אשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!
-
אין ספק שפיתוח חדש יכול לפעול כאן, כי אכן ישנם כמה אפליקציות וואטסאפ ערוכות מחדש.
-
יש סדר גודל של זמן שבו יושלם הפיתוח?
-
האם אולי יש מצב שלבינתים יפתחו פיתוח שיאפשר התקנת אבטחה באנדרואיד בגירסאות העדכניות.
-
@חזק תשמע אני לא זוכר טוב אבל נראה לי שאם אתה לוחץ על שתי כפתורים ביחד אתה יכול להפס את המכשיר והכל נמחק
-
בקיצור מה קורה בסוף ?
יש התקדמות לנושא ?
כבר התחילו לעבוד ע"ז או זה רק דיבורים כאן -
התחילו לעבוד על זה ויש כבר גירסת ניסיון למי שמעוניין להתקין על המכשיר שלו.
אבל זה נראה שהמנהל עדיין לא בטוח לו שהוא יוציא גירסה סופית, עכ"פ אם יוציא בשלב זה, כי צריך לבדוק שהתוכנה אכן עובדת כצפוי ללא תקלות.
לכן כתוב עדיין שזה בבדיקה. -
משהוא יודע האם יש הבדל בין סמסונג לשואמי
בנוגע לקלות של ההתקנה תעודת האבטחה? (באנדרואיד 7 ומעלה)
ולפתיחת ROOT? -
@33men אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
ולפתיחת ROOT?ההבדל הוא בעיקר שהסמסונג יותר נגיש כי יש לו אודין, וכבר דשו בו לענין רוט וטרפ, אבל בעיקר תלוי בדגם המסוים שאתה חושב לקנות, תבדוק מראש כמה נגיש לו רוט מותאם אישית או טרפ מותאם אישית. בהצלחה!
-
@יהושע-ב אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
התחילו לעבוד על זה ויש כבר גירסת ניסיון למי שמעוניין להתקין על המכשיר שלו.
אבל זה נראה שהמנהל עדיין לא בטוח לו שהוא יוציא גירסה סופית, עכ"פ אם יוציא בשלב זה, כי צריך לבדוק שהתוכנה אכן עובדת כצפוי ללא תקלות.
לכן כתוב עדיין שזה בבדיקה.איפה ואיך אפשר להשיג גירסת הנסיון?
ועל איזה תקלות אתה מכוון שעוד שצריכות בדיקה? -
להשיג אתה צריך לדבר עם המנהל ולבדוק אם אתה צריך אישור לזה.
איני יודע היכן זה אוחז בדיוק אני רק יודע מהתבטאויות של המנהל שזה עדיין לא מתיימר להיות תחליף לחסימה. -
@יהושע-ב תודה על העזרה.
איך אני מתקשר עם המנהל?
ומתי נראה שזה יהיה דבר מושלם כראוי ומוכן לכל מי שירצה? -
@nbk5124 אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
איפה ואיך אפשר להשיג גירסת הנסיון?
@יהושע-ב המנהל אמר
@magicode אמר בדרוש מתנדבים להיות שפני נסיון לוויפרי לטאבלטים:כרגע יש לנו מספיק שפנים.
שנצטרך עוד נעדכן.
תודה.@nbk5124 אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
ועל איזה תקלות אתה מכוון שעוד שצריכות בדיקה?
@magicode אמר בדרוש מתנדבים להיות שפני נסיון לוויפרי לטאבלטים:
שוב אני יסביר כדי שיבינו כולם.
אין תוכנה עדיין שאתם יכולים להיות מרוצים ממנה.
יש רצון לבדוק ולנסות איך צריך לעשות תוכנה על כל מיני מכשירים.
אין מה להיות מרוצים מהתוכנה. כי אין תוכנה.
אנחנו עדיין לא בשלב שאפשר להסתמך על זה.
אני מקווה שעכשיו אני ברור. -
לכן אמרתי שהוא צריך לבדוק אם יכול לקבל אישור לזה, בדיוק בגלל הפוסט הנ"ל.
