DropBox (דרופבוקס) או MEGA (מגה) איזה אחסון יותר חשוב לכם ? כנסו כדי לבדוק
-
במגה יש סנכרון נח למחשב כמו בדרופבוקס?
-
@ניק-ירושלמי אמר בDropBox (דרופבוקס) או MEGA (מגה) איזה אחסון יותר חשוב לכם ? כנסו כדי לבדוק:
במגה יש סנכרון נח למחשב כמו בדרופבוקס?
בהחלט
-
@יעקב-ישראל כשאתה שולח אתה יכול לבחור מהיכן לשלוח ויש מספיק אופציות עיקר הבעיה כששולחים לך שם אתה לא יכול לבחור מאיפה ישלחו.
-
@6262 הוספתי ליתרונות
-
@6262 לא הבנתי אם אתה לא יכול לבחור אז מה זה משנה את מה פותחים
-
@יעקב-ישראל אמר בDropBox (דרופבוקס) או MEGA (מגה) איזה אחסון יותר חשוב לכם ? כנסו כדי לבדוק:
@6262 לא הבנתי אם אתה לא יכול לבחור אז מה זה משנה את מה פותחים
מה לא ברור, אם הרבה אנשים או חברות משתמשים בדרופבוקס אני צריך שיפתחו אותו כדי שאוכל לקבל מהם קבצים.
כשאני שולח אני יכול לבחור איך לשלוח ולתמרן בשירותים שפתוחים כבר ואפילו למשל לשלוח דרך האתר של מג'יקוד זה הרבה יותר פשוט. -
@6262 אני חושב שהעיקר זה האחסון בענן
כי אין הרבה חברות שמשתמשים בדרופבוקס -
@יעקב-ישראל יש בהחלט הרבה חברות ואתרים שמאחסנים תוכנות וכו' על דרופבוקס.
לאחסון בענן 2 גי'גה זו באמת בדיחה גרועה. ולטעמי אחסון ענן הכי נח ויעיל זה של דרייב פלוס תוכנת הגיבוי של גוגל.
אבל בהחלט תוספת 50 גי'גה חינמיים במצב כזה היא כמים קרים על נפש עייפה...ולסיכום מאד חשוב מטרת השימוש באתרים האלה בשביל לבחור מה יותר נצרך לכל אחד.
-
@6262 יותר מכאלה שמאחסנים במגה ?
-
@יעקב-ישראל אמר בDropBox (דרופבוקס) או MEGA (מגה) איזה אחסון יותר חשוב לכם ? כנסו כדי לבדוק:
@6262 כולם מדברים ששולחים להם
אתם אף פעם לא שולחים ?כשאני שולח אני מסתדר עם מה שיש, דרייב, דרופבוקס, ג'מבו מייל, מג'יקוד, אבל כשאני מקבל, בדרך כלל אני לא יכול להחליט לשולח איך לשלוח את זה.
-
@סופר אמר בDropBox (דרופבוקס) או MEGA (מגה) איזה אחסון יותר חשוב לכם ? כנסו כדי לבדוק:
@6262 כולם מדברים ששולחים להם
אתם אף פעם לא שולחים ?כשאני שולח אני מסתדר עם מה שיש, דרייב, דרופבוקס, ג'מבו מייל, מג'יקוד, אבל כשאני מקבל, בדרך כלל אני לא יכול להחליט לשולח איך לשלוח את זה.
נו ואיך זה גורם לך להעדיף את דרופבוקס ?
-
@6262 יותר מכאלה שמאחסנים במגה ?
למיטב נסיוני כן, לפחות בדברים שאני הייתי זקוק להם, אבל זה מאד תלוי בתחומי השימוש שלך וכפי שאמרו בציבור דרופבוקס נפוצה יותר ולכן אנשים נצרכים לזה בשורה התחתונה יותר.
@סופר הוא אשר אמרתי. -
@6262 אני ממש מתפלא
נתקלתי בעשרות אתרים שמביאים הורדות ממגה
ואולי עשר מדרופבוקס -
@6262 אני ממש מתפלא
נתקלתי בעשרות אתרים שמביאים הורדות ממגה
ואולי עשר מדרופבוקסכל אחד ומה שהוא משתמש בו, ואם אלה שאתה מתעסק איתם חשופים יותר לדרופבוקס זה מה שתקבל.
