תוכנת wifree
-
@yzahn אמר בתוכנת wifree:
- דבר כזה יותר מתאים לשאול בתמיכה (https://netfree.link/user#/tickets/new)
בשביל זה הם נמצאים... - קורה הרבה פעמים שיש בעיות שנדמה שהם קשורים לנטפרי אבל הם לא קשורים ורק במקרה התחילו ביחד עם התקנת wifree...
תודה רבה.
שאלתי שם, שמתי את הפניה בלי נקודות, זה משנה? היא מצריכה נקודות?
לא הגיוני שזה לא קשור לתוכנה, המחשב עבד נורמלי לפני זה וזה לא משהו שאמור לקרוא למחשב.אני עדיין מקווה שאולי מישהו פה יודע משהו על זה ויענה תשובה מנסיון אישי, לפעמים זה עדיף על פניה למערכת.
בתודה, יהודה - דבר כזה יותר מתאים לשאול בתמיכה (https://netfree.link/user#/tickets/new)
-
@יהודה-1 אמר בתוכנת wifree:
שמתי את הפניה בלי נקודות, זה משנה? היא מצריכה נקודות?
לא צריך נקודות לפניה מסוג זו
לא הגיוני שזה לא קשור לתוכנה, המחשב עבד נורמלי לפני זה וזה לא משהו שאמור לקרוא למחשב.
לדעתי, באותה מידה לא הגיוני שזה כן קשור לווייפרי... אבל בא נשמע מה אחרים אומרים
-
@yzahn אמר בתוכנת wifree:
לא צריך נקודות לפניה מסוג זו
תודה רבה
לדעתי, באותה מידה לא הגיוני שזה כן קשור לווייפרי... אבל בא נשמע מה אחרים אומרים
אוקיי, כל אחד ודעתו
יבואו אחרים ויכריעו
ושוב תודה -
בס"ד
שלום לכולם.
אני חדש בנטפרי והתקנתי את תוכנת wifree (הגרסה האחרונה) מה שקרה שכשאני סוגר את המחשב (מחשב נייד) והוא עובר למצב שינה ואז אני פותח אותו הוא לא מגיב לי ואין לי אפשרות לעשות כלום, אני נצרך לכבות כיבוי כפוי למחשב (לחצה ארוכה על הפעלה) וגם אז כשמחשב עולה אני עדיין לא רואה את העכבר (דהיינו לא מגיב), אז אני סוגר את המחשב והוא עובר למצב שינה ואז אני פותח אותו והוא מתחיל להגיב נורמאלי.
מישהו נתקל במשהו דומה?
האם מישהו יודע מה אפשר לעשות שזה לא יהיה?
בתודה מראש
יהודהלמה אתה חושב שזה קשור לוויפרי שהתקנת?
-
@יהודה-1 אני הייתי מנסה לבטל את הסמל של הוויפרי אם משהו שם עושה בעיות זה זה.
לחיצה ימנית על הסמל בשורת המשימות > "הצג/הסתר סמל וויפרי". -
למה אתה חושב שזה קשור לוויפרי שהתקנת?
כי זה קרה במקביל להתקנה של התוכנה.
ראיתי גם שמישהו כתב משהו בסגנון הזה באחד מהדיונים שדיברו על התוכנה (שהיא צריכה התקנה מחדש ממצב שינה), אבל לא הייתה התייחסות לזה ספציפית רק למה שהדיון דיבר עליו.@לחיל-אומר אמר בתוכנת wifree:
@יהודה-1 אני הייתי מנסה לבטל את הסמל של הוויפרי אם משהו שם עושה בעיות זה זה.
אוקיי, ביטלתי את הסמל אבל קשה לי להאמין שזו הסיבה, כי הסמל זה רק איזשהו מסך שקוף על המסך הקיים, ולא משהו שאמור להפריע.
אני לא אוכל לבדוק את זה עכשיו כי זה קורה רק כשאני חוזר ממצב שינה ארוך ולא קצר.
