טאבלט אם סינון של נטפרי
-
אולי ע"י רב המוכר לנטרפי שחותם שהוא מכיר הענין כמו שעשו לדברים אחרים
-
@אורי מה ???????? בנטפרי יש כזה דבר ?????????
-
@מיציבושי
היה. כרגע זה לא פעיל. עד לסידור העניין. -
@magicode מה שייך אתר בעייתי מוחקים מה שבעייתי ??? אני מבין שאני לא מבין !!!
-
מהנסיון האישי שלי בהתעסקות עם ציבור כמעט בילתי אפשרי לעשות בחיים דבר מושלם שיענה על הצרכים של כולם, תמיד יהיו רצונות מוצדקים באמת של אנשים שיסתרו במידה זו או אחרת את עקרונותיו או רצונותיו של האחראי/המארגן/.
בדבר כ"כ גדול כמו נטפרי זאת תהיה טעות פאטלית לתת ליחידים ואפילו שזה הצורך הכי צודק בעולם -דבר שיסתור את העקרונות של נטפרי. (חוסר ההצלחה של כל חברות הסינון האחרות נבעה בעיקר מכך...).מוכרי הטכנולוגיות בחנויות הפלאפונים וחלק מתכנתים בתחום הם אלופי הקומבינות לפריצות מכשירים/וטבלטים לצרכים חיוניים. .(?).... ברגע שיפתחו לכמה, זה יתחיל להיות נחשול ויאבד את כל האפקט.
בתור פיתרון לבעיה זו ניתן אולי לתת אופציה להתקנת תוכנה נוספת שהיא ניסיונית לכמה ימים, כמובן שכל הזמן תהיה על זה התראה שזה ניסיוני לבדיקה. והקוד להסרת התוכנה הנ"ל ינתן בחינם.
ושוב מילוני תודות לנטפרי על הצלת הדור....
-
@magicode אתה לא צריך להתנצל. תאמין לי.
בנתיב, כשתבקשו להסיר את התוכנה, ותספרו להם סיפורי אלף לילה ולילה, לא יסירו לכם בחינם. שכחו מזה.
ופעם אמרו לידיד שלי בזה"ל: "ממה אנחנו נתפרנס?"... כן. כן. בדיוק כך אמרו לו.זה עניין של אחריות שבדיוק בשבילה נועדה התוכנה, וא"א להאמין לאף אחד.
לך תאמין לשפופרת שעומד מאחוריה אלמוני.הסרת התוכנה עולה 100 ש"ח.
וזה כתוב במפורש בצורה הכי ברורה בזמן ההתקנה... -
אולי שבשבוע הראשון לאחר ההתקנה זה יעלה 20 שקל להסיר
ואחרי שבוע זה יעלה ל 100
ככה כשאדם שהתקין את זה ורואה שזה ממש ממש לא רלוונטי בשבילו והורס לו את המכשיר וכדו'
אז שיעלה לו 20 שקל להסיר ולא שידפק
ואחרי שבוע זה יעלה ל 100כי ה 100 שקל נועד להרתיע אותך לא להסיר כשמתחשק לך..
אבל בשבוע הראשון כשהבן אדם רק מריח את התוכנה ומקבל אינדיקציה אמיתית עליה, אפשר להתחשב בו שלא יעלה לו 100 -
@רמה-פלוס אמר בטאבלט אם סינון של נטפרי:
הסרת התוכנה עולה 100 ש"ח.
וזה כתוב במפורש בצורה הכי ברורה בזמן ההתקנה...ההצלחה של נטפרי -ויעידו על כך המוני המולהבים על נטפרי היא דווקא בגלל שהציבור רואה בזה עבודת קודש שלא בשביל לעשות קופה על הגב של הציבור.
נכון -- אם אתה בא להתווכח על מה שכתוב, אתה צודק.
זה נקרא להיות צודק אבל לא חכם....
אתה גם יודע שאתה מאשר שאין להם שום אחריות אם קרה נזק למחשב לך נכון?
