עזרה בנטסטיק
-
בס"ד
יש לי נטסטיק של ZTE דור 3. מהירות מירבית 7.2 מגה לשניה, יש כמה דברים שאני אשמח לדעת.- אני עם ספק x2one והבנתי שהוא עומד על השרת של פלאפון, אבל המוכר שמכר לי את הסים אמר לי שהם התחילו לעבוד גם עם פרטנר, מה שמפריע לי, שעם סים של רמי לוי (שעובדים עם פלאפון) הייתה לי קליטה טובה יחסית שזה אומר מהירות של 5 מגה ביט לשניה בערך ועכשיו עם x2one זה עומד על 2 מגה לשניה בערך, בעבר היה לי סים של פרטנר וזה היה אותה מהירות בערך מה שאומר שכנראה במצב אוטומטי אני גולש על פרטנר ולא על פלאפון, איך אני יכול להעביר את הגלישה שתהיה דרך פלאפון, או לחילופין איך אני יכול לעשות שהגלישה תהיה יותר מהירה גם דרך פרטנר (מבלי להחליף נטסטיק כמובן)
- כשהייתי מחובר בסים של רמי לוי כשהייתי לוחץ על התחברות הוא היה מתחבר מיד וכך גם הייתי יכול לעשות התחברות אוטומטית, עכשיו בסים שיש לי כשאני לוחץ על התחברות הוא מעלה הודעה מסויימת ואני צריך לאשר ואז הוא מתחבר, מה שקורה שגם אם אני עושה חיבור אוטומטי הוא לא מתחבר כי הוא צריך אישור.
- הבעיה הגדולה ביותר היא, שגם כשאני מחובר לאינטרנט, בהגדרות של המחשב (ווינדוס 10) במצב רשת הוא כותב לי לא מחובר, מה שקורה שאני גם לא יכול לעדכן את המחשב כי מבחינתו אני לא מחובר לרשת למרות שאני גולש באינטרנט רגיל והכל נפתח, זה אמנם קרה לי גם עם הסים של רמי לוי, ובסוף זה הסתדר, הייתי עושה עדכונים דרך מרכז העדכונים של מייקרוסופט והייתי בודק איזה עדכון חסר לי ע"י אנטי וירוס NOD32. גם כשבהגדרות הייתי רואה במצב רשת מחובר עדיין לא הייתי יכול לראות כמה גלשתי באפשרות הזאת של ווינדוס, ואני גם לא יכול להגדיר את המחשב כנקודה חמה, וכן כל אפשרויות האינטרנט לא קיימות בחיבור דרך נטסטיק.
השאלה שלי איך אני יכול להגדיר את החיבור דרך הנטסטיק לחיבור אינטרנט ולא לחיבור חיוג וככה הכל יעבוד נורמאלי, או לפחות איך אעשה שבהגדרות אראה במצב רשת שזה מחובר וככה אוכל לעדכן את הווינדוס.
נ.ב. יש לי נטסטיק של אלקטל עם מהירות מירבית 21 מגה לשניה אבל הוא חסום רק לסלקום אשמח לדעת איך אני אוכל לפתוח אותו גם לסים שלי.
תודה לכל העונים
-
@יהודה-1 אמר בעזרה בנטסטיק:
נ.ב. יש לי נטסטיק של אלקטל עם מהירות מירבית 21 מגה לשניה אבל הוא חסום רק לסלקום אשמח לדעת איך אני אוכל לפתוח אותו גם לסים שלי.
ממליץ לך לעלות תמונה, או לפחות לכתוב דגם מדויק
-
@יהודה-1 1. דרך X2ONE גם עם אתה מחובר עם פלאפון המהירות לא משהו (זה קשור לשרת שלהם) חבל לטרוח
2. השימוש X2ONE מוגדר כנדידה של פרטנר ולכן לא מתחבר אוטומטי אני לא מצאתי פתרוןאני לא מכיר את הסטיק הספציפי אבל לפעמים אפי' שהסטיק של חברה מסויימת אינו מחייב שהוא נעול אלא שההגדרות הAPN של סלקום הם הברירת מחדל תנסה לשנות את ה APN ידנית בהגדרות (תתקשר לסלקום לשאול אותם אם הוא חסום ע"פ חוק הם מחוייבים לפתוח אם זה נעול)
הייתי ממליץ מהסיבות הנ"ל להחליף את הסטיק לסטיק של הוואוי דור 4 מהיר יותר ועובד יותר חלק -
עכשיו עם x2one זה עומד על 2 מגה לשניה
@AM999 אמר בעזרה בנטסטיק:
@יהודה-1 1. דרך X2ONE גם עם אתה מחובר עם פלאפון המהירות לא משהו (זה קשור לשרת שלהם) חבל לטרוח
אכן נאמר לי במפורש שדור 3 מוגבל לשתי מגה. בדור 4 יותר טוב אבל עדיין יתכנו הגבלות שונות ומשונות.