-
@33men אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
ולפתיחת ROOT?ככלל מי שמחפש מכשירי אנדרויד חסומים כמו שצריך - רק סמסונג (ממליון סיבות)
-
הדרן חוסמים לבינתים רק סמסונג.
-
אני עדיין לא הבנתי מה בדיוק רוצים לחסום/לסנן
א. כל תעבורת האינטרנט
ב. הנ"ל וחסימה לרשתות אחרות
ג. הנ"ל ואפליקציות בנויות מחדש בגלל תמונות לא צנועות בפתיחה וכדומהוכן כיצד ייתבצעו עדכונים ליישומים
האם יפתחו חנות ייעודית של נטפרי עם זיהוי עדכונים או פתיחת חנות גוגל עם חסימת התקנות של אפליקציות לא מורשות, או שיצטרכו להוריד מחדש האפליציות ולהתקין ידנית כדי לעדכן.? -
לכאורה יעשו בערך מה שעשו עד היום.
דהיינו פתיחת קבצי APK בחנות לפי בדיקה בשעת אמת בפעם הראשונה.
מתחילה היה חסימת תעבורת אינטרנט לא מוכרת ועידכונים בשלב א', מלבד מה שפותחים עם הזמן.
דהיינו כל אפליקציה שלא עובדת יש לשלוח פניה ופותחים את התעבורה, ועם הזמן יותר ויותר תעבורה נפתחת עם ריבוי המשתמשים בנטפרי ששלחו פניות.
לא ידוע לי על תוכנית לפתח אפליקציות מחדש, אם כי העלינו הצעה בעבר כאן בפורום שתהיה אפשרות לפקסל תמונות במקום לחסום את הורדת האפליקציה.
(וכעת אני חושב על רעיון שאם החנות לא תסכים להתקין בצורה כזאת, אולי ניתן לפתח כלי שיוריד קבצי APK דרך החנות כמו האתר הידוע שעושה את זה, והכלי הזה עצמו יפקסל תמונות לא רצויות ויתקין אותם אח"כ בצורה קלה כמו חנות הפליי היום).
ככה אני משער שזה בלי ידיעות. -
@יהושע-ב אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
(וכעת אני חושב על רעיון שאם החנות לא תסכים להתקין בצורה כזאת, אולי ניתן לפתח כלי שיוריד קבצי APK דרך החנות כמו האתר הידוע שעושה את זה, והכלי הזה עצמו יפקסל תמונות לא רצויות ויתקין אותם אח"כ בצורה קלה כמו חנות הפליי היום).
ככה אני משער שזה בלי ידיעות.אני לא מספיק מומחה, אבל כמה שידוע לי, אפליקציות שעוברות שינוי מקבלות חתימה חדשה, וזה גורם לכל מיני סוגים של בעיות, לא מתעדכן יותר מהחנות, לפעמים לא עובד בכלל כמו 'וטסאפ' וכדו', לפעמים לא ניתן להתקין וכו' וכו'.
האתר ההוא, סה"כ מוריד מהחנות ושומר כקובץ apk, שזו פעולה שכל אחד יכול לעשות. -
האם ישנה אפשרות לשמור את הקישור ההורדה הספציפי של חבילה מסויימת בשביל להוריד אותה אח"כ שוב?
במידה ויש קישור הורדה ספציפי לכל חבילה, אפשר שכל קישור הורדה שנבחן ונפתח יישמר במאגר ספציפי של כל הקישורים של האפליקציות הנפתחות בגוגל פליי.
ואז יהיה מבחר גדול מאוד של תוכנות הפתחות בנטפרי. -
אני לא מבין למה לא מוציאים גירסה פשוטה לא צריך שיהיה מושלם
אם אני מחזיק טאבלט עם סים של נטפרי
ויש לשכן קליטת וייפי עם אינטרנט פתוח
למה לא לעשות אפליקציה פשוטה שתנעל את החיבור
למה לתת ליהודים ליפול באינטרנט
זה כל כך מסובך?