סדר התגיות בהגדרות הסינון
-
ראיתי כאן שלכל אתר יכולים להיות יותר מתגית אחת
ובכן, איך המערכת תתנהג כאשר תתנגש בסתירה בין שני תגיות, כלומר, אם אתר 'קול חי' (לשם דוגמא) מוגדר גם בתגית 'חדשות' וגם בתגית 'רדיו', ותגית 'חדשות' סגור ותגית 'רדיו' פתוח, האם האתר הנ"ל ייפתח או לא?
האם גם בתגיות יש משמעות לסדר הרשימה, והראשונים ברשימה עדיפים יותר (כמו ברשימת הכתובות)?
כלומר, אם 'חדשות' יופיע ברשימת התגיות לפני 'רדיו' זה יהיה סגור, ואם להיפך זה יהיה פתוח? -
סתם שאלה.
למה אתה לא בודק לבד מה יקרה במקרה כזה?
-
@baruch אמר בסדר התגיות בהגדרות הסינון:
סתם שאלה.
א. כי אני לא יודע בדיוק איזו אתרים מוגדרים באיזו תגיות.
ב. כי אם יש מישהו שיודע כבר, למה שלא יענה לי תשובה ברורה, במקום שאני אשחק. -
אמר בסדר התגיות בהגדרות הסינון:
האם גם בתגיות יש משמעות לסדר הרשימה, והראשונים ברשימה עדיפים יותר (כמו ברשימת הכתובות)?
האם יש דרך לסדר סדר התגיות??
אגב יהיה טוב אפשר לסדר אותם בסדר א"ב (אחרי הבחירה).
-
למיטב זכרוני זה הולך
א. לפי מנין (כמה תגיות "אוסרות" וכמה "מתירות")
ב. במקרה "תיקו"לפי הסדר כמו באתריםלפי הגדרת הברירת מחדל ("סגור הכל חוץ מ" או להפך). -
אני לא מבין איך אפשר לשנות הסדר??
-
@baruch אמר בסדר התגיות בהגדרות הסינון:
סתם שאלה.
@נטפריס אמר בסדר התגיות בהגדרות הסינון:
למיטב זכרוני זה הולך
ב. במקרה "תיקו"לפי הסדר כמו באתריםלפי הגדרת הברירת מחדל ("סגור הכל חוץ מ" או להפך).אחרי התשובה של נטפריס, האם נראה לך שהייתי מצליח לעלות על זה....
-
פוסט זה נמחק! -
טעיתי ואני עורך את הודעתי המקורית.
-
תודה שוב אני שואל האם יש דרך לסדר התגיות לפי סדר א"ב. זה קשה למצוא תגיה מסיום ולשנות בין פתוח וסגור וכו' אם כבר בחרו כחמישים תגיות וכו'.
-
@אורי אמר בסדר התגיות בהגדרות הסינון:
זה קשה למצוא תגיה מסיום ולשנות בין פתוח וסגור וכו' אם כבר בחרו כחמישים תגיות וכו'.
בינתיים יש אפשרות חיפוש.
-
@נטפריס אמר בסדר התגיות בהגדרות הסינון:
למיטב זכרוני זה הולך
ב. במקרה "תיקו"לפי הסדר כמו באתריםלפי הגדרת הברירת מחדל ("סגור הכל חוץ מ" או להפך).@נטפריס אמר בסדר התגיות בהגדרות הסינון:
טעיתי ואני עורך את הודעתי המקורית.
רק כדי לוודאות, האם זה שמנין (כמה תגיות "אוסרות" וכמה "מתירות") גובר על הגדרת ברירת המחדל, כן נכון ובטוח ?
-
ממש לא.
הכוונה שאם ההגדרה הראשית זה כל האתרים 'פתוחים'... האתר יהיה פתוח.
ואם זה מוגדר על הגדרהננ ראשית של כל האתרים 'סגורים'... האתר יהיה חסום.זה כמובן רק במידה שהתגיות של האתר חצי חסומים וחצי פתוחים.
-
-
@DovidStroh אמר בסדר התגיות בהגדרות הסינון:
זה קשה למצוא תגיה מסיום ולשנות בין פתוח וסגור וכו' אם כבר בחרו כחמישים תגיות וכו'.
בינתיים יש אפשרות חיפוש.
אפשרות חיפוש היינו רק על תגיות שעוד לא נבחרו (שבין כך בסדר א"ב) אבל אלו שבחרו מאיזה שהוא סיבה לא מופיע בשום סדר מובן וגם א"א לחפש.
זה מקשה כשרוצים לשנות כמה תגיות מעשרות שכבר בחרו.