אינטרנט איטי
-
@magicode לא יאומן! כל הכבוד!
-
@magicode אני ממש מופתע מהאמינות שלך! ירבו כמותך!
@shraga ו-@aiib -אני רק הבאתי ציטוט של מה שנאמר לי.
לעצם הענין: בזק -ודאי לא היה בעיה.
כפי התמונה שהבאתי לעיל, (צילום מסך של אינטרנט תקוע) שורת המצב הצביעה על כך שהבעיה היא הסינון "ממתין ל-netfree.link"
זה אומר שמשהו לא תקין בתהליך האישור של נטפרי. אם כי אין שלילה לומר שזה הגיע מ-אר-אל.בנוסף, @magicode אולי זה יעזור גם לך, הייתי על הקו כ-3 שעות במצטבר עם טכנאי של אר-אל, ואמרתי לו שאני משתמש בתוכנת הניקוי "C קלינר". - הוא אמר שזו תוכנה ממש ממש איומה, ויכול להיות שהיא שיבשה את המערכת. היא מוחקת פרוטוקולים בתוך המחשב ויכולה גם לפגוע בממשק של הסינון. (ע"פ דבריו) [אני מקוה שהציטוט נכון]
אולי יש לבדוק זאת ברצינות הראויה - כי את התוכנה קיבלתי מהאתר המצוין של @zvizvi -http://softwares.center/ שכידוע יש איזה קשר בין אתר זה לנטפרי... -
@מטעמים בנוגע לסיפא, אין מה להוסיף מעבר למילה "קשקוש", או שלא הבנת/ציטטת במדויק את הטכנאי או שהוא החליט לנסות להרשים אותך עם מילים גבוהות בלי פשר וקשר...
-
@shraga
הוא גם אמר, שנטפרי לא מודעים לנזקים שהתוכנה הזאת גורמת...
אז יכול להיות ששניכם צודקים... מבחינתך זה קשקוש... מבחינתו זה חוסר מודעות.(אני לא סגור לגבי המילה "פרוטוקולים" יכול להיות שהוא השתמש במילה אחרת. העיקרון אבל היה הטענות שלו על התוכנה)
-
@מטעמים אמר באינטרנט איטי:
שכידוע יש איזה קשר בין אתר זה לנטפרי...
לא ידוע לי שזה קשור באיזה אופן לנטפרי.
-
@מטעמים אמר באינטרנט איטי:
אולי יש לבדוק זאת ברצינות הראויה - כי את התוכנה קיבלתי מהאתר המצוין של @zvizvi -http://softwares.center/ שכידוע יש איזה קשר בין אתר זה לנטפרי...
אין קשר.
-
גם אני בשבוע האחרון בRL יש לי איטיות מחרידה, עוד לא הספקתי לטפל בזה, ברוב היום אני במשרד אחר מנוי על 019
-
@א100
לא נראה לי כ"כ בסדר לכתוב בפורום כזה דבר לפני שניסית לפתור את הבעיה.
העליתי את הפוסט שלי, כי היתה לי בעיה עם אבסורד מסוים. מצד אחד, בדיקת המהירות הצביעה על מהירות גבוהה, ומצד שני במציאות היא הייתה מאוד איטית.
העליתי על מנת לבקש פתרונות נוספים מחברים בפורום (שאכן מאוד ניסו לעזור), אבל מה התועלת בכך שנכריז סתם הכרזות שלא ניסינו לפתור אותם? -
@מטעמים יש מושג של מגמה
-
@מטעמים
עקרונית אתה צודק, אבל יש לי קצת נסיון קשה אתם, ולכן באמת עזבתי אותם במשרד ל019 לפני כשנה וחצי.
תכל'ס אתה מגיע למהירות של כ75 או לא?