מהירות העלאה בנייד 019
-
יש לי הורדה מצוינת פחות או יותר (לפעמים כך ולפעמים כך),
אבל העלאה היא תמיד נמוכה קיצונית.
זה תקין?
יש משהו לעשות? להגדיר?
-
זה אינטרנט נייח?
אם כן זה תקין. -
@mosh115 כתוב בכותרת שזה נייד
-
-
@100
נושא ההעלאה בארץ בעייתי מאד
תשתית אינטרנט DSL מוגבלת לרוב לאיזור ה3 מגה -
@957 אמר במהירות העלאה בנייד 019:
תשתית אינטרנט DSL
הוא מדבר על נייד. אז לענ"ד לא רלוונטי מה שכתבת נכון? או שטעיתי?
-
@aiib
צודק, טעיתי, חשבתי שמדובר בנייח -
מנחם שסוף סוף מהירות העלאה בישראל עקפה את מהירות ההורדה...
-
@100 תעבור לסים כשר - פרטנר, אצלם אין הגבלה על מהירות העלאה ובעוד שעם סים של 019 מדדתי מהירויות דומות לשלך בסים כשר-פרטנר שמשתמשים באותם אנטנות אני מעלה קבצים בפועל במהירויות סביב 30-40Mbps.
הבהרה: זאת העובדות שאני ראיתי אצלי אך א"א לדעת מה יהיה אצלך ולפני המעבר מומלץ לוודא עם סים של סים כשר איזה מהירות העלאה מקבלים אצלך בבית.
-
מישהוא נתקל באיטיות ב019 נייח ?
אני מנסה מהבוקר להעלות קובץ לדרייב, וזה זז איטי מחריד..... -
@סופר כרגיל
-
-
@סופר אמר במהירות העלאה בנייד 019:
מישהוא נתקל באיטיות ב019 נייח ?
אני מנסה מהבוקר להעלות קובץ לדרייב, וזה זז איטי מחריד.....אני נתקל באיטיות בתקופה האחרונה, לא רק היום.
גם ניתוקים. -
@ayys613
למי פתרונות ?
הייתי אתם חצי שעה על הקו, ובסוף הם אמרו לי להגדיר בראוטר DNS שלהם 8.8.8.8 ו 8.8.4.4
היות שהראוטר הוא של נטוויז'ן התקשרתי לנטוויז'ן והם אמרו לי שאי אפשר אלא דאני יגדיר את זה במחשב, וכך עשיתי.
עכשיו זה באמת יותר טוב, אך איני יודע אם זה בגלל זה, אולי הזמן עשה את שלו -
@סופר לא רואה קשר בין הדברים.
-
-
@אלי-TZA אמר במהירות העלאה בנייד 019:
@100 תעבור לסים כשר - פרטנר, אצלם אין הגבלה על מהירות העלאה ובעוד שעם סים של 019 מדדתי מהירויות דומות לשלך בסים כשר-פרטנר שמשתמשים באותם אנטנות אני מעלה קבצים בפועל במהירויות סביב 30-40Mbps.
הבהרה: זאת העובדות שאני ראיתי אצלי אך א"א לדעת מה יהיה אצלך ולפני המעבר מומלץ לוודא עם סים של סים כשר איזה מהירות העלאה מקבלים אצלך בבית.
רק בשביל הבדיקה והניסיון צריך לשלם 50 ש''ח...
-
@100 או שתפרסם הודעה בסגנון: דרוש סטיק עם חבילה של סים כשר לצורך בדיקת קליטה באיזור מרכז ב"ב/אשדוד וכדו'..