פלטפורמת הפרסום בפייסבוק
-
@Glantz
אתה אומר, שהפלטפורמה הזאת לא יוצרת לך דף בפייסבוק, אלא נותנת לך אפשרות לפרסם בפייסבוק - כמין הודעות קופצות למיניהם ברשת.
הבנתי נכון ? -
@סופר אף פעם לא נכנסתי לפייסובק כך שאיני יודע איך זה נראה שם...
אבל נראה לי שאם מפרסמים שם, פייסבוק פותח אוטומטי דף עסקי בפייסבוק
אבל מה שברור שאף אחד לא צריך את הדף הזה כדי להשתמש בו לקבוצות או להעברת מסרים סתם
אלא למטרה נטו עסקי של הפרסום והדף יתנהל דרך ממשק הפרסום של פייסבוק
נראה לי שעולה כאן ביקוש די גדול לשימוש עם הממשק הזה כך שאני מקווה שנטפרי יקחו את הנושא לתשומת לבם לטיפול בכך בהקדם
@magicode @נטפריס לתשומת ליבכם...נקודה נוספת שראוי לקחת בחשבון שאני חושב שהעובדה שהממשק הזה יהיה פתוח בנטפרי יגרום להרבה אנשים לעזוב מכשירים טמאים וסינונים מפוקפקים שעד היום היו בטוחים שהם צריכים את זה מכיוון שהם חייבים את הפרסום בפייסבוק לצורך פרנסתם
ועכשיו יכלה תירוציהם ויוכלו לחסות תחת כנפי השכינה בנטפרי הנקי מכל משמר -
@magicode לעצם העניין של הפגיעה בטאבו החרדי נגד פייסבוק
נראה לעניות דעתי שהיות שיש הרבה מאוד בציבור החרדי שיש להם חנויות או עסקים שלקוחותיהם הם אנשים מהמגזר הכללי
וכידוע בציבור הכללי פלטפורמת הפרסום הכי חזקה במחירים שפויים זה פייסבוק ואי אפשר להתעלם מהעובדה הזה
ב"ה שאנו לציבור החרדי רחוקים כמטחווי קשת מהשימוש ברשת הזאת אבל צריך להשלים עם כך שמי שמוכר ללקוחות מהציבור הכללי חייב לפרסם בפייסבוק כמעט כברירת מחדל
וע"כ מאוד מבוקש שנטפרי יתגמשו בעניין ויפתחו את אפשרות הפרסום שם -
@אפשוטער-יוד אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
וע"כ מאוד מבוקש שנטפרי יתגמשו בעניין ויפתחו את אפשרות הפרסום שם
אני לא חושב שנטפרי הם אלו שצריכים להיות הכתובת לזה, אל הרבנים שאיתם הם מתייעצים הם כנראה הכתובת
-
@מעמד אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
וע"כ מאוד מבוקש שנטפרי יתגמשו בעניין ויפתחו את אפשרות הפרסום שם
אני לא חושב שנטפרי הם אלו שצריכים להיות הכתובת לזה, אל הרבנים שאיתם הם מתייעצים הם כנראה הכתובת
איך אני אמור לפנות אליהם?
נראה לי הגיוני יותר אולי שמנהלי נטפרי יתייעצו עם הרבנים הודות לביקוש שיש לכך -
תכל'ס
התקדם משהו בנושא? -
למעשה מה נטפרי עונה על שאלתי ובקשתי?
אני הייתי מוכן לתרום כסף כדי שיקדמו את הפתיחה של הפלטפורמה הזה...אני הצעתי להם אלף ש''ח מכיסי המצומק,
כ'ספתח' התחלתי לפיתוח שיאפשר פרסום בפייסבוק...בתגובה הם כתבו לי שהם לא מקבלים שוחד.
האמת? די נפגעתי מההתייחסות הזאת.
אדם שמוכן לתרום אלף ש''ח, יכול בחצי מחיר לקנות לעצמו שתי מכשירים והוא לא זקוק לנטפרי וחסדיה.אם אני בוחר לתרום לנטפרי, זה כי אני מכיר בתועלת, ובאפשרות שזה ימנע מאנשים רבים שמתפרנסים משיווק דיגיטלי, לצרוך 'סינונים' אחרים. מה הקשר לשוחד?!...
לא ברור. לתשומת לבך הרב @magicode ...
-
@אייזיק-3 אם אתה יודע שהשני לא עושה משהו בגלל עיקרון ואתה מציע לו תמורה, מבחינתו זה בדיוק שוחד.
-
מצטער שנפגעת.
אבל אני בטוח שלא התכוונו שאתה נותן שוחד. אלא שאנחנו מרגישים שזה מטעה את השיקול דעת שלנו ולכן זה דומה לקבלת שוחד. -
@נטפריס לא הצעתי שכר. הצעתי השתתפות בעלויות פיתוח במידה וזה הגורם המעכב.
זה הכל ולא היה מקום לטעות בכך.
התגובה שלך היתה מיותרת. -
@אייזיק-3 אתה צודק, לא התכוונתי מציע תמורה, התכוונתי מציע משהו בעל ערך - מבחינתו תרומה, אבל השני - שכנראה היה סבור שאתה יודע שזה לא עניין כספי אלא עקרוני - רואה בכך שוחד (ובצדק אם הנחתו נכונה).
