בכניסה לתשלום עבור נטפרי מופיע לי 2 חיבורים
-
ראיתי היום אצל מכירי שתי חיבורים אחד של RL ואחד של אורי וירטואלי. את זה של RL היה כתוב שהוא השתמש בשעה אחרונה וזה של אורי וירטואלי לפני כחמש שעות. הבעיה שלדבריו הוא לא השתמש עם הVPN לכמה שבועות. מה עושים?
ואם מוחקים את חשבון הVPN מהרשימה האם חיבור הVPN נשאר קיים ומשויך לחשבונו במקרה שהוא כן רוצה להשתמש בו בעתיד?
-
@אורי
אולי יש לו תוכנה של חיבור אוטומטי והוא לא שם לב? -
כבר חיפשתי ואין לו
-
@אורי החיבור קים, וכשהוא ירצה להשתמש שישיך את זה לחשבון (זה פעולה פשוטה וקצרצרה)
-
@ניק-ירושלמי
אבל החשבון משויך לקהילה ולא רוצה לצאת מהקהילה בחשבון זו וכן אין לו גישה לאזור אישי על מנת לשייך -
@אורי
לשייך אפשר גם אם מחוברים לקהילה, רק לבטל שיוך אי אפשר. -
@ליכט מעלין בקודש ואין מורידין !
-
בקיצור, לא הבנתי מה אני אמורה לעשות.
אני לא רוצה למחוק משו ואח"כ לא יהיה לי אפילו חיבור לכתוב כאן -
איך פונים לקהילה כדי לבטל שיוך??
-
עכשיו שמתי לב שלא נעלתי את הקהילה איך משתחררים ממנה וכשלוחצים על נעל יש התראה שלא אוכל לשחרר את החשבון בעצמי, מזה הבנתי שאפשר לשחרר לבד איך עושים את זה?
-
אה, ואני לא בשום קהילה...
מה זה אומר? -
@אינעודמלבדו אמר בבכניסה לתשלום עבור נטפרי מופיע לי 2 חיבורים:
איך פונים לקהילה כדי לבטל שיוך??
למעלה בדף ההגדרות אמור להופיע אצלך פרטי ההתקשרות עם מנהל הקהילה.
@אינעודמלבדו אמר בבכניסה לתשלום עבור נטפרי מופיע לי 2 חיבורים:
עכשיו שמתי לב שלא נעלתי את הקהילה איך משתחררים ממנה וכשלוחצים על נעל יש התראה שלא אוכל לשחרר את החשבון בעצמי, מזה הבנתי שאפשר לשחרר לבד איך עושים את זה?
א"א להשתחרר לבד מהקהילה, רק שההגדרות שלך אינם נעולות, (ביכלתו של מנהל הקהילה לנעול אותם), ואם תנעל אותם לא תוכל לשחרר אותם, אך בין כך ובין כך תישאר תחת פיקוח הקהילה.
-
@אפרת-בי אם את לא בקהילה אז אין שום בעיה למחוק את החיבור שכתוב עליו אין מידע, אם זה לא נמחק בעמוד של התשלומים אפשר בעמוד של ההגדרות סינון ללחוץ על בטל שיוך לחיבור שהוא לא החיבור הנוכחי (ואם זה לא הולך לשלוח פניה והם ימחקו את זה), ובמקרה הכי גרוע אפשר תמיד לשיך מחדש לחשבון בקלות (במקרה של כניסה מחיבור שלא משויך זה יעבור אוטומטי לעמוד של השיוך)
-
תודה לעוזרים! הסתדר לי
עכשיו כשלחצתי על כפתור "הגדר הוראות קבע בכרטיס אשראי" הוא ביקש סיסמא והביא אותי לדף של ההגדרות שלי בלי שום בקשה לחשבון אשראי. מה זה אומר? -
@אפרת-בי זה קרה גם לי, נסיתי פעם נוספת ועבר להגדרות כ.א.