חבילות חדשות בסים כשר
-
אני לא מבין כ"כ מה רוצים
למרות שגם אני כמובן רוצה מחירים כמה שיותר זוליםאבל, כשחברה נותנת הצעת מחיר היא ודאי מתחשבת בכמה משתמשים יכולים להתחבר אליה, ולפ"ז היא יכולה לקבוע את המחיר אם גבוה או נמוך, וכן עד כמה תוכל להוזיל את המחיר ועדיין ישאר שווה לה לשווק את החבילה.
כשאתה משווק לשוק הכללי הרי יש לך מאות אלפי לקוחות + בפוטנציה
ואילו כשאתה משווק לשוק של המסונן אז לכתחילה אתה משווק לשוק מצומצם הרבה יותר
אם כן ברור שלא תוכל להתמודד עם אותם מחירים. לא פשוט ?? -
@loters הם לא צריכים לפתוח לנו איזה סניף חדש בחברה, גם כל מי שכבר עכשיו עובדים עם נטפרי זה בסך הכל שרתים שהוקצו לנטפרי וכמו שכתבתי יש את זה בהמון חברות וזה בכלל לא יקר יותר להיפך זה כמו עסקת חבילה כזו.
אז הם לא צריכים "לשווק לשוק של המסונן" הם יכולים להמשיך עם החבילות גלישה הקיימות שלהם ופשוט לתת לנטפרי גישה לספק להרכיב עליו את הרובוט שלהם וכו' -
@chv
אז הנה עומד לפניך הרב @magicode ואומר לך שאתה טועה@magicode אמר בחבילות חדשות בסים כשר:
המחיר של השרת יקר יותר אצל חברת סים כשר מאשר חברות אחרות.
בגלל כל מיני גורמים.אני מאמין שהוא יודע מה שהוא אומר
-
@chv אמר בחבילות חדשות בסים כשר:
- @a0533057932 ו@סיבוב בואו נעשה סדר ברור בדברים שמי שמכיר כל בנאדם שני ברחוב יודע:
בהחלט אנשים היום גומרים - אולי לא גומרים אבל מנצלים היטב את הגלישה שלהם. (לא יודע מה איתכם אבל אני גם לא מגיע בסוף כל חודש ל5 ג'יגה האחרונים).
חוץ מזה ב012 יש גלישה מצויינת בדיוק כמו הגלישה הרגילה של פרטנר.
אל תתפוס אותי על מילה לגבי איכות הגלישה וכו', אך כרגע כפי איך שאני רואה המשווקים של נטפרי עובדים עם החברות הגדולות והיקרות.
- נ.ב. לנטפרי צריך שרתים מיוחדים וזה עולה כסף.נכון. - לכל חברה עם קצת הרבה טלפונים גם יש שרתים מיוחדים. ובעצם זה יוצא לפעמים יותר זול!
ולכן אני אומר לך שהשרתים עולים הרבה!
וכפי שהוסיף @magicode באומרו שהמחיר של השרת יקר יותר אצל חברת סים כשר מאשר חברות אחרות.- וזה שנטפרי עובדת רק עם היקרים זה לא נשמע טוב, במיוחד היום שהיקרים לא באמת יותר מהירים מהאחרים, הוט מובייל זה מס' 3 במהירות כאן בארץ והם זולים מאוד ואפילו סלקום שהם ''יקרים'' הוזילו עכשיו מחירים בצורה שעוזבים (בעיקר ללקוחות שעוזבים). אתם לא רואים אירוניה במחירים הלא הגיוניים האלה? 1 ג'יגה 20 שקל. 3 ג'יגה קופץ ל25 שקל.. 7 (!) ג'יגה זה כבר 35 שקל ו10 ג'יגה האגדיים עולים 45שקל!!!
אבסורד.
בא רק תסביר איפה האבסורד כאן?
למה כמה עולה 3 גיגה ב019 וRL?
(30-38)
וכמה עולה 10 גיגה ?
