מדוע נטפרי לא פותחים את הכל?
-
@אפרת אם את צריכה פשוט תבקשי.
ואם זה בסדר יפתחו את זה לכולם.
לא כל אתר שנראה לך נקי הוא אתר שאפשר לסמוך עליו שישאר נקי, פשוט תשלחי בקשה שמערכת הפניות שיבדקו אם ניתן לפתוח את כל האתר. -
@6262 אמר במדוע נטפרי לא פותחים את הכל?:
@אפרת אם את צריכה פשוט תבקשי.
ואם זה בסדר יפתחו את זה לכולם.
לא כל אתר שנראה לך נקי הוא אתר שאפשר לסמוך עליו שישאר נקי, פשוט תשלחי בקשה שמערכת הפניות שיבדקו אם ניתן לפתוח את כל האתר.עשו לי את זה בעבר לכמה אתרים.
-
חברה נטפרי זה תוכנה זה לא אינטרנט תכניסו את זה טוב טוב לראש
-
@אשר-כהן אמר במדוע נטפרי לא פותחים את הכל?:
טעות
נטפרי זה לא תוכנה בכלל !
נטפרי היא חברת סינון שיושבת על הספק !
2. מה אתה רוצה לומר בזה ? -
שנטפרי עם כל הכבוד הם לא פותחים אתרים אפילו טובים
אבל אני מעריך את העבודת הקודש שהם עושים שכדי שהכל היה כשר ונקי אשריהם -
שנטפרי עם כל הכבוד הם לא פותחים אתרים אפילו טובים
אבל אני מעריך את העבודת הקודש שהם עושים שכדי שהכל היה כשר ונקי אשריהםזה בפרוש לא נכון וטוב שכך
נטפרי פותחים כל אתר שהוא טוב.מה זה טוב?
זו כבר עוד שאלה,לנטפרי בהחלט יש סטנדרטים גבוהים וטעם אנין במיוחד למושג טוב
וגם לגבי זה טוב שכך... -
יש מלא דברים טובים שהם לא פותחים
אני רואה לפעמים סרטונים טובים והם לא מאשרים או שצריך לשלוח לבדיקה .אבל הם טובים אז מה הבעיה -
אני רואה לפעמים סרטונים טובים והם לא מאשרים או שצריך לשלוח לבדיקה .אבל הם טובים אז מה הבעיההסינון של נטפרי עובדת בשיטה של רשימה לבנה, דהיינו כל אתר שנבדק ונמצאה כשר - נפתח לאחר סינון תמונות ומלל.
נטפרי לא פותחים שום אתר או סרטון מיוזמתם, אלא לאחר שלקוח נטפרי שולח אתר לבדיקה או סרטון, אם זה נמצא כשר למהדרין זה נפתח. -
אני מתכוון שלפעמים הסרטון טוב לפי ההלכה והסרטון לא פתוח
-
@אשר-כהן מי שמחליט מה טוב על פי ההלכה אלו הרבנים, ולפי הכללים שהם ורק הם מחליטים שכשר, נפתח הסרטון אחר שליחת בקשה.
בתחילת האשכול כתבת שכשנפתח אתר לא נפתח כל הסרטונים שמוטמעים שם, אכן כן, כל אתר צריך בדיקה בנפרד, וכן כל סרטון מצריכה בדיקה נפרדת, ואין שליחת פנייה של אתר יכולה להוות בקשת בדיקה לקישור שנמצא בתוך האתר. -
רשמנו! יש לך עוד הגיגים לאומה?
-
אני רואה לפעמים סרטונים טובים והם לא מאשרים או שצריך לשלוח לבדיקה .אבל הם טובים אז מה הבעיההסיבה היא שהסינון מבוסס על רשימה לבנה, היינו, מה שלא נבדק חסום.
בשביל לדעת שסרטון מסוים הוא "טוב" ואפשר לפתוח אותו, צריך לבדוק אותו לפני כן. -
עזוב רוב הדברים סגורים בלי סיבה
גם הידברות הכל טוב שם ואין אפשרות לראות דברים -
@אשר-כהן
התלבטתי הרבה האם להתייחס, אך בכל זאת, א"ז ראית ?
https://netfree.link/wiki/אתרים_המכילים_תוכן_בנושאי_יהדות_שנחסמים_בנטפרי -
גם הידברות הכל טוב שם ואין אפשרות לראות דבריםהסברתי לך ואסביר שוב, כל דבר חסום כל עוד הוא לא נבדק, גם בהידברות יש סרטונים שלא תואמים לכללים של נטפרי לכן כל סרטונים צריך לעבור בדיקה לפני פתיחתו.
-
גם הידברות הכל טוב שם ואין אפשרות לראות דבריםאתה מניח הנחות בכזה בטחון ואחר כך בונה עליהן תאוריות.
מילא אם זה היה קצת נכון ניחא, הענין שזה לגמרי לגמרי לא נכון.
וכפי שהסבירו (ובנטפרי זה מאד בולט בגלל דפי החסימה השונים) כל אתר לפני שנבדק יהיה סגור עם הודעה שאפשר לשלוח אותו לבדיקה. אם הוא מענין אותך תעשה את זה.
אחרי שנבדק ונמצא תקין זה יהיה פתוח והיה אם לא תקבל מסך של אש...הדברות לא הדברות לא כל אתר שלדעתך הוא כשר הוא אכן כזה בסטנדרט הגבוה של נטפרי
כדאי שתעבור על הויקי תבין איך זה עובד, אבל בהחלט אין שום דבר טוב באמת שסגור. -
יותר מידי החמרות
-
גם הידברות הכל טוב שם ואין אפשרות לראות דבריםסהדי במערכת הפניות שפניתי כמה פעמים למה לא חוסמים לגמרי את האתר הזה.
עזוב, לנטפרי יש את הכללים המאד מאד ברורים שלה, גם אם זה לא בדיוק מה שאני ואתה היינו רוצים. -
מה ירוד באתר הידברות
-
@אשר-כהן ירוד זה ענין יחסי, לדעתי הוא ירוד ביחס לרמה של חרדי ממוצע. סוף סוף הוא מיועד בעיקר לחילונים.
אבל בגלל שלא מגיע לו ההגדרה 'ירוד' באופן אבסולוטי אז מחקתי את המילה הזו.