מדוע נטפרי לא פותחים את הכל?
-
@אשר-כהן ירוד זה ענין יחסי, לדעתי הוא ירוד ביחס לרמה של חרדי ממוצע. סוף סוף הוא מיועד בעיקר לחילונים.
אבל בגלל שלא מגיע לו ההגדרה 'ירוד' באופן אבסולוטי אז מחקתי את המילה הזו.
-
@אשר-כהן אמר במדוע נטפרי לא פותחים את הכל?:
מה ירוד באתר הידברות
עזוב "ירוד",
לפי הכללים של נטפרי, סרטונים בהן מופיעות נשים חסומים.
בהידברות יש כאלו סרטונים. -
תשמע בהידברות יש תוכן מצוין והרבה אנשים בעלי תשובה משתמשים באתר הידברות דרך נטפרי וחבל שמלא דברים סגורים שם לצערי הרב
-
תראו כמה קל לטרול להקפיץ את כולם.
הוא לא צריך לומר כלום, אפילו לא משפט עם הגיון.
הוא כותב מילה אחת (באשכול בלי קשר, כך שהוא חוסך אפילו בכותרת או בצורך להסביר מטרה מי מה מו)
וכנגדו כותבים עשר. זה לא הוגן...
רק להתחיל לכתוב תוכן פרובקטורי וכולם רצים להסביר לו משל הוא זקנה מבולבלת עם טלפון משוכלל.
לפני שאתם טורחים להתייחס לכזה ניק תשאלו אותו, שלום, מה נשמע, ממתי אתה בנטפרי, למה, וכו'.
תנו לו לטרוח לפחות כמו שאתם. -
באמת אני בנטפרי בשביל לשמור על הרוחניות שלי
ונא לא לזלזל באנשים טובים שרוצים רק לעשות טוב לכולם
אני שואל שאלות במקום אנשים אחרים שרוצים לשאול ואין להם אומץ אני עושה את העבודה ומקבל תשובות
יהי שכרי הגדול בשאלות -
@אשר-כהן
שאלת שאלות וקיבלת תשובות,
אבל אתה ממשיך לחזור על אותו משפט שענו לך עליו כמנטרה בלי שום קשר והגיון. -
טוב אני עוצר פה
בהצלחה לכולם -
-
@אשר-כהן אמר במדוע נטפרי לא פותחים את הכל?:
באמת אני בנטפרי בשביל לשמור על הרוחניות שלי
משום מה עושה רושם שדווקא מי שרוצה לשמור על הרוחניות זה אבא שלך/בעל החנות אינטרנט שאתה יושב בה
ונא לא לזלזל באנשים טובים שרוצים רק לעשות טוב לכולם
לעשות טוב אתה מתכוון לספק תעסוקה לבחורים?
אני שואל שאלות במקום אנשים אחרים שרוצים לשאול ואין להם אומץ אני עושה את העבודה ומקבל תשובות
אתה מתכוון לבחורים שלא מעיזים לשאול את אבא שלהם את השאלות על הסירטונים של הידברות כדי שלא ידע שאמנם נטפרי מסננת את האינטרנט אבל עדיין הבן שלו עסוק בזה כל הזמן?
פעם הבאה תשאל חכם אל תרוץ ישירות לסירטונים בהדברות לפחות תעטוף את זה בדברים אחרים
-
@beri-zip
נבואה או רוח הקודש ? -
הפרום לא נועד לרדת אחד על השני.