נטפרי באנדרואיד 8
-
פוסט זה נמחק! -
@סנאי-אחד תפנה למערכת הפניות ותבקש להיות שפן לטאבלט אנדרואיד, אבל שים לב כרגע לא תוכל להשתמש בחו"ל (VPN)
-
@סנאי-אחד לא מדובר על גרסאות האנדרואיד החדשות (למיטב ידיעתי)
-
לא הבנתי, כל אלו שיש להם וויז בנטפרי זה כאלה שביקשו להיות שפני ניסיון באנדרואיד?
-
@סנאי-אחד וויז בנטפרי קיים או במכשירים שעברו רוט או במכשירים בהם גירסת האנדרואיד הינה עד 6 (למיטב ידיעתי)
-
מה זה אומר עברו רוט?
זה משהו מסובך?
ואת זה אפשר גם באנדרואיד 8? -
@shraga אמר בנטפרי באנדרואיד 8:
אתה בטוח שהפיסקה הזו
"לאור שינוים שנעשו במערכת הסינון, החל מחודש תמוז תשע"ח אין צורך בהתקנת תעודת אבטחה במכשירי אנדרואיד לצורך הפעלת אפליקציית וייז באופן תקין"נכונה?
בדוק!
-
רק לעשות סדר: וייז לא צריך תעודת אבטחה כלל, זה נבדק על המון מכשירים מגרסה 4-8 (רק אחד בודד דרש תעודה גם בשביל וייז)
-
@מנתק וזה עובד תקין כולל תצוגת המפות גם במקרה שהתעודה לא מותקנת בsystem (או בכלל)?
-
@מנתק אתה בטוח? שאני שמתי את גרסת הניסיון של וויפרי הוויז לא עבד גם לא גוגל מפות ונאמר לי שזה בגלל תעודת האבטחה שחסרה
-
@מנתק וזה עובד תקין כולל תצוגת המפות גם במקרה שהתעודה לא מותקנת בsystem (או בכלל)?
גם שהיא לא מותקנת כלל
@a0533057932 אמר בנטפרי באנדרואיד 8:
@מנתק אתה בטוח? שאני שמתי את גרסת הניסיון של וויפרי הוויז לא עבד גם לא גוגל מפות ונאמר לי שזה בגלל תעודת האבטחה שחסרה
אין לי מושג מה בדיוק הוייפריי של אנדרויד עושה ואולי זה הגורם. יתכן גם כמו שאמרתי שמכשירים בודדים ממש אכן דורשים תעודת אבטחה גם בשביל וייז אך רובא דרובא לא. ברכבים (אנדרויד 4-5-6-7-8) אני אף לא מתקין תעודת אבטחה והכל עובד 100 אחוז
-
נראה שהבעיה נפתרה בס"ד.
-
נראה שהבעיה נפתרה בס"ד.
מה הייתה הבעיה ?
-
נראה שהבעיה נפתרה בס"ד.
כלומר כעת אמור לעבוד כלל האפליקציות שדורשות תעודת אבטחה?
-
@a0533057932
לא, ספציפית לוויז, בכל מקרה בסוף לא בטוח שהבעיה אכן נפתרה סופית, ככה זה היה נראה...
עריכה: נראה שהבעיה אכן נפתרה. וויז מנסה בהתחברות הראשונית להוריד קובץ שהיה חסום בנטפרי, כעת נפתח. ואם הקובץ כבר ירד (באינטרנט לא מסונן וכדו') זה עובד. -
-
@סנאי-אחד אמר בנטפרי באנדרואיד 8:
@מנתק כעת אפשר להשתמש בוויז גם בלי לעשות רוט וכל מה שהיה כתוב בlink text בכלל?
אני פשוט לא מבין בזה אז סליחה אם לא הבנתי נכון.
תודהוייז אפשר להשתמש ללא רוט וללא התקנת תעודת אבטחה. ובמילים אחרות מכניסים את הסים כמו כל סים אחר וברגע שרואים שיש נתונים - ווייז אמור לעבוד בלי שום פעולה נוספת.
-
@מנתק אמר בנטפרי באנדרואיד 8:
תודהוייז אפשר להשתמש ללא רוט וללא התקנת תעודת אבטחה. ובמילים אחרות מכניסים את הסים כמו כל סים אחר וברגע שרואים שיש נתונים - ווייז אמור לעבוד בלי שום פעולה נוספת.
האם יש סיכוי שעוד אפליקציות יהיו כך?
-
@יהושע-ב אמר בנטפרי באנדרואיד 8:
@מנתק אמר בנטפרי באנדרואיד 8:
האם יש סיכוי שעוד אפליקציות יהיו כך?
זה היה משהו מיוחד בוייז שלא נראה לי ששייך בשאר האפלקציות
-
@מנתק דרך אגב מבדיקה שערכתי
וואטסאפ למי שאישרו גם עובד בלי התקנה של תעודת אבטחה