(40-51) - @a0533057932 ו@סיבוב בואו נעשה סדר ברור בדברים שמי שמכיר כל בנאדם שני ברחוב יודע:
-
אתה יכול להביא לי לינק לציטוט שהבאת בשמי.
כל עוד לא הוכחת את זה אני מכחיש מכל וכל את מה שצוטטת בשמי.
ואם לא התכוונת לצוטט אותי אז תתקן את זה. -
-
@magicode אמר בחבילות חדשות בסים כשר:
אתה יכול להביא לי לינק לציטוט שהבאת בשמי.
כל עוד לא הוכחת את זה אני מכחיש מכל וכל את מה שצוטטת בשמי.
ואם לא התכוונת לצוטט אותי אז תתקן את זה.סליחה, לא הבנתם אותי נכון.
אמרתי שלכן אני אומר שהשרתים עולים הרבה!
וכפי שהוסיף @magicodeהמחיר של השרת יקר יותר אצל חברת סים כשר מאשר חברות אחרות.
בגלל כל מיני גורמים.
אח"כ שאלתי את @chv למה הוא אומר שיש כאן אבסורד.
תיקנתי כעת. סליחה. -
דבר נוסף שאני חושב כעת, בעקבות אלו שאמרו "למה לא לקחת סים רגיל ולא לספר לחברת התקשורת שזה רק לדאטה".
אני חושב שאחד מהדברים שהספקים המשווקים מתחייבים ל"נטפרי" זה שהסים יהיה חסום לשיחות...
כך שאין מצב שלא לספר להם, ומלבד החשש גזל שהוזכר לעיל.
אשמח עם @magicode יאשר את מה שאני אומר, או שאני טועה. -
@סים-כשר אמר בחבילות חדשות בסים כשר:
בחוזה מול החברות מופיע איסור להשתמש בסים רגיל למחשב או לנטסטיק
אז אם משתמשים בטאבלט, יש אפשרות שהחבילה תהיה זולה יותר?
-
-
@יעקב-ישראל כוונתו לכאורה לזה
-
התכוונתי למה ש@a0533057932 הזכיר שזה גם מה שיש כאן ב30 שקל, אין בחוזה של התכנית שום אזכור שאסור להכניס למחשב ואם אני זוכר מדובר שם בהחלט גם על זה, מוזמן לבדוק.
מה ש@יעקב-ישראל מביא זה אם נגמר לך הגלישה אתה יכול להוסיף עוד גיגות, זה לגמרי לא קשור למה שאנחנו מדברים. -
@chv אמר בחבילות חדשות בסים כשר:
התכוונתי למה ש@a0533057932 הזכיר שזה גם מה שיש כאן ב30 שקל, אין בחוזה של התכנית שום אזכור שאסור להכניס למחשב ואם אני זוכר מדובר שם בהחלט גם על זה, מוזמן לבדוק.
מה ש@יעקב-ישראל מביא זה אם נגמר לך הגלישה אתה יכול להוסיף עוד גיגות, זה לגמרי לא קשור למה שאנחנו מדברים.ב'- כבר הבאתי לעיל ש012 יש להם סים דטה ב30 שקל ל100 ג'יגה. מה עם זה?
אמרת שאתה מדבר על סים דטה, בסוף אתה מביא קישור לסים עם שיחות וSMS, באמת לא מבין מה שאתה רוצה, מה ש@a0533057932 הביא, אמנם כן אמור להיות דטה, אבל היות וזה לא אתר החברה, קשה לדעת אם הם לא החליטו על דעת עצמם לשווק את זה גם לדטה, ואם גם אנחנו יכולים לעשות זאת, כבר נידון למעלה בארוכה.
-
@YK-תקשורת-כשרה נמאס לי כבר מהנושא, אבל לשם הדיון, דיברתי איתם ואמרו לי שיש להם סים דטה ב30 שקל ל100 גיגה, וששאלתי אותם למה הם לא עובדים עם נטפרי הפקידה לא ידעה בכלל מה זה.
המשך לילה/יום נעים..