-
בס"ד
תודה לכל העונים.
נטסטיק דור 4 הוא יקר מידי וכרגע שיש לי את הדור 3 אני אנסה להסתדר איתו.
בקשר לנטסטיק של סלקום אני אולי אנסה את מה שהציע @AM999 אבל קשה לי להאמין שזה יעזור כי מוכר מסויים אמר לי שנטסטיקים של אלקטל לרוב חסומים לחברה שמכרה אותם.ממליץ לך לעלות תמונה, או לפחות לכתוב דגם מדויק
אם זה יעזור הדגם הוא : X220Y-2EIEIL1
אבל מה שהבנתי בנתיים שזה המהירות שתהיה לי בזמן הקרוב.
כולם ענו לי על שאלה 1 ועל הנ.ב. אבל שאלה 2 ו3 לא קיבלו התייחסות.
לגבי שאלה 3 זה כרגע הסתדר אחרי העידכון לגרסה 1903 של ווינדוס אבל עדיין אשמח לדעת אם אפשר להגדיר חיבור דרך נטסטיק כחיבור אינטרנט ולא כחיבור חיוג.
בתודה -
@יהודה-1 תלוי בנטסטיק
חלקם מתחברים דרך חיוג ואז אין מה לעשות
בנין מה שכתבת על המחיר דרך האינטרנט מדובר על אזור 150 שקלים גם עם בארץ זה עולה החל מ250 שח
כך שאם לא מדובר בדבר דחוף ניתן להזמין ולחכות כחודש -
אבל שאלה 2 ו3 לא קיבלו התייחסות
- השימוש X2ONE מוגדר כנדידה של פרטנר ולכן לא מתחבר אוטומטי אני לא מצאתי פתרון
-
אבל שאלה 2 ו3 לא קיבלו התייחסות
- השימוש X2ONE מוגדר כנדידה של פרטנר ולכן לא מתחבר אוטומטי אני לא מצאתי פתרון
אוקיי, צודק. לא בדיוק הבנתי על מה דיברת שם.
אז בעצם מה שיצא לנו, שנשארתי עם המצב כמו שהיה, הפתרון היחיד זה לקנות נטסטיק דור 4 וגם בו לא בטוח שארויח הרבה, מלבד המהירות שבזמנים נורמאלים קצת פחות מפריעה.
יש נטסטיקים שמתחברים לא דרך חיוג??? -
@יהודה-1 כן כל נטסטיק של huawei
האם תרצה לנסות יש ברשותי אחד כזה אולם הוא דור 3 ואני יכול להשאיל לך אותו כך שתראה האם זה טוב לך או שלא יהיה לך ברירה אלא לעבור לדור 4 -
@a0533057932 אמר בעזרה בנטסטיק:
@יהודה-1 כן כל נטסטיק של huawei
האם תרצה לנסות יש ברשותי אחד כזה אולם הוא דור 3 ואני יכול להשאיל לך אותו כך שתראה האם זה טוב לך או שלא יהיה לך ברירה אלא לעבור לדור 4אוקיי זה מעניין.
איך בדיוק תשאיל לי אותו? אני גר בעפולה, ואתה אולי גר בתאילד או בכל מקום אחר. -
@יהודה-1 אני באלעד
עם יהיה לך מישהו שיעביר או כל רעיון אחר המייל שלי נמצא בפרופיל -
בס"ד
קשה לי להאמין שיהיה לי מישהו באלעד, במידה וכן אצור קשר.
תודה בכל אופן.
לגבי הנטסטיק השני שיש לי הצלחתי להגדיר אותו אבל הוא לא יותר טוב מהשני והוא סתם מתחמם הרבה. -
קשה לי להאמין שיהיה לי מישהו באלעד, במידה וכן אצור קשר.
דוקא לזה יש לי פתרון
תפרסם בפורומים בלשונית שמשמאל "מי שנוסע מאלעד לעפולה בתקופה הקרובה, שיצור קשר ב..."
אולי זה יעזור