נקודות מצטברות - הוספתן לנקודות החודשיות ..
-
@957 זה לא חבילת שירות..
הנקודות נועדו לשמור על כמות פניות עניינית והגיונית לצורך אמיתי ומה"ט ההסתכלות מעט(!!) שונה. -
רוב המשתמשים כמעט לא שולחים פניות. מסתפקים במה שפתוח.
זה קבוצה מועטת יחסית של מי שמנצל את הפניות שלו.לתת לאנשים נקודות זה כמו לחלק שקים. ואנחנו צריכים לדאוג שיהיה לזה כיסוי.
אם אנחנו מסתמכים על הסטיסטיקה אז הרבה מהנקודות לא ממומשות לכן אנחנו יכולים לתת הרבה נקודות לכל אחד. כדי שגם אם יש מישהו שצריך הרבה אז שיהיה לו.אם הנקודות ישמרו לזמן בילתי מוגבל אז יווצר מצב שאנחנו נוכל לקבל בעתיד כמות גדולה של פניות בלי יכולת לטפל בהם.
ה15 נקודות זה מוגדר כמתנה. ואנחנו יכולים להמעיט או להוסיף בהם הכל לפי העניין. כלומר לפי היכולת הכלכלית של נטפרי.
-
@magicode שוב מתנה?? גם אם רובם לא משתמשים בזה כל יום כל היום ברור שזה דבר הכרחי ואי אפשר לנט פרי להתקיים בלעדיו.
אמנם הכמות של הנקודות זה נידון פתוח.. (המציאות שממתי שהתחילו לגבות כסף העלו ל15 נקודות..) -
זה באמת היה טעות להעלות את זה ל 15 נקודות.
אבל לא נורא. אולי נוריד את זה ל14 או נעלה את זה ל 16 כדי שלא יהיה קשר בין הכסף שמשלמים לנקודות. -
אם כבר תעלו ל20 נקודות , כי כך או כך , אני תמיד שולחת משהו בסביבות ה3-5 נקודות , כי כמה שיותר נקודות
הפניה נענית מהר יותר , אז תמיד נגמר לי מהר הנקודות ... -
יש לי רעיון יותר טוב.
נעלה ל 100 נקודות ולא יהיה אכפת לנו הקצב של התגובות.
כי אנשים מעניין אותם רק הנקודות שהם מקבלים. -
@טובי אמר בנקודות מצטברות - הוספתן לנקודות החודשיות ..:
אם כבר תעלו ל20 נקודות , כי כך או כך , אני תמיד שולחת משהו בסביבות ה3-5 נקודות , כי כמה שיותר נקודות
הפניה נענית מהר יותר , אז תמיד נגמר לי מהר הנקודות ...קצת חסר טעם. כבר אמרו כמה וכמה פעמים שבדר"כ ההבדל לא כ"כ משמעותי. יש מקרים שזה דחוף, אבל דרך קבע לשלוח פניות של 3 נקודות?
למה מה קרה? למה שתקבלו יותר נקודות אחרי שבזבזתם את מה שקיבלתם כדי "לעקוף את התור", במקום להשתמש בהם בצורה מושכלת?
אולי פשוט תתנהגו בתבונה - ותגלו שכמות הנקודות מספיקה. (אם לא, תוכלו לרכוש עוד.)
אני מתנצל על הנימה, אבל בפירוש הקפיץ אותי שמישהו מבקש יותר נקודות בגלל שהוא חושב שהפניות שלו הכי דחופות. -
@איצ אמר בנקודות מצטברות - הוספתן לנקודות החודשיות ..:
שוב מתנה?? גם אם רובם לא משתמשים בזה כל יום כל היום ברור שזה דבר הכרחי ואי אפשר לנטפרי להתקיים בלעדיו.
אמנם הכמות של הנקודות זה נידון פתוח.. (המציאות שממתי שהתחילו לגבות כסף העלו ל15 נקודות..)דווקא בגלל שזה דבר הכרחי אין שום קשר לתשלום.
לא קנית את הנקודות, אלא קיבלת אותן כחלק מהצרכים שלך בתור משתמש, בשביל תקשורת בסיסית עם המערכת, ולכן הן לא עוברות אתך לחודש הבא - בו כבר תקבל שוב את הכמות הבסיסית. -
דבר נוסף ורמז על זה @magicode ואני יפרש...
לנטפרי יש את הכוח שלה, כל תוספת הנקודות לזרוז הפניה הוא במסגרת שקלול היכולות של נטפרי,
ואם נטפרי תחלק הרבה נקודות בחינם, וכולם ישימו בכל פניה כמה נקודות, נעמוד באותו מצב של עכשיו מבחינת מהירות הפניה, כי כל מה שזה מהיר בשליחת כמה נקודות, זה בגלל שאין הרבה פניות עם מספר נקודות, בגלל שמי שעושה זאת, זה על על חשבון הכסף שלו.. וברגע שהמאזן הזה ישתנה, לא יהיה אפקט לתוספת הנקודות, -
מנהלי נטפרי היקרים ! ***** ****** ***** ***** **** ***** *****
מחקתי כיון שלא רוצה לתת עצות לרעת נטפרי -
@מיציבושי
אין כזה הרבה עומס. רוב האנשים הם לא קומבינטורים. -
לא הבנתי מתוך כל המלל האם מי שמשלם בנוסף ל15 נקודות, האם הוא כן יכול לצבור את הנקודות?
-
@IZAK
לא. אין צבירת נקודות כלל. ולא מתוכנן שיהיה. תמיד לנקודות יהיה אורך חיים מוגדר. -
איך קיבלתי לפתע 31 נקודות?
-
@RNC שששש אל תגלה
ואולי כי יש לך 2 ספקים אז אתה מקבל 15 על כל אחד -
@dLive תודה! קיבלתי
-
@magicode אולי ניתן לחלק בין הנקודות שמקבלים כל חודש לבין נקודות שרוכשים, דהיינו שנקדות שמקבלים כל חודש אכן לא יתאפסו כל חודש, אך נקודות שנרכשות יהיו בתוקף לזמן מוגבל כמו 3 חדשים.
הדבר ייטיב לאלו שמשתמשים בנטפרי בחניות או אצל חבר ואינם רוצים/יכולים להשתמש בנקודות של בעל המקום, לכן הם רוכשים נקודות לבד, ולע"ע הם צריכים לרכוש כל חודש נקודות מחדש על אף שלא שולחים רק כמה אתרים בחודש.