-
נקודה חשובה על פי אתר מגה (לא מצאתי כרגע) אין לספק אפשרות לראות מה החומר בקישור ללא מפתח פיענוח מה שאומר שאין איך לדעת מה החומר
נ. ב. ההורדה איטית הרבה יותר מהורדה אחרת מכיון שנעשים שני פעולות הורדה למחשב למיקום וירטואלי של החומר ואז פיענוח על המחשב עצמו והעתקה לתיקיית ההורדות -
@a0533057932 אמר בDropBox (דרופבוקס) או MEGA (מגה) איזה אחסון יותר חשוב לכם ? כנסו כדי לבדוק:
נקודה חשובה על פי אתר מגה (לא מצאתי כרגע) אין לספק אפשרות לראות מה החומר בקישור ללא מפתח פיענוח מה שאומר שאין איך לדעת מה החומר
נ. ב. ההורדה איטית הרבה יותר מהורדה אחרת מכיון שנעשים שני פעולות הורדה למחשב למיקום וירטואלי של החומר ואז פיענוח על המחשב עצמו והעתקה לתיקיית ההורדותלגבי הטענה הראשונה, עדיין אפשר לכאורה לדעת אם הקובץ הוא ציבורי או פרטי, ולאפשר מעבר של קובץ פרטי ולחסום ציבורי.
-
בוודאי שדרופבוקס הרבה יותר נח. (התוכנת סינכרון הרבה יותר פרקטית) - -- למרות שאת מגה בדקתי ממש ממזמן.
אני חושב שאם תבדקו תגלו שהמרבה יותר משתמשים בדרופבוקס מאשר בשאר העננים.
וכנראה שגם שאר העננים הגדולים מבינים את זה.
(לפני מספר שנים היה מו"מ עם אפל ומייקרוסופט בנפרד לרכישת דרופבוקס אליהם - אפילו שגם לחברות הנ"ל יש ענן בעצמם. כנראה זה לא קשור דווקא אלינו אלא בכללי יש להם יותר אהדה בציבור.)אגב לגבי ה2 גיגה, אפשר בקלות להגדיל את הנפח ע"י הפניית משתמשים מתוך החשבון שלכם. (אני כבר אוחז ב 10 גיגה חינם)
-
@clickone אמר בDropBox (דרופבוקס) או MEGA (מגה) איזה אחסון יותר חשוב לכם ? כנסו כדי לבדוק:
בוודאי שדרופבוקס הרבה יותר נח. (התוכנת סינכרון הרבה יותר פרקטית) - -- למרות שאת מגה בדקתי ממש ממזמן.
אני חושב שאם תבדקו תגלו שהמרבה יותר משתמשים בדרופבוקס מאשר בשאר העננים.
וכנראה שגם שאר העננים הגדולים מבינים את זה.
(לפני מספר שנים היה מו"מ עם אפל ומייקרוסופט בנפרד לרכישת דרופבוקס אליהם - אפילו שגם לחברות הנ"ל יש ענן בעצמם. כנראה זה לא קשור דווקא אלינו אלא בכללי יש להם יותר אהדה בציבור.)אגב לגבי ה2 גיגה, אפשר בקלות להגדיל את הנפח ע"י הפניית משתמשים מתוך החשבון שלכם. (אני כבר אוחז ב 10 גיגה חינם)
דווקא בקטע של התוכנה אני לא חושב שהם נופלים מדרופבוקס ואולי עדיפים עליה, השתמשתי בזה כגיבוי למחשב עד שעברתי לנטפרי אחרי שתקופה ארוכה השתמשתי בדרופבוקס, והייתי ממש מרוצה.
בא נאמר שזה הדבר העיקרי שהפריע לו כשעברתי לנטפרי... ואפילו נדנדתי במערכת הפניות בענין עד שהראו לי איפה הבעיה שם ונכנעתי
בסינון שהיה לי קודם האתר היה סגור אבל התוכנה עבדה ברקע ויכלה לגבות את החומר. -
@6262 האם התוכנה שמעלה למגה חסומה?
אם לא , אפשר להעלות דרכה , ולגשת לחומר דרך mult cloud -
@a0533057932 אמר בDropBox (דרופבוקס) או MEGA (מגה) איזה אחסון יותר חשוב לכם ? כנסו כדי לבדוק:
גם עכשיו מורידים ובודקים
נ. ב. ההורדה איטית הרבה יותר מהורדה אחרת מכיון שנעשים שני פעולות הורדה למחשב למיקום וירטואלי של החומר ואז פיענוח על המחשב עצמו והעתקה לתיקיית ההורדות
אני זוכר שזה היה הרבה יותר מהר משאר החברות ההבדל היה עם IDM שלא תומך בזה