אפליקציית עלי אקספרס במחשב
-
אתה מוגדר כמשתמש בעל רוט?
הכנסת את אישור האבטחה של נטפרי לאישורי מערכת?
כי עד כמה שידוע לי האפליקציה לא סומכת על אישור אבטחה חיצוני (נבדק ב נטספארק ועבד רק שהחריגו את האפליקציה מהסינון) -
@a0533057932 אמר באפליקציית עלי אקספרס במחשב:
אתה מוגדר כמשתמש בעל רוט?
הכנסת את אישור האבטחה של נטפרי לאישורי מערכת?
כי עד כמה שידוע לי האפליקציה לא סומכת על אישור אבטחה חיצוני (נבדק ב נטספארק ועבד רק שהחריגו את האפליקציה מהסינון)אני אחרי הקלטות תעבורה וכדו', גם מלפני שנה וגם עכשיו.
נאמר לי שאין כעת פתרון להפעלת האפליקציה (זה לא ענין של תעודת אבטחה).
יתכן והפתרון הוא החרגת האפליקציה, רק שזה נוגע כבר ל @administrators
בפניה ששלחתי @shraga כתב לי שאני יעלה את זה פה, אולי זה יוביל להצבעה והלאה... -
@ayys613
כמדומה שזה כן עניין של תעודת אבטחה, הדרך היחידה "לפתור" את הבעיה מצד נטפרי, זה לגרום שהקישור לא יעבור כלל סינון - דבר שאינו אפשרי.
יתכן ואם יהיה אפשרות לגרום לאפליקציה להסתמך על התעודה של נטפרי הזה יפתור את הבעיה.
אם תרצה, תן לי מספר פניה ואבדוק שוב. -
@shraga אמר באפליקציית עלי אקספרס במחשב:
@ayys613
כמדומה שזה כן עניין של תעודת אבטחה, הדרך היחידה "לפתור" את הבעיה מצד נטפרי, זה לגרום שהקישור לא יעבור כלל סינון - דבר שאינו אפשרי.
יתכן ואם יהיה אפשרות לגרום לאפליקציה להסתמך על התעודה של נטפרי הזה יפתור את הבעיה.
אם תרצה, תן לי מספר פניה ואבדוק שוב.פניה #213419
אני לא מבין בנושא בכלל, כמו שאני לא מבין בכל הסינון המדהים הזה שמשתמשי נטפרי חווים.אני רק יודע איך הייתה 'חווית' הקניות שלי טרום ההתחברות שלי למיזם, ואיך היא נראית היום.
ממילא אני מתיר לעצמי לחלום שהנושא הזה גם איכשהו יכול להיפתר.
כאשר יש לך היכרות עם קוסם ואנשים מאירים.... -
-
@shraga אמר באפליקציית עלי אקספרס במחשב:
@ayys613 אמר באפליקציית עלי אקספרס במחשב:
213419
זה נראה בעיית אבטחה, אבל לא בוודאות.
אם בארזים נפלה...
-
-
-
@צביי
תודה רבה על ההכוונה, כעת עובד לי מעולה, עוד לא הגעתי לשלב של הקניה, אבל הכל עובד.@לחיל-אומר יתכן וזה קשור גם לנקודה שכתבת, אני הסרתי את ההתקנה שהייתה לי על המחשב (מה שהורדתי מהאתר של @zvizvi והתקנתי מחדש את האמולטור הרגיל, ופעלתי לפי ההוראות.
-
@לחיל-אומר הורדה חיצונית
-
לסיכום יש פעמים שזה עובד חלק ויש פעמים שלא עובד בכלל הדרך היחידה זה לנסות להסיר ולהתקין.
מבדיקה ששאלתי כמה יש לי צד גדול שההבדל הוא אם אתה מוריד מהחנות שאז זה לא עובד לבין אם אתה מוריד ממקור חיצוני שאז זה עובד