מנוע חיפוש duckduckgo
-
@aiib אמר במנוע חיפוש duckduckgo:
התכוונתי לשאול האם במקרה שאני משתמש בדפדפן שומר על פרטיות, אז נכון שאני משתמש בחיפוש גוגל אבל גוגל לא יכולים לדעת שאותו בן אדם שהשתמש היום הוא אותו בן אדם שחיפש אתמול. וכמו שאני הולך לעמדת אינטרנט ציבורית אין דרך לדעת מי אני
בחיפוש גוגל אתה 'מחובר' בחשבון שלך.
-
@WWW אמר במנוע חיפוש duckduckgo:
duckduckgo:
מי שמשתמש במנוע של duckduckgo בכל מקרה [לכאורה] לא מחובר לחשבון. אז במקום זה אפשר להשתמש בדפדפן אחר ולא להשתמש בחשבון
-
@WWW אמר במנוע חיפוש duckduckgo:
duckduckgo:
מי שמשתמש במנוע של duckduckgo בכל מקרה [לכאורה] לא מחובר לחשבון. אז במקום זה אפשר להשתמש בדפדפן אחר ולא להשתמש בחשבון
בשביל זה צריך שמנוע החיפוש שלהם יהיה מאושר כל עוד אין פתרון טכנולוגי לסינון והוא לא מאושר הרי אי אפשר להשתמש בו.
-
@6262 התכוונתי לומר שכוונת השואל בכל מקרה לוותר על חשבון גוגל וא"כ אפשר להשתמש בחיפוש גוגל מבלי להיות מחובר לחשבון גוגל
-
@6262 התכוונתי לומר שכוונת השואל בכל מקרה לוותר על חשבון גוגל וא"כ אפשר להשתמש בחיפוש גוגל מבלי להיות מחובר לחשבון גוגל
עקרונית אתה צודק ועדיין לא לגמרי, בגלל שגוגל מזהה את כתובת האייפי שמשם נשלחת הבקשה, ועוד כל מיני נתונים של המחשב ממנו היא נשלחה וזה יכול להספיק לה לדעת כל מיני דברים...
שורה תחתונה: מי שמפחד יכול לפחד גם מזה ומי שלא לא צריך לפחד בכלל. -
@6262 אבל אם אתה משתמש בדפדפן שחוסם את הפרטים האלו אז גוגל לא יודעים זאת
-
@6262 אבל אם אתה משתמש בדפדפן שחוסם את הפרטים האלו אז גוגל לא יודעים זאת
איזה דפדפן יכול לחסום דבר כזה?
אם הבקשה שלך מגיעה לגוגל היא מגיעה עם אוסף של נתונים אי אפשר לחסום את זה אלא עם התעבורה עוברת כל מיני הצפנות בדרך וזה שייך בדפדפן TOR למשל אבל הוא לא יעבוד בנטפרי למיטב ידעתי. -
@6262 פירפוקס לא חוסם?
-
@6262 פירפוקס לא חוסם?
למיטב ידעתי לא חוסם ולא יכול לחסום, הוא לא שומר נתונים על הדפדפן, אבל הנמען שאליו פנית הוי אומר שרתי גוגל מקבל מידע, כחלק מזה שאתה פונה אליהם.
-
@nomadsolo אולי זה יעזור לך...
https://www.tgspot.co.il/mozilla-firefox-soon-get-a-tor-mode/
-
@aiib הדפדפן הזה סגור בנטפרי
-
@יעקב-ישראל פיירפוקס פתוח השאלה היא מה יקרה אם הם ישתלבו יחד
-
@aiib האמת היא שמנסיון נטפרי יכולים לאשר את TOR הוא לא עושה כלום
נטפרי עם רשימה לבנה
אגב אני לא יודע מה זה המנוע חיפוש הזה אבל הוא נשמע לי הרבה יותר חשוד מגוגל (ושוב-לא בדקתי) -
@DovidStroh אמר במנוע חיפוש duckduckgo:
את האיקסים נטפרי עשו ובעצם הם יכולים להסיר את זה רק רצו שתראה שיש תוצאות אחרות. אין סיבה שלא יהיה איקסים.
אתה בטוח בזה?
אם כן חבל כי ברור שיש אתרים חסומים וזה סתם מפריע לחיפוש שאתה צריך לדפדף הרבה עד שאתה מגיע לתוצאה פתוחה. -