שני ספקים על ראוטר אחד
-
שייך שיהיה על ראוטר אחד שני ספקים? (סליחה על הבורות...)
חבר סיפר לי שהיה לו ספק 014 וכן שני קווי טלפון שלהם, ועכשיו התחבר לנטפרי דרך RL, ונשאר לו גם 014, מה זה אומר?
והאם יוכל לגלוש על אינטרנט פרוץ דרך 014? מסתבר שלא, אבל למה? -
יש ראוטר שתומך בשני רשתות.
באחד אתה מגדיר שיהיה פתוח רק הפרוטוקול של הטלפוניה ובשני מוגדר שאר האינטרנט.
תאורטי אפשר לגלוש על הרשת הפרוצה אבל זה מצריך ידע.
בכל מקרה הפתרון לזה זה להתקין wifree -
@mosh115 ידוע לך אם אפשר לבטל את האינטרנט של 014 ולקבל רק את שירותי הטלפוניה (אפי' באותו מחיר)?
-
@WWW לגבי 014 אני לא יודע אם ניתן לעשות רק טלפון ללא אינטרנט. צריך לבדוק מולם.
בכל מקרה יש מלא חברות שעושות טלפוניה על האינטרנט ללא צורך בספק נפרד. -
@mosh115 לדוגמא.
-
https://www.voicenter.co.il/
https://www.bynet-business.co.il/
יש עשרות חברות חפש עוד בגוגל -
@WWW
אני יש לי טלפוניה של פרטנר, ללא ספק שלהם. -
כנ"ל בנטוויז'ן (013).
-
כל חברה שנותנת שירותי טל' על גבי האינטרנט כמו 014, 012, 013 ועוד (עם תיבה שנקראת מתאם שיחות), נותנת חבילה של טלפון + ספק אינטרנט מצומצם לעצם אפשרות השיחות. התשלום כולל את שניהם ולפעמים גם את התשתית של הDSL, אבל אין קשר אמיתי ביניהם - ניתן לשים בראוטר ספק אחר והטלפוניה - תיאורטית - תעבוד מצויין. אפשר גם לקחת את הקופסה לעיר אחרת לבית עם אינטרנט והופ אתם עם אותו קו שעובד.
אבל, וזה אבל רציני. בכל הספקים שעובדים עם נטפרי ישנם צרות עם המתאם שיחות. בד"כ פותרים את הבעיה, אבל קחו בחשבון שזה יכול לקחת זמן עד שיטפלו בזה. למי שיש צורך בפקס שייקח בחשבון שגם הוא יצטרך תשומת לב מנטפרי ו/או מהספק.
אופציה קלה לדלג על כל הבעיה זה קו נוסף כולל ראוטר והכל. זה עולה כסף אבל עם 019 זה לא יוצא יקר כ"כ.
-
@נטפריס
יש"כ על הסבר הבהיר,
אם באמת מערכת הטלפוניה לא קשורה לספק, אז למה זה קשור לנטפרי, הרי מערכת הסינון יושבת עלהספק?קו נוסף כולל ראוטר מה זה כולל, האם ג"כ תשלום על תשתית, או רק ראוטר נוסף?
-
בטח הספק קשור לטלפוניה, התכוונתי שהטלפוניה לא חייבת דוקא את הספק מבית נותן השירות, אלא כל ספק שנותן אינטרנט, שוב, למעשה זה לא עובד חלק בלי טיפול.
קו נוסף זה אומר חור בקיר נפרד שבזק עושים וזה כולל הכל: תשתית עם מודם/ראוטר-מודם, וספק. אם אני מבין טוב ב019 הכל עולה 68.
-
ניתן לפנות אלי לייעוץ מלא בעניין 000@955.cco.il
-
לי יש קו טלפון של 014 וספק של 109
-
-
@WWW אמר בשני ספקים על ראוטר אחד:
@RNC אמר בשני ספקים על ראוטר אחד:
לי יש קו טלפון של 014 וספק של 109
וכמה זה יוצא לך לחודש?
50 שקל לבזק בינלאומי על הקו טלפון ללא הגבלה ול019 כעת 69 שקל על ספק ותשתית ואגב בנטוויזין יש להם קו טלפון ללא הגבלה ב30 שקל וזה כולל מודם
-
@RNC נטוויז'ין (רק לכתוב את השם הזה לוקח 15 שניות...) ידועה כחברה חלשה בענין הטלפון הביתי. (ניתוקים, שיבושים וכו').
-
@WWW חבל סתם להשמיץ,
לנו במשרד יש 8! קווים של נטוויז'ן ומעולם לא חווינו ניתוקים!!!
ואגב המחיר יכול גם להגיע ל20 ש"ח לחבילה ללא הגבלה, בעיקר אם יש עוד שירותים או עם כמה קווים. -
@A052 סליחה על ההשמצה, ממש לא התכוונתי, רק כתבתי את מה ששמעתי, וטוב שאתה כותב שזה לא בדיוק ככה.
עכ"פ מדובר כאן בשני דברים נפרדים: טלפון ביתי, לעומת שירותי טלפוניה משרדית. (ואני שמעתי על הטלפון הביתי) -
-
@WWW מדובר על 8 קווים ביתיים רגילים, תחת לקוח פרטי, ומשתמשים בהם במשרד.