011 דרך בזק
-
אמרו לי בבזק שמי שעושה 011 דרכם לא יכול לקבל נטפרי. רק מי שעושה 011 דרך החברה.
האם מישהו יכול לטפל בזה?
אני חושב שזה כדאי שלכל הפחות יהיה בתור התחלה ספק אחד שעובד עם בנדל בזק.
והסיבה משום שברוב הריכוזים החרדיים הבזק הם המונופול של התשתיות, וממילא כל אחד שמקים קו אינטרנט מקים את זה דרכם, וגם לפעמים יש תיקונים שצריכים להזמין טכנאי של בזק [בדידי הוה עובדא שאחרי שניידתי לחברה אחרת הוצרכתי לנייד בחזרה לבזק בשביל תיקון של טכנאי, ואז לנייד שוב חזרה לחברה אחרת אח"כ, והודעתי לבזק מראש שזה מה שאני מתכוון לעשות, כדי שלא יהיה מקח טעות].
(ולעשות ספק דרך חברה אחרת לפעמים היצה"ר לא נותן לאנשים את העוז לשלם עוד כמה שקלים בחודש שזה עולה, ולפעמים כשיש תקלה חברת התשתית אומרת שאולי התקלה בספק וכן לאידך גיסא, ולנייד כל פעם לחברה אחרת זה גם סיפור קצת שלפעמים היצה"ר מוצא בזה עילה).
בקיצור נדמה לי שיהיה תיקון גדול שלכל הפחות בתור התחלה תהיה אפשרות 011 דרך בנדל בזק.
ובהמשך מקווה שגם בזק בנלאומי וחברות נוספות יתנו לעשות גם נטפרי. -
@יהושע-ב
ביום חמישי סיפר לי מישהו שהתקשרו אליו מבזק לברר למה נייד את התשתית, ואז אמרו לו שאפשר להתחבר דרכם לנטפרי דרך 011 (ואמרו לו שבקרוב יוכלו גם דרך בזק בינלאומי...)
לא בדקתי בעצמי. -
אני הזמנתי לאחרונה תשתית מבזק
כשהם הציעו לי ספק אמרתי שאני רוצה דווקא 011 כי אני רוצה סינון של נטפרי
הם אמרו אין בעיה אתה יכול לעשות דרכנו
למעשה קיבלתי שם משתמש רגיל של 011 ולא של נטפרי
ובמוקד של 011-נטפרי טענו שאי אפשר לעשות דרך בזק ורק דרכם -
לי היה תשתית בזק ומשכתי את הקו ל 011 הגעתי לבזק (לפני שבוע) להחזיר את הראוטר והם שכנעו אותי להשאר ב 011 דרכם, אבל כשאמרתי להם שאני רוצה סינון של נטפרי הם אנרו שא"א דרכם.
-
@ליכט אמר ב011 דרך בזק:
@יהושע-ב
ביום חמישי סיפר לי מישהו שהתקשרו אליו מבזק לברר למה נייד את התשתית, ואז אמרו לו שאפשר להתחבר דרכם לנטפרי דרך 011 (ואמרו לו שבקרוב יוכלו גם דרך בזק בינלאומי...)
לא בדקתי בעצמי.יתכן שמה שכתבתי אינו עדכני כעת.
-
@יהושע-ב אמר ב011 דרך בזק:
יתכן שמה שכתבתי אינו עדכני כעת.
בדיוק זה מה שהתכוונתי להגיד...
שדברים השתנו.אך למעשה יש כאן חולקים עלי, כדאי לבדוק א"ז.