מבצע בהוט למאתיים מגה
-
@מטעמים אמר במבצע בהוט למאתיים מגה:
סטייה קטנה מהנושא...
אם דיברנו על חבילת דקות, ניתן לנייד מספר קו מבזק? כמו בסלולרי?כן!
-
במודיעין עילית אין חיבור להוט כלל
הם משכו תשתית מכפר אורנים ע"פ כל העיר (בכביש 455 ליד גרין פארק נאות הפסגה וכל דרך קרית ספר) וזה רק למרכז עסקים עילית.עפ"י החוק הם חייבים בפריסה ארצית.
אולי בגלל נטפרי מישהו יפעיל את משרד התקשורת לטפל בהם! -
@פורים-רב מניין לך?
-
@aiib אמר במבצע בהוט למאתיים מגה:
@פורים-רב מניין לך?
ניסיתי בעבר קו טלפון
יש לפנות בנושא למשרד התקשורתאולי נפתח כאן עצומה מסודרת?
-
@פורים-רב שאלתי מניין לך שהם חייבים לפי החוק
אגב זה לא המקם לעצומות
-
@סים-כשר מה אם התמונות הפרוצות באתר הוט
-
@אנוממי לצערי עדיין לא קבלנו מענה
-
@יעקב-ישראל @אנוממי אתה יכולים להעלות לי בדיקת מהירות גלישה בהוט כשגולשים דרך הוויפי ולא דרך חיבור ישיר?
-
@מוגן בל"נ
-
@יעקב-ישראל תודה רבה!
-
פוסט זה נמחק! -
הודעה חשובה למנויי הוט ולאלו שלו, בימים אלו יש מבצע בהוט על חבילה של 100 מגה ספק ותשתית ב 61 ש"ח!!, אני הצטרפתי אליהם לפני כשבועיים ואתמול חזר אלי נציג לעדכן שהחבילה שלי ירדה מ 79 ש"ח ל61 ש"ח,
בהצלחה לכולם
אגב אני מאוד מרוצה מהוט. -
@מוגן זה מופיע באתר שלהם?
-
@מוגן השאלה היא האם עדיין מחברים להוט
אני גם מרוצה מאוד -
בהחלט עדיין מחברים
וניתן ב"ה לחבר ישיר הכל דרכינו -
-
לקוחות הוט שימו לב!
בהמשך להודעה הקודמת, המבצע הוא כך - החבילה מתעדכנת ל61 ש"ח למשך שנה, ומקבלים בנוסף אפליקציה מסוימת (לא כ"כ הבנתי מה היא בכל אופן זה לא רלוונטי), ולאחר חודש מחיר האפליקציה עולה 100 ש"ח לחודש!!, אז שימו לב לבטל לאחר חודש את האפליקציה, -
כמה חבל שאין להם תשתית באזורים החרדיים...
-
@מוגן אמר במבצע בהוט למאתיים מגה:
הודעה חשובה למנויי הוט ולאלו שלו, בימים אלו יש מבצע בהוט על חבילה של 100 מגה ספק ותשתית ב 61 ש"ח!!, אני הצטרפתי אליהם לפני כשבועיים ואתמול חזר אלי נציג לעדכן שהחבילה שלי ירדה מ 79 ש"ח ל61 ש"ח,
בהצלחה לכולם
אגב אני מאוד מרוצה מהוט.כמה עלות הראוטר?
האם הם עדיין צריכים להשחיל חוט עבה בתוך הבית? -
@אהרן ראוטר חינם (בהשאלה), אם אתה מתנתק מהם צריך להחזיר את הראוטר לאחד המוקדים שלהם הפזורים ברחבי הארץ, ובקשר לחוט כן עדיין משחילים חוט!