יש סיבה למה האתר לינקדין חסום?
-
מה הבעיה בו? למה שהוא לא יהיה פתוח עם סינון תמונות כרגיל?
אני מדבר על הכתובת הזאת https://www.linkedin.com
-
@administrators אני לא רוצה להיראות בור ועם הארץ בנושא הסינונים אבל למה שלא כל אתר יהיה פתוח כברירת מחדל עם סינון תמונות ורובוט על הטקסט וחסל סדר אתרים חסומים ובלתי נבדקים? אחוז גבוה של מחיקות ברובוט יחסום את כל הדף (-בלבד!)...
( - שאלה שמנקרת לי כבר שנים! - )@morwin מסתבר שיש דברים שאנחנו לא יודעים.
לעצם העניין, באתר (או נכון יותר רשת חברתית..) לינקדין ישנם בעיות מעבר לתמונות. -
@למדן-וידען מה הבעיות? זה בדיוק מה שאני מנסה להבין. לא ברור..
רשת חברתית זה לא סיבה לחסום המילה רשת חברתית לא מטמאת.. התוכן כן. אבל זה לא פייסבוק הרי.. -
@למדן-וידען אמר ביש סיבה למה האתר לינקדין חסום?:
@administrators אני לא רוצה להיראות בור ועם הארץ בנושא הסינונים אבל למה שלא כל אתר יהיה פתוח כברירת מחדל עם סינון תמונות ורובוט על הטקסט וחסל סדר אתרים חסומים ובלתי נבדקים? אחוז גבוה של מחיקות ברובוט יחסום את כל הדף (-בלבד!)...
( - שאלה שמנקרת לי כבר שנים! - )@למדן-וידען אני מאמין שהסיבה היא פשוטה, כי לא כל אתר שאין לו בעיה בתמונות ומאגר המילים והמשפטים של הרובוט לא יזהה את הנושאים באתר וכדו' מותר להיות פתוח, ולא אתר כיכר השבת ולא צומת בר אילן וכו' היו חסומים בשיטה שאתה מציע.
היחודיות של נטפרי שאנו רגועים שכשאני נכנס לאתר אני רגוע שזה נבדק כראוי, הרובוט רק מיועד על יתר בטחון על דברים והפתאות שיהיו בתוך אתרים שנפתחו, ומסיבה הזאת גם באינפורום יש את הפנל של נטפרי כי לך תדע מה אנשים יכתבו... -
האתר לינקדין נבחן מס' פעמים בכדי לבדוק אם יש שם אפשרות לפתיחה.
יש שם גם תוכן בעייתי שלא ניתן להסתמך על הרובוט שיחסום הכול. -
@abc אמר ביש סיבה למה האתר לינקדין חסום?:
ומסיבה הזאת גם באינפורום יש את הפנל של נטפרי כי לך תדע מה אנשים יכתבו...
הפנל רק ניתוסף לאחרונה כדאי לבדוק את האיקוניים של ה Available Emoticons