קול הלשון
-
@יסוד אפשר קישור?
אם אפשר גם לדעת באיזה מכשיר אתה מנסה לפתוח את הקובץ ועם איזו תוכנה... -
-
אני מנסה מתוך מחשב נייד רגיל, חיבור נסטסיק.
מה הכוונה באיזה תוכנה? יש שני אפשרויות בקול הלשון, ניסיתי את שניהם.
אגב סליחה על העיכוב בין תגובה לתגובה. יש גם איזו תקנה מאוד לא נוחה שאני צריך להמתין 3 דקות בין תגובה לתגובה.
איך משיגים 3 נקודות מוניטין?
כמה דפי גמרא צריך ללמוד? -
אגב אין שום חילוק מאיזה עמוד מורידים את הוידיאו, אני ניסיתי הרבה שיעורים מכמה מגידי שיעורים שונים בלי קשר.
זה קשור כנראה לסוג החיבור. אולי לנטסטיק?
אבל למה זה קורה רק למשתמשי נטפרי?
קול הלשון אמרו לי שישמחו מאוד לתקן כל בעיה שהיא במידה ונטפרי ידווחו על איזה בעיה בחיבור בין נטפרי לקול הלשון. -
-
גם אני הורדתי בעבר (זה היה דרך תוסף של מנהל הורדות) שיעור וידאו ועבד מצוין
-
@יסוד
הורדתי את הראשון מהקישור שהבאת בHD, ירד רק 80MB וכתב את השגיאה שהבאת, כאשר VLC ואחרים בכלל לא פתחו אותו.
הורדתי את החמישי בHD, ירדו 950MB ופועל נפלא.
מסקנה?
כשהקובץ לא יורד שלם משום מה, המחשב לא יפעיל אותו בשום תוכנה, למרות שנראה לך שהוא ירד טוב.
שים לב לגודל הקובץ שירד לך. -
@ElazarFessel אמר בקול הלשון:
וכתב את השגיאה שהבאת
א. איפה כתוב, בדפדפן?
ב. האם אתה מקבל את השגיאה בכל נסיון להוריד אותו קובץ? -
@ElazarFessel אמר בקול הלשון:
כשהקובץ לא יורד שלם משום מה, המחשב לא יפעיל אותו בשום תוכנה, למרות שנראה לך שהוא ירד טוב
זאת בדיוק השאלה: מה גורם לקבצים [חלקם] של קול הלשון לא לרדת שלמים בנטפרי
-
א. איפה כתוב, בדפדפן?
ב. האם אתה מקבל את השגיאה בכל נסיון להוריד אותו קובץ?א. שגיאה של אפליקציית "סרטים וטלוויזיה". ברירת המחדל של ווינדוס 10 להפעלת קבצי וידאו (לכן הדגשתי שהאחרים לא מפעילים אותו בכלל, כדי שיבינו שהשגיאה היא לא אינדיקציה)
ב. הורדתי כעת שוב את אותו הקובץ, ירד 1.4GB ותקין לגמריזאת בדיוק השאלה: מה גורם לקבצים [חלקם] של קול הלשון לא לרדת שלמים בנטפרי
לענ"ד זה לא מחייב שזה יקרה רק בנטפרי.
קורה שקובץ לא יורד תקין.
אני לא מצפה מקול הלשון שיעמדו בעומסים מטורפים כל כך, בפרט כשאתה מנסה להוריד קובץ שמן וכבד משקל.
כשהורדתי אותו תקין, זה היה ב01:00 בלילה במהירות 15MB (מהירות החיבור שלי), כאשר בשעה 22:00 הוא בקושי נתן לי חצי מהמהירות הזאת, כי זה שעה שכולם משתמשים באתר שלהם.הערה מעניינת:
כשהורדתי את הקובץ באופן מוצלח, לא הצלחתי לגשת במשך כל זמן ההורדה לאתר קול הלשון.... (שגיאה 504 = Gateway Timeout) -
קול הלשון ציינו בפני, שכשמישהו מתלונן בפניהם על בעיות בהורדה, הם כבר יודעים לאיזה מערכת סינון הוא משתייך....
כן, לנטפרי.
ולכן הסברא אומרת שלא מדובר רק בבעיה של קול הלשון, אלא ככל הנראה בבעיה משותפת לנטפרי ולקול הלשון. -
@יסוד באיזה ספק אתה?
-
ספק טלזר 019
-
-
@מעמד אין לי כ"כ איך לעזור לו... גם אני ב-019 ולא נתקלתי בבעיה
-
גם אני לא נתקלתי בבעיה עם 019
-
@yzahn אין בעיה.
בדרך אגב רציתי להביא לקהל, את תגובת קול הלשון לכל הדיון שהתקיים כאן, וזה נוסח התגובה:
שלום וברכה,
ראשית תודה רבה על הפניה שלך,
לפי התכתבות שם נראה שזה בעיה במי שמשתמש בנטסטיק, שזה אינטרנט סלולרי, ויתכן שהבעיה בקליטה / גלישה סלולרית שזה לא הכי יציב להורדת קבצים גדולים (זה אמור להוריד אבל במקומות שאין קליטה חזקה ויציבה זה אכן יכול לגרום לבעיות) במיוחד שיש כאלו שכתבו שם שהם כן הצליחו להוריד,
לגבי מה שכתבו שיש עומס על השרתים שלנו, הרוחב פס מספיק גדול שיכול להכיל הרבה מאוד גולשים ומורידים לשימוש סביר ביום רגיל,
במיוחד שהם לא מורידים מהשרת שלנו ישירות אלא מה-CDN של ריבלייז שאמור להחזיק הרבה מאוד פניות בו זמנית.
בברכה
-
yzahn לפני 6 ימים
@ElazarFessel
האם גם השגיאה שקרתה לך, היתה לאחר שימוש בנסטסטיק? -
-
אם כן, רואים שזה לא קשור לנסטיק.
סיכום הדיון:- יש שהורידו עם נטסטיק בהצלחה, ויש כאלו שהורידו עם חיבור רגיל של אינטרנט וגם כן נתקלו באותה בעיה.
- בנוסף, יש גם נטסטיק של חברות אחרות, כמו נתיב.
ולכן עדיין השאלה לא באה כלל על פתרונה: מה יש בחיבור בין קול הלשון לנטפרי שמונע הורדה תקינה.