רשימה לבנה באינטרנט
-
@a0533057932 אמר ברשימה לבנה באינטרנט:
@סופר אתה צודק בעיקרון
אולם אם נבדוק כרגע מתוך כל חברי הפורום כמה יצליחו לעקוף את k9 אני לא חושב שנגיע ליותר מ10
בכל אופן כדי שיהיה אחרת צריך שיהיה דרישה ממנהלי המפלגות החרדיות שהמטות יהיו מוגבלים ל נטפרי (דבר שלקיים עדין)פנה אלי בבקשה לאישי כמדומה שיש לי פתרון בשבילך
-
אגב,
יצוין לשבח מטהו של הרב רובינשטיין ראש עיריית בני ברק, פתיחת מטה הבחירות לרשויות המקומיות נדחתה במספר ימים(!)
עקב קשיים שהתהוו לסדר שם סינון, הם התעקשו על נטפרי דווקא ואכן כך נעשה אבל הם הודיעו שללא שהעניין מסודר אין מטה!
כל הכבוד ושירבו כמותם בישראל.
זה צריך להוות סמל ודוגמא.גילוי נאות: אני לא ליטאי ואין לי כל אינטרס בפרסום העניין.
-
@סופר אמר ברשימה לבנה באינטרנט:
@שלו אני מכיר את k9 ואת הבעיות שלו אולם הבחורים במטה לא יודעים איך לעקוף
אין כזה דבר בחור לא יודע, כי מספיק שבחור אחד בכל הארץ יודע וחברא חברא אית ליה.
(מה גם שאני נמצא כל הזמן לבדוק שהם באמת עובדים)
אני לא בא להגיד מוסר, אבל אני מזדעזע איך אנשים מרשים לעצמם להיכנס ולהכניס אנשים אחרים לסכנה כזו גדולה, אנשים מידי מאמינים בעצמם.
אבקש ממך, קח אחריות, וזו אחריות גדולה מאוד. שה' ישמרינו מספיק שבחור אחד למשך כמה דקות יחשף לאינטרנט, ויראה את התוהו וילך לחפש את זה ה"י.......לא ניסית להגיד מוסר אבל כן אמרת, יכולת להגיד את אותם דברים, אבל בלי תוקפנות.
כלל לחיים: אם אתה רוצה לשנות משהו אצל מישהו אחר, אל תתקוף אותו פשוט תסביר לו,
בד"כ זה מתקבל יפה יותר -מנסיון-.
בפרט שהוא פנה לפה בשביל עזרה לסינון. -
להתקין vpn + וויפרי אני לא יכול כי לא מדובר על מחשבים שלנו אלא של בעל המקום (מדובר במשרד המשמש לטלמרקטינג) וvpnבלי וויפרי לא שווה כלום
אם זה לא מחשבים שלכם אז איך את K9 התקנת? אני מאמין שכוונתך שה K9 אפשר להסיר אבל נט פרי לא. בקיצור אתה צריך סינון חזק יותר אך שהוא בידים שלך.
אני יודע שבאחת החסידיות עשו התרמה גדולה לאחרונה וג"כ שכרו מחשבים ללא סינון עם ספק ללא סינון ובאאוטנט מצאו להם דרך חזקה לחסום ולא עם K9 -
@margalit אמר ברשימה לבנה באינטרנט:
@שלו אני מכיר את k9 ואת הבעיות שלו אולם הבחורים במטה לא יודעים איך לעקוף
לא ניסית להגיד מוסר אבל כן אמרת, יכולת להגיד את אותם דברים, אבל בלי תוקפנות.
כלל לחיים: אם אתה רוצה לשנות משהו אצל מישהו אחר, אל תתקוף אותו פשוט תסביר לו,
בד"כ זה מתקבל יפה יותר -מנסיון-.
בפרט שהוא פנה לפה בשביל עזרה לסינון.אכן לא ניסיתי לומר מוסר, ולא התכוונתי לשנות משהוא.