תודה בכל אופן -
בס"ד
אז בנתיים אין לתמיכה איך לעזור לי כי הם אומרים שזה לא קשור לתוכנה, שלחתי עכשיו המשך לפניה בבקשה להתקנה של גרסה אחרת של התוכנה ואני מקווה שהם ייענו לבקשה ושזה יעזור לי.
אם מישהו יודע על הגרסה שעבדה עם הכי פחות בעיות אשמח לדעת, והאם בכלל זה אפשרי לשנות לגרסה ישנה יותר?
בתודה, יהודה -
אוקיי, ביטלתי את הסמל אבל קשה לי להאמין שזו הסיבה, כי הסמל זה רק איזשהו מסך שקוף על המסך הקיים, ולא משהו שאמור להפריע.
אני לא אוכל לבדוק את זה עכשיו כי זה קורה רק כשאני חוזר ממצב שינה ארוך ולא קצר.
תודה בכל אופןלי הייתה אותה הבעיה אבל בלי קשר לנטפרי, לאחר עדכון וינדוס הענין נפתר..
בהצלחה -
@יהודה-1 זה נשמע כבעיה בדרייבר של מתאם התצוגה, תבדוק אם יש גירסא מעודכנת שתוכל לשדרג אליה, או לחילופין אם לאחרונה התעדכנה אז יכול להיות שהעדכון עצמו בעייתי.
אני לא מצליח לחשוב על שום סיבה הגיונית שיהיה קשור ל-wifree (חוץ מצירוף המקרים שהבעיה התחילה באותה עת)@יהודה-1 אמר בתוכנת wifree:
אם מישהו יודע על הגרסה שעבדה עם הכי פחות בעיות אשמח לדעת,
wifree אמור לעבוד בלי בעיות בכל הגירסאות. זו תוכנה מאוד קלילה (בניגוד לתוכנות סינון אחרות שעושים את הסינון בזמן אמת ויכולים להכביד מאוד על המחשב, wifree היא קלילה ביותר, היא רק בודקת בזמן חיבור אם אתה על רשת של נטפרי ואם לא היא חוסמת את החיבור).
והאם בכלל זה אפשרי לשנות לגרסה ישנה יותר?
למה לא?
אני הייתי מבקש שיסירו לגמרי את ה-wifree לניסיון, בלי זה לא יהיה לך תשובה חד משמעית (אם לא שתצליח לעמוד על מקור הבעיה בדרך אחר). -
לי הייתה אותה הבעיה אבל בלי קשר לנטפרי, לאחר עדכון וינדוס הענין נפתר..
בהצלחההמחשב מעודכן ומתעדכן כל יום ככה שזה לא הבעיה אצלי.
תודה בכל אופן@yzahn אמר בתוכנת wifree:
@יהודה-1 זה נשמע כבעיה בדרייבר של מתאם התצוגה, תבדוק אם יש גירסא מעודכנת שתוכל לשדרג אליה, או לחילופין אם לאחרונה התעדכנה אז יכול להיות שהעדכון עצמו בעייתי.
אני לא מצליח לחשוב על שום סיבה הגיונית שיהיה קשור ל-wifree (חוץ מצירוף המקרים שהבעיה התחילה באותה עת)אין לי בעיות אחרות בתצוגה ולאחר שאני מצליח (אחרי עבודה קשה) להפעיל את המחשב בצורה שהוא עובד אין שום בעיה גם לא בתוכנה עצמה.
במקביל להתקנת התוכנה גם הסרתי את תוכנת נתיב שהייתה מותקנת במחשב שלי שלמרות שאני לא מאמין שזה קשור אבל הכל יכול להיות.wifree אמור לעבוד בלי בעיות בכל הגירסאות. זו תוכנה מאוד קלילה (בניגוד לתוכנות סינון אחרות שעושים את הסינון בזמן אמת ויכולים להכביד מאוד על המחשב, wifree היא קלילה ביותר, היא רק בודקת בזמן חיבור אם אתה על רשת של נטפרי ואם לא היא חוסמת את החיבור).
לפני שפתחתי את הפוסט ראיתי שהיו עוד אנשים שאמרו שהיו בעיות בתוכנה לאחר שינה (אמנם לא לאחר הפעלה מחדש) ככה שהיו גם אצל אחרים בעיות ולכן חשבתי שיש איזה שהוא מידע שאמור להוות בעיה.
