טאבלט אם סינון של נטפרי
-
@205445928 מי שמשתמש עם טאבלט, [כמעט] ולא צריך אפליקציות.
וויז עובד. גוגל מפות עובד. כל השאר פשוט לעבוד עם כרום, שכמובן עובד מצויין.
השתמשתי לפני כחודש עם סמארטפון, והשתמשתי הכל עם דפדפן.
זה גם הרבה יותר נוח. -
אם התקלה מוכחת שהיא מהתוכנה, דהיינו, שהתחברנו למחשב שלו וראינו את התקלה שהתוכנה גרמה ל באשמת נטפרי, ההסרה היא בד''כ ללא עלות.
אבל אם זה בגלל שזה חסם לו משהו שלא קשור אלינו, כמו כתובת לא סטנדרטית ברשת פנימית וכדו', או שאין לנו אפשרות לראות בוודאות שנגרמה תקלה מהתוכנה, המשתמש צריך לשלם. -
כבוד קדושת ''רמה פלוס'' אנא אמור לי מאין לך שוויז עובד עיין ערך בעיה בוויז שעד עכשיו לא נפתרה ואני צולע עם אפליקציה עתיקה שאני חושב שתוכל לפרנס איזה מוזיאון... אם ידועה לך אפליקציה טובה שעובדת אנא תפרסם את הגירסה. היום ממש ניסיתי להפעיל וויז והוא פשוט לא מעודכן בעליל!!! תודה.
-
צודק
כמו כן אין אפשרות להסתכל בשום סרטון יוטיוב אפילו המאושרים לא דרך אפלקצית יוטיוב ולא דרך הכרום.
זה למשל אחד הבעיות הרציניות כי לפעמים ועד שהתחברתי לנטפרי היתי מסתכל על סרטוני הדרכה לצורך עבודה עם המחשב/מדפסת שזה הרבה יותר קלעם טבלט
כמו כן אני מדגישאת עניין עדכוני האפליקציות שאין בכלל עכשיוואני עומד וכנראה אמשיך לעמוד עם כל האפליקציות השימושיות כגול 'וורד' אקסל וכדומה בלי שום עדכון, וידוע שמייקרוסופט מוסיפים כל איזה חודשיים עדכון.
אפילו את מקלדת גוגל שאני כותב בו כרגע לא יהיה לי אפשרות לעדכן, העדכון האחרון למשל מאוד מאוד שפר את המקלדת.
כמו כן ישנם עדיין בעיות רוחניות כגון ששלחתי פניה לסינון אפלקצית שימושית מאוד של בנק מסוים (לא ניהול חשבון אלא של ניהול קנית דירה) שיש בה תמונה לא צנועה וענו לי שאין אפשרות להוריד את התמונה כיזה מובנה בתוך האפליקציה
בקיצור אני מחכה לפתרון רציני לפני שהיצר יעביר אותי החזרה לסינון הישן בטאבלט
-
@205445928 תתחזק אח שלי
ואולי תעבור לטאבלט עם וינדוס
או שאולי על הטאבלט הזה אפשר? -
תודה
אבל אי אפשר הטבלט שלי וינדוס
כמו כן עדיין לא ראיתי וינדוס עם סים בתוך הטבלט במחירים של 500-1200 שקל
אני קניתי טבלט ב600 שקל ואני עובד איתו לפחות 3 שעות ביום ועובד מצוין
אם יש לך הצעהעל טבלט טוב אשמח לשמוע ולקבל פרטים
-
@205445928 חיפוש פשוט בזאפ
-
דרך אגב גם אפלקצית זאפ אינה עובדת טוב
אני מנסה דרך הדפדפן
-
נסתי
מצאתי אחד ב1500 שקל שכל החוות דעת עליו הם שליליים ביותר
ואחד ב4000 שקל שלא מצדיק את המחיר.
בקיצור אני מרגיש דפוק איזה נס שהיה ראש השנה ואיזה שממעתי על בית של חבר לספסל שהתפרק בגלל פגעי הטכנולוגיה ( הסיעתה דשמיה הראשון היו הסוכנים ששוכרים את אחד מהמשרדים שלי וגילו לי את נטפרי)
אשמח לשמוע אם משהו משתמש עם טבלט וינדוס ונהנה מהשימוש
-
@205445928 אני חושב שגם תשמח והרבה ישמחו אם נטפרי תיכנס לעובי הקורה של הטאבלטים
ובענין טאבלט מובא כאן
הרבה הצלחה -
מכל הנ''ל יוצא שכמעט אין תקנה לטאבלטים של אנדרואיד??
-
לא מדברים על הסינון של נטפרי, כך נראה לי שמדברים שם על תוכנה לאי ראית וידיאו-אני לא מומחה
-
@205445928 יש לו סינון נטפר ווינדוס זה אני יודע אבל אני כמעט בטוח שמתחבר דרך סטיק ולא סים מובנה
-
@יאיר-שחל נכון התשובה ברכז הפניות לרוב רובם של הפניות הוא שאין להם תמיכה האפליקציות בכלל.
אני למשל שלחתי הקלטת תעבורה עם כל התקיעות באפלקצית ג'מיל-כן ג'מייל הרגיל ורק אז הם סדרו אבל בגדול הם לא מסדרים כלום
היתי שומע למשל שידור חי של קול חי גאולה אף אם דרך האפליקציה ועכשיו אין לי אפשרות בעיה זו לא נפטרת דרך הכרום אפילו שענו לי במרכז הפניות שיש להם אתר מותאם-אין אפשרות לשמוע שידור חי דרך כרום בטבלט
-
@מיציבושי אם נכנס לו סטיק אז זה הרבה יותר מסורבל מאשר שלי אני כל הגודל הוא 7 אנצ' זה נכנס לכיס אפילו לא יודע משתמש ככה הרבה בדרכים
-
אני שלחתי הקלטת תעבורה של וויז ואמרו לי שאין להם תמיכה בזה
-
לג'מיל הם לא יכולים לענות כך כי אם כן אי אפשר לעבוד בכלל זה מוצר צריכה בסיסי....
לדעתי לפני שנטפרי מפרסמת חיבוד סלולרי הם צריכים לידע על כל החסרונות-לא מצאתי אותם באף מקום
-
@205445928
החיבור הסלולרי שנטפרי מפרסמים מיועד עקרונית עבור נטסטיק למחשב -
צודק
חבל מאוד מרימון כן קבלתי
-
כן אמרו לי. ולכאו' וויז זה ג''כ בסיסי למי מאיתנו איו רישיון? ו עדיין לא זכיתי להכיר את הארץ על כף היד