ומה יקרה אחרי שקורה לך נזק? אמנם אין לך טענות כי כךאישרת, אבל גם לא תשוש להתקין שוב, וגם לא תמליץ לחברים. וזה מביא נזק גדול מאוד לכל המטרה של התוכנה לעזור לעוד יהודי לשמור על קדושת עצמו וקדושת ביתו.
אם כן, אשרי האנשים המפעילים את הפרוייקט הנפלא הזה והמטרה שלהם הוא לא לעשות קופה כאמור אלא להגיע לתועלת המקסימלית האפשרית.
כל דבר אפשרי. המאה שקל הוא גדר חזק שאדם מן השורה לא יפרוץ אותו גם בזמן חולשתו.
יש כל מיני טכניקות. למשל חברה אחת מורחת אותך (רישמית) 48 שעות, שאז תתקשר שוב... חברה אחרת תופסת אותך על הטלפון עד שימאס לך, יש למשוך אותך בהחתמה וטפסים וכולם כוונתם לש"ש.
הצד השווה שהתוכנה צריכה להיות מתאימה לשימושים סטנדרטיים פלוס, וכמה שפחות מורגשת כמפריעה
אדם בא לחנות לקנות ירקות ובוחר בדווקא את מה שלא מעושר, לא
חוץ מזה, כשאתה מדבר על הרעיון הגאוני שבתוכנה של נטפרי, אפשר ללכת על אותו גל ולחייב מאה ש"ח על תנאי שאם ישלח תוך שבוע הצהרה שהתוכנה הותקנה על מחשב חילופי והמחשב נשמר באופן מקסימלי שלא יבא מכשול להחשבון יזוכה
מה רע בזה? -
@chaim7 תשמע כבר ענו לך למעלה
אם תמצא דרך שנוכל לדעת שאמת הם הסיפורים יכולים לחשוב על לפתוח בלי כסף אבל כל אין כזאת דרך א"א אתה צריך להבין שכשבנאדם רוצה להוריד ויצר בוער בו הוא כבר יפנטז משהו ויעשה לחץ ואין שום עינין בזה אני אישית את חטאי אני מזכיר כבר שגעתי תשכל לאיזה סינון שיורידו לי תחסימה והם אסור להם להוריד אפילו לא עם כסף כי הייתי תחת קהילה ובכל זאת הורדתי להם תראש והורידו לי את התוכנה (כמובן מיד התקנתי של נטפרי)
והמבין יבין
מה שכן אני חושב שמי שיש לו קהילה שמפקחת על חשבונו אולי אצלו קל יותר להוריד כי ממילא הקהילה תיודע ? -
אני יבהיר אני גם כותב לכם מטבלט עם אנדרואיד
אין אפשרות להתקין אפלקציות ו90 אחוז מהאפלקציות חסומות
אי אפשרות ההתקנה גורמת למשל שאי אפשר להשתמש עם כל מיני אפליקציות פשוטות כמו קל קו
-
@מיציבושי
הרב מצובישי צודק
חסימה חייבת להיות עם מינימום אפשרויות של פתיחה ואפילו בלי אפשרות בכלל.
אם אתה לוקח מאה שקל ותחזיר אם תשמור על עצמך, - את הכסף כבר שילמת ואה עומד מול... מה יעשה הבן ולא יחטא.
טוב, הרעיון שלי לבד לא מספיק. אבל אולי שילוב?
לא יודע. ניתן לגאון שהמציא את נטפרי להשתמש עם ה'פלפל' שלו אני רק הצעתי הבעיה שהיה לי, ולצערי בטבלט החדש בינתיים אני הולך על K9 על אימייל של מישהו אחר עד שאראה שהכל בסדר כי אחר כך איך אני מוכיח?
