבר !נראה לי שזה קורה כשיש איטיות בגלישה.
רגיל גולש לך איטי? אולי באיזור שלך תמיד איטי?
גם @מצפה-לישועה אומר שזה בזמנים מסוימים, ולי זה קרה כשהיתה לי איטיות -
@לקוח-נטפרי יש לי נטסטיק דור 3
אבל אין קשר, זה התחיל לי רק בשבועיים האחרונים ואני בנטפרי יותר משנתיים ולא היה לי את זה אף פעם ! -
@לקוח-נטפרי יש לי נטסטיק דור 3
אבל אין קשר, זה התחיל לי רק בשבועיים האחרונים ואני בנטפרי יותר משנתיים ולא היה לי את זה אף פעם !אז אולי אתה בחברה שבשבועיים האחרונים מגלה איטיות?
כמו x2one לדוגמא.. -
@לקוח-נטפרי אני מהתחלה ב019
וזה המהירות שלי (נטסטיק דור 3)
-
מענין ...
היום הכנסתי את הנטסטיק וזה התחבר בפעם הראשונה !
לעוד מישהו זה כך כעת ?
זה הסתדר ? -
@לקוח-נטפרי אני מהתחלה ב019
וזה המהירות שלי (נטסטיק דור 3)
סתם שתדע שזה מהירות נחמדה וודאי לדור 3
-
@מצפה-לישועה הסתדר לך ?
כמו שכתבתי גם לי היה את הבעיה הזו והיום פתרתי אותה
איך ?
פשוט
כשנוצרה לי הבעיה היום, פתחתי את 'התקנים ומדפסות'>הלכתי להתקן הנטסטיק>לחצן ימני>פתור בעיות של וינדוס
וזהו, פתר לי את הבעיה
תנסה גם