באיזה שעות אפשר להרשם ל019
-
אשמח לדעת אם הרישום לספקים ביתיים של 019 צריך להתבצע רק בשעות הפעילות או שיש נציגים שרושמים גם מחוץ לשעות הפעילות?
כמו כן רציתי לשאול אם אני בספק ותשתית על חברה אחרת כעת ואני מנייד את התשתית, מישהו יש לו מושג אם הם יכולים להמשיך לחייב אותי מאז והלאה או לא ובכמה כסף? -
בדרך כלל אחרי שקיבלת את הסים של הספק (019) הם אמוירם להפעיל לך אותו, כך שאת הרישום עליך לבצע מול נטפרי, ולא מול הספק, אבל אם בכל אופן הסים שלך לא פעיל מסתבר שהם יכולים להפעיל לך אותו בשעות הפעילות בלבד!
-
@משה-בניית-אתרים אמר בבאיזה שעות אפשר להרשם ל019:
אני רוצה לדעת אם הרישום לספקים ביתיים של 019 צריך להתבצע רק בשעות הפעילות או שיש נציגים שרושמים גם מחוץ לשעות הפעילות?
כמו כן רציתי לשאול אם אני בספק ותשתית על חברה אחרת כעת ואני מנייד את התשתית, מישהו יש לו מושג אם הם יכולים להמשיך לחייב אותי מאז והלאה או לא ובכמה כסף?אצלי אפשר בכל היום. גם בלילה. כמובן שאני יושב בכולל ולכן בשעות של הכולל אני לא יוכל לענות, אבל בעיקרון אין בעיה
לגבי השאלה השניה, לא אמורים לחייב
אם אתה רוצה לדעת פרטים מדוייקים תיצור איתי קשר -
@משה-בניית-אתרים
אצלי אפשר גם מחיץ לשעות הפעילות של 019 -
תודה רבה לכל העונים.
האם לא ימשיכו לחייב אותי חברה הקודמת אחרי הניוד על הספק שהם ממשיכים לספק לי?
כלומר אני בעצם מנייד את התשתית, אבל הספק נשאר עומד אצלם. הם לא ממשיכים לחייב על זה? -
@משה-בניית-אתרים אמר בבאיזה שעות אפשר להרשם ל019:
כלומר אני בעצם מנייד את התשתית, אבל הספק נשאר עומד אצלם. הם לא ממשיכים לחייב על זה?
יכולים להמשיך לחייב.