התכוונתי אך ורק לתקוף.
כי איך יעלה על הדעת ליהודי חרדי להכניס מחשב לא מסונן לבית / משרד או כל מקום שהוא, זה אש!!!!! זה מסוכן !!!!!
ואם זה מטה בחירות אז מותר ????
כל מטה בחירות צריך לדאוג שהמחשבים צריכים להיות כשרים למהדרין שח"ו לא יהיה מצווה הבא בעבירה.
ואם אין סינון, אז לא מביאים מחשבים, משביתים הכל עד שהכל יהיה כשר למהדרין. -
@סופר אתה צודק בעיקרון
אולם אם נבדוק כרגע מתוך כל חברי הפורום כמה יצליחו לעקוף את k9 אני לא חושב שנגיע ליותר מ10אבל כל אחד יכול לברר אצל חבר איך עושים זאת, כי זה פשוט ביותר.
בכל אופן כדי שיהיה אחרת צריך שיהיה דרישה ממנהלי המפלגות החרדיות שהמטות יהיו מוגבלים ל נטפרי (דבר שלקיים עדין)
חוץ מנטפרי יש עוד דברים בעולם, יש עוד סינונים, אכן לא מגיעים לרמה של נטפרי, אבל הם כשרים ומאושרים ע"י גדולי הרבנים.
אתה אומר צריך שיהיה דרישה, ממי צריך לבוא הדרישה ?
כל מי שמקים מטה צריך לדעת בעצמו, שכמו שהרוגלך שהוא מביא לשם זה כשר למהדרין, גם המחשבים צריכים להיו כאלו.
אני מכיר את המטה מיחשוב בעיר שלי, כל המחשבים חסומים בנתיב, ופתוחים שם רק אתרים בודדים. לא עלה על דעת אף אחד לפתוח מטה מבלי לדאוג שאכן המחשבים מסוננים. זה צריך להיות פשוט אצל כל יהודי מאשר הוא. -
@משרדי אמר ברשימה לבנה באינטרנט:
כל הכבוד ושירבו כמותם בישראל.
@a0533057932 אולי יש כזה דבר VPN בסויט'ץ
-
אכן לא ניסיתי לומר מוסר, ולא התכוונתי לשנות משהוא.
התכוונתי אך ורק לתקוף.יש לי המון מה להגיד בעניין על הצורה שבה צריך להגיד דברים כאלו,
אבל חבל על הזמן, אתה בטוח כ"כ בעצמך שזו הדרך, אז שיערב לך.
המלצה שלי: תחשוב פעמיים לפני על הניסוח של הדברים שלך לפני שאתה כותב אותם כי באמת חבל שזה מגיע בצורה כזו.כי איך יעלה על הדעת ליהודי חרדי להכניס מחשב לא מסונן לבית / משרד או כל מקום שהוא, זה אש!!!!! זה מסוכן !!!!!
ואם זה מטה בחירות אז מותר ????
כל מטה בחירות צריך לדאוג שהמחשבים צריכים להיות כשרים למהדרין שח"ו לא יהיה מצווה הבא בעבירה.
ואם אין סינון, אז לא מביאים מחשבים, משביתים הכל עד שהכל יהיה כשר למהדרין.לגבי זה נראה לי שכל משתמשי נטפרי מסכימים (אחרת לא היו בוחרים בסינון הזה)
אבל את הצורה להגיד את זה כדאי לשנות. -
אולי שנטפרי יפתחו אפשרות להתקין את וויפרי על חשבון מסויים במחשב?
-
תודה לכל המגיבים בחסדי שמים התברר שמגיע למקום קו אינטרנט נוסף (שלישי) אשר אינו בשימוש בעל המקום ועל פי עזרה מ@מנתק אני מקווה לחבר את הראוטר הנ"ל על ספק נטפרי