וחבל לי מאוד, הלוואי היה הגנה מסויימת אפילו בתשלום שזה כן היה על בסיס זמני
בכיוון שמג'יקוד ומרואני כתבו
עכ"פ אני מודה מאוד לאכסניה של הבמה החשובה הזאת, לאנשי הקסם של נטפרי ולציבור שהשתתפו במצוקתי -
@magicode
@מיציבושי אמר בטאבלט אם סינון של נטפרי:מה שכן אני חושב שמי שיש לו קהילה שמפקחת על חשבונו אולי אצלו קל יותר להוריד כי ממילא הקהילה תיודע ?
פשוט וחזק.
אם הסיבה הינה למנוע הסרה אז אצל המפוקחים זה לכאורה מיותר, אני מצדד. -
@205445928 מי שמשתמש עם טאבלט, [כמעט] ולא צריך אפליקציות.
וויז עובד. גוגל מפות עובד. כל השאר פשוט לעבוד עם כרום, שכמובן עובד מצויין.
השתמשתי לפני כחודש עם סמארטפון, והשתמשתי הכל עם דפדפן.
זה גם הרבה יותר נוח. -
אם התקלה מוכחת שהיא מהתוכנה, דהיינו, שהתחברנו למחשב שלו וראינו את התקלה שהתוכנה גרמה ל באשמת נטפרי, ההסרה היא בד''כ ללא עלות.
אבל אם זה בגלל שזה חסם לו משהו שלא קשור אלינו, כמו כתובת לא סטנדרטית ברשת פנימית וכדו', או שאין לנו אפשרות לראות בוודאות שנגרמה תקלה מהתוכנה, המשתמש צריך לשלם. -
כבוד קדושת ''רמה פלוס'' אנא אמור לי מאין לך שוויז עובד עיין ערך בעיה בוויז שעד עכשיו לא נפתרה ואני צולע עם אפליקציה עתיקה שאני חושב שתוכל לפרנס איזה מוזיאון... אם ידועה לך אפליקציה טובה שעובדת אנא תפרסם את הגירסה. היום ממש ניסיתי להפעיל וויז והוא פשוט לא מעודכן בעליל!!! תודה.
-
צודק
כמו כן אין אפשרות להסתכל בשום סרטון יוטיוב אפילו המאושרים לא דרך אפלקצית יוטיוב ולא דרך הכרום.
זה למשל אחד הבעיות הרציניות כי לפעמים ועד שהתחברתי לנטפרי היתי מסתכל על סרטוני הדרכה לצורך עבודה עם המחשב/מדפסת שזה הרבה יותר קלעם טבלט
כמו כן אני מדגישאת עניין עדכוני האפליקציות שאין בכלל עכשיוואני עומד וכנראה אמשיך לעמוד עם כל האפליקציות השימושיות כגול 'וורד' אקסל וכדומה בלי שום עדכון, וידוע שמייקרוסופט מוסיפים כל איזה חודשיים עדכון.
אפילו את מקלדת גוגל שאני כותב בו כרגע לא יהיה לי אפשרות לעדכן, העדכון האחרון למשל מאוד מאוד שפר את המקלדת.
כמו כן ישנם עדיין בעיות רוחניות כגון ששלחתי פניה לסינון אפלקצית שימושית מאוד של בנק מסוים (לא ניהול חשבון אלא של ניהול קנית דירה) שיש בה תמונה לא צנועה וענו לי שאין אפשרות להוריד את התמונה כיזה מובנה בתוך האפליקציה
בקיצור אני מחכה לפתרון רציני לפני שהיצר יעביר אותי החזרה לסינון הישן בטאבלט
-
@205445928 תתחזק אח שלי
ואולי תעבור לטאבלט עם וינדוס
או שאולי על הטאבלט הזה אפשר? -
תודה
אבל אי אפשר הטבלט שלי וינדוס
כמו כן עדיין לא ראיתי וינדוס עם סים בתוך הטבלט במחירים של 500-1200 שקל
אני קניתי טבלט ב600 שקל ואני עובד איתו לפחות 3 שעות ביום ועובד מצוין
אם יש לך הצעהעל טבלט טוב אשמח לשמוע ולקבל פרטים
-
@205445928 חיפוש פשוט בזאפ