-
@אייזיק-3 אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
@נטפריס לא הצעתי שכר. הצעתי השתתפות בעלויות פיתוח במידה וזה הגורם המעכב.
זה הכל ולא היה מקום לטעות בכך.
התגובה שלך היתה מיותרת.אתה ו @magicode פשוט לא הבינו אחד את השני.
אתה חשבת שהמניע של נטפרי בנושא מציאת פיתרון לפייסבוק הוא ענין פיתוח וא"כ זה תלוי בכסף, וע"כ לתומך הצעת כסף.
מאידך @magicode סובר מבחינה אידיאלודגית אין זה נכון במקום והמצב הנוכחי לפתוח אפשרות של פירסום בנטפרי, וע"כ חשב שאתה רוצה לפתות אותו בממון, אולי כך הוא יסכים להתגמש. -
זה דיון חשוב מאוד.
הצורך היום עצום וזה גורם להרבה מכשולות כיום לצערנו.
אני מכיר יותר מאחד בסביבה הקרובה שלי בעלי עסקים שפונים גם למגזר הכללי ועם זה שיש להם אינטרנט כשר ונטפרי הם יושבים לא אחת במקומות מפוקפקים כדי לתחזק במעט את הפרופיל העסקי שלהם בפייסבוק.
וזה מביא להם תוצאות חד משמעיות לדבריהם.
מנגד צודק @magicode על הבעייתיות.
@magicode
אבל לעניות דעתי החשש הזה היה לך גם על עצם הכשרת האינטרנט ברמה שהצלחת בס"ד לעשות..
וכמדומני שבזמנו כתבת על זה..
אני לא יודע איך אתה מסתכל על זה היום אבל זאת שאלת רב, אין כאן מקום לשעות אישיות, ברור שכל אחד אחראי למעשים שלו ולא זה עניינך שאחרים נכשלים אבל הוכחת עד היום שאם רוצים מאוד הכל אפשרי.
(ואגב, זה לא חייב להיות במסגרת פייסבוק כפייסבוק, אפשר לממש את זה אולי בתור אתר חיצוני שלך שעושה את העבודה מאחורי הקלעים בפייסבוק.)מה שכן, אתה תיאלץ ללמוד את הנושא ולהבין את פלטפורמת הפרסום בפייסבוק.
-
יש פה בעיה לכאורה: אין כניסה נפרדת למערכת הפרסום בפייסבוק. צריכים קודם כל להכנס לדף הרגיל, ומשם אפשר לגשת למערכת.
איני מבין בסינון, אבל יתכן שזה בעיה. -
@Glantz לא נראה לי שבעיה מסוג זה תעמוד בפני נטפרי. כרגע זה נראה שהספק הוא עקרוני
-
כבר כתבתי בעבר שיש אפשרות לפרסם בפייסבוק דרך נטפרי. אבל בדרך כזאת: למי שיש אתר וורדפרס ישנה אפשרות לפרסם פוסט ולהגדיר בהגדרות שיפורסם בפייסבוק.
-
@OR מתי בדקת את זה לאחרונה
-
מסקנת הדברים לענ"ד
-
לגבי עצם הענין יש פה שתי צדדים לכאורה אמיתיים
א. מצד אחד כל מי שמשווק ומוכר למגזרים החילוני והד"ל באינטרנט צריך להגיע אליהם גם דרך הפייסבוק
ולכאורה לא צריך להיות מחוברים לפיסבוק עצמו בשביל לנהל את הפרסום
ב. כמו שכתב @magicode יש בעיה כי ברגע שיפתחו אז זה כאילו מתיר את זה -
לגבי הענין הטכני
המסקנה מהנסיון שלי ויתכן שאני טועה אי אפשר באמת לנהל את הפייסבוק בלי להיות מחובר
א יש את החלק הראשוני שצריך לפתוח משתמש ודף עסקי שצריך משתמש רשום לנהל אותו וזה בלתי אפשרי לכאורה בלי פייסבוק פתוח
ב יש את ההמשך שאומנם יש את התוכנה שאפשר לנהל דרכה את הדף אבל זה לא בצורה מלאה וגם אם כן צריך להבין אנגלית
3.לגבי נטפרי האם יכולים לפתוח כמו שפתחו דברים אחרים? לכאורה זה אמור להיות משהוא אחר
ולגבי הדרישה שחיבים היום חיבים את זה ומחר שזה בעצם כבר היום יהיו חייבים את האינסטגרם ודומיו (כי מי שיודע היום הצעירים החילונים כבר לא בפייסבוק אלא באינסטגרם)וזה ודאי שלא רלונטי לגבינו
תכלס מה שאני עושה באתר מכירות שאני מנהל החברה שעשתה את האתר הם גם פתחו ועיצבו את הדף בפייסבוק ויש להם במערכת כמה פיצ'רים שמקדמים בפייסבוק בלי שצריך להיות שם
שאחד מהם זה מי שעושה לייק או שיתוף בפייסבוק מקבל הנחה אוטומטית (שדרך אגב בלי קשר לענין אולי מישהוא יצליח לעשות משהוא כזה לשיתוף בפורומים ובמיילים)
-
-
-
@OR אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
@aiib אמר בפלטפורמת הפרסום בפייסבוק:
@OR מתי בדקת את זה לאחרונה
משתמש בזה קבוע.
אשמח להסבר איך עושים את זה