שרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל
-
לפי השיח כאן זה נשמע שצריך את זה בשביל הודעה כאן והודעה שם. בואו ניקח בחשבון שאם זה יקרה ולכל אחד פתאום יתווספו כמה עשרות קבוצות וואטצאפ נצטרך לדפדף שעה במייל בשביל להגיע לאיזושהי הודעה רלוונטית...
בלא להכנס לבעיה הערכית של העדכון המיידי בכל מה שזז בעולם שתכנס לכל אחד מאתנו דרך הדלת הראשית. -
עידכנו אותי שרבני הקהילות החסידיות התכנסו לדון בעניין.
האם לאפשר וואצאפ דרך המחשב בצורה מסוננת.
והם החליטו שלא. בגלל שזה יגרום שליותר אנשים יהיה וואצאפ וזה עצמו יהפוך את הוואצפ לנצרך יותר.
אבל זה כמובן לא מחייב את נטפרי. אם במידה והרבנים של נטפרי יחליטו אחרת. -
@magicode ומתי הרבנים של נטפרי יתכנסו לדון בנושא?
-
@magicode אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
והם החליטו שלא. בגלל שזה יגרום שליותר אנשים יהיה וואצאפ וזה עצמו יהפוך את הוואצפ לנצרך יותר.
אבל זה כמובן לא מחייב את נטפרי. אם במידה והרבנים של נטפרי יחליטו אחרת.לכאורה הפתרון החלקי של אפשרות שליחה בלבד כפי שנדונה כאן בתחילת האשכול, יכולה להוות פתרון גם לחשש הזה, היות ואין אפשרות חיבור דו צדדי, זה לא יגרום לאנשים להתחבר ואולי אפי' ההיפך, זה יכול לגרום לאנשים להבין שישנם אנשים בציבור שלנו שאינם יכולים לתקשר דרך ווטסאפ וצריך להיות זמין גם בצורה אחרת.
-
מעניין כמה שנים יעברו עד שיבינו שצריך לספק תחליף למה שקורה בעולם ולא למה שרוצים.
לפני 15 שנה אף אחד לא חשב לעשות סינון נורמלי לאינטרנט... כי חששו שאם יעשו סינון, זה יכשיר את האינטרנט --- וכולם ייחשפו...
ומה בסוף? לרוב הציבור היה אינטרנט פרוץ במשך כמה שנים עד שקמו הסינונים. כלומר:כולם נחשפו... גם בלי הסינון.אם לא מקדימים תרופה למכה, בסוף התרופה מגיעה קצת מאוחר מידי.
ואין חולק על כך שנטפרי קמה מאוחר מידי. -
@דני בשביל זה יש רבנים והם מחליטים מתי להקדים רפואה למכה ומתי לא
-
@דני אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
מעניין כמה שנים יעברו עד שיבינו שצריך לספק תחליף למה שקורה בעולם ולא למה שרוצים.
לפני 15 שנה אף אחד לא חשב לעשות סינון נורמלי לאינטרנט... כי חששו שאם יעשו סינון, זה יכשיר את האינטרנט --- וכולם ייחשפו...
ומה בסוף? לרוב הציבור היה אינטרנט פרוץ במשך כמה שנים עד שקמו הסינונים. כלומר:כולם נחשפו... גם בלי הסינון.אם לא מקדימים תרופה למכה, בסוף התרופה מגיעה קצת מאוחר מידי.
ואין חולק על כך שנטפרי קמה מאוחר מידי.לדעתי כל מה שנכתב כאן הוא טעות מיסודה, כי ברגע שהוחלט לקדם סינון לאינטרנט, ברור שחיפשו את המושלם והכשר ביותר, לאף אחד לא היה עניין לספק פתרון עם חורים ומכשולות בכדי לא להכשיר את האינטרנט, אין כאן טיפת היגיון! ולא עלתה כזה סברה, החסר בפתרון מושלם נבע מחוסר אמצעים, פשוט לא היה פתרון בשוק ולולא שנטפרי קמה ביוזמת מייסדיו, גם היום היינו באותו מצב שהיינו לפני שנטפרי ירד לעולם, ברור שזה לא היה באופן יזום כלל.
אין לי מושג מאיפה הגיע הסברה הזאת, ועוד יותר מכך מאיפה הגיעה ההנחה ש"לרוב הציבור היה אינטרנט פרוץ במשך כמה שנים עד שקמו הסינונים. כלומר:כולם נחשפו... גם בלי הסינון" לצערי ממש נשמע השמצה חסרת בסיס, פשוט כך, מאיפה אתם לוקחים את זה? אולי בסביבה/קהילה שאתם מכירים היה מצב כזה (אני מקווה שגם שם לא), אך ברור שלא כך בציבור החרדי כולו.
@aiib אמר בשרות המרת הודעות וואצפ למייל וכן שרות שליחת וואצפ מהמייל:
@דני בשביל זה יש רבנים והם מחליטים מתי להקדים רפואה למכה ומתי לא
100%
-
אז מה הריווח בזה? שהזבל נכנס במה שכבר 'הותר' בציבור?? לא הבנתי.
-
אפשר בקלות לעשות שליחת הודעות מהמייל או מדף מיוחד לוואצאפ.
שזה יגיע מטלפון אחד ובסוף ההודעה. יהיה כתוב
נשלח ע"י המערכת הודעות של נטפרי לוואצאפ.
לתשובה החזר מייל לכתובת dd@gmail.com או התקשר ל 972378739872זה טוב בשביל כל האנשים שאומרים לך בטלפון תשלח לי בוואצאפ.
אבל לעשות הפוך. זה נורא מסובך.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.roitman.openchat
כמדומה שזה מאפשר בדיוק את הנ"ל. אולי אפשר לפתוח את זה בנטפרי. -
@shraga זה סך הכל נותן את האופציה לשלוח הודעה לאדם שהוא לא איש קשר אבל דרך חשבון הוואצפ שלך (צריך אפליקציה פועלת על המכשיר)
-
אפשר בקלות לעשות שליחת הודעות מהמייל או מדף מיוחד לוואצאפ.
שזה יגיע מטלפון אחד ובסוף ההודעה. יהיה כתוב
נשלח ע"י המערכת הודעות של נטפרי לוואצאפ.
לתשובה החזר מייל לכתובת dd@gmail.com או התקשר ל 972378739872
זה טוב בשביל כל האנשים שאומרים לך בטלפון תשלח לי בוואצאפ.צד אחד זה גם יכול להיות רעיון טוב.
אבל זה כמובן לא מחייב את נטפרי. אם במידה והרבנים של נטפרי יחליטו אחרת.הנושא נידון כבר אצל הרבנים?
נשמע מדבריך שזה לא משהו מסובך טכנולוגית. אלא רעיונית.