והאם בכלל זה אפשרי לשנות לגרסה ישנה יותר?
למה לא?
אני הייתי מבקש שיסירו לגמרי את ה-wifree לניסיון, בלי זה לא יהיה לך תשובה חד משמעית (אם לא שתצליח לעמוד על מקור הבעיה בדרך אחר).זה מה שאני כנראה אעשה בסוף, מה שאני חושש שהם יגידו לי לשלם את ה100 ש"ח של ההסרה, בפרט שגם לפי דעתם זה לא אמור להיות קשור לתוכנה.
בתודה על הכל
יהודה -
זה מה שאני כנראה אעשה בסוף, מה שאני חושש שהם יגידו לי לשלם את ה100 ש"ח של ההסרה, בפרט שגם לפי דעתם זה לא אמור להיות קשור לתוכנה.
חשש נכון ומוצדק. אני לא רואה סיבה שיביאו לך הסרה חינם. אם שווה לך 100 ש"ח בשביל הוכחה שזה לא קשור לwifee אתה מוזמן...
אגב אני נזכר עכשיו (אחרי קריאה מחודשת של הפוסט שכתבת) שגם לי היה את הבעיה הזו, מחשב נייד של lenovo thinkpad, שלאחר עדכון של windows היה גם את הבעיה הזו, למרות שכיביתי מצב שינה לגמרי דרך ההגדרות ודרך gpo!!!, וכן ניסיתי כל מיני פתרונות ושום דבר לא עזר, הסרת הדרייבר של התצוגה והתקנה מחדש מאתר היצרן פתרה את הבעיה. תנסה. לא יועיל. לא יזיק.
בכל מקרה אני מציע לך לפנות לפורום "תחומים" או "פרוג" להתייעץ בעניין (בלי להזכיר את הקשר לדעתך לwifree כי זה רק עלול לסבך ולגרום לטכנאים משועממים להפיל את זה מיד על התוכנה...).
-
@shraga אמר בתוכנת wifree:
אגב אני נזכר עכשיו (אחרי קריאה מחודשת של הפוסט שכתבת) שגם לי היה את הבעיה הזו, מחשב נייד של lenovo thinkpad, שלאחר עדכון של windows היה גם את הבעיה הזו, למרות שכיביתי מצב שינה לגמרי דרך ההגדרות ודרך gpo!!!, וכן ניסיתי כל מיני פתרונות ושום דבר לא עזר, הסרת הדרייבר של התצוגה והתקנה מחדש מאתר היצרן פתרה את הבעיה. תנסה. לא יועיל. לא יזיק.
סוף סוף מישהו שגם טוען שהיה לו את זה.
יש בעיה עם ההצעה שכתבת כי משום מה אתר אסוס (המחשב שלי) לא מעודכנים מספיק ואין להם דרייברים לווינדוס 10, מערכת ההפעלה המתקדמת ביותר שמופיעה באתר שלהם זה ווינדוס 8.1, אם מישהו יוכל למצוא לי דרייבר תצוגה שיתאים לי, רק שוודאי יתאים שלא יהיו פדיחות, אודה לו מאוד.
מדובר במחשב ASUS דגם X55A.
בתודה, יהודה -
@shraga אמר בתוכנת wifree:
אני מציע לך לפנות לפורום "תחומים" או "פרוג" להתייעץ בעניין (בלי להזכיר את הקשר לדעתך לwifree כי זה רק עלול לסבך ולגרום לטכנאים משועממים להפיל את זה מיד על התוכנה...).
זה כבר חורג מגבולות הפורום הזה שנועד רק לעניינים הקשורים ל"נטפרי". תתייעץ שמה https://tchumim.com , ישמחו לעזור לך.
-
זה כבר חורג מגבולות הפורום הזה שנועד רק לעניינים הקשורים ל"נטפרי". תתייעץ שמה https://tchumim.com , ישמחו לעזור לך.
אוקיי, אז אם יהיה למישהו עוד רעיון (בפרט מנסיון) עד שאנסה את הרעיון הקודם אשמח לשמוע.
תודה