סרטוני למידה עם נשים, שמע ללא צפיה
-
אני מציע שסרטונים המכילים תוכן עסקי לימודי שכיום לא פותחים אותם עקב כך שיש בהם נשים, ולכן מפסידים הרבה חומר יקר ערך שיכול לעזור לאנשים להתקדם, יש כ"כ הרבה תוכן איכותי ומקצועי חינמי שנגיש לכול ביוטיוב ועוד כגון: ייעוץ עיסקי/קאוצ'ינ/התפחות אישית/מכירות ושיווק/מחשבים ועוד תחומים רבים, שנטפרי יפתח אותם וימיר לקובץ שמע, ללא צפיה.
-
@מאנשי-הצדיק כנ"ל לסרטונים נצרכים, שיש בהם קטע קטן מסויים שנראים בו נשים, בקטע הזה למחוק את הודיאו, ולהשאיר רק את האודיו, ואז יהיה ניתן לפתוח את כל הסרטון [את רובו אפי' בוידיאו]
-
@YK-תקשורת-כשרה הצעה מעולה. אלא שהצעתי הרבה יותר פשוטה, שפשוט המחשב ימיר אותו מ - mp4 ל - mp3 פונקצייה שאפשר לעשות בכל מחשב פשוט.
נראה לי שבקלות מאד אפשר להטמיע זאת בניהול ושירות של נטפרי, בשונה מלתקן בתוך הקובץ עצמו שלכאורה מורכב יותר - למרות שבעידן הדיגיטציה של היום גם זה נראה לי קל לביצוע. -
@מאנשי-הצדיק אמר בסרטוני למידה עם נשים, שמע ללא צפיה:
שפשוט המחשב ימיר אותו מ - mp4 ל - mp3 פונקצייה שאפשר לעשות בכל מחשב פשוט.
איך בדיוק הוא יעשה את זה ?
אוטומטי או אנושי ? -
@מאנשי-הצדיק הסרטונים בין כה וכה נבדקים אנושית, במידה וסרטון הדרכה לדוגמה, מתגלה כלא בעייתי מצד התוכן והמרצה, מלבד קטע קטן שהבעיה בו איננה התוכן, אלא שנראים בו נשים, ניתן בקטע זה להשאיר רק את הפס קול, ולהסיר את הודיאו [כלומר התמונות], וכך יוכל הנצרך לתוכן לקבלו ללא חשש.
-
@מעמד הכל אפשרי היום,
ניתן להוריד בחינם תוכנה שממירה כל קובץ מכל סוג למה שאתה רוצה. אם תמיר pdf ל - mp4 לא יעבוד כלום.
אבל אם אתה ממיר mp4 ל - mp3 עובד רק השמע ללא הצפיה וכו'.
כך שהרעיון קיים גם קיים, כמובן שיש לבחון איך לבצע זאת בלי להוריד ולהמיר אלא שנטפרי יתווך אותו לנו באופן זה.
או אולי שנטפרי יוריד אותו - ימיר אותו - וישלח אותו כקובץ להורדה. הכי פשוט.
ואם זה הרבה עבודה-עיסוק עם זה, שיעלה נקודות ואולי יותר מנקודה אחת לקובץ. -
@מאנשי-הצדיק
רעיון מעולה.
יש כבר את הטכנולוגיה הזאת באתר של http://videownload.ml/צריך רק את האישור של נטפרי על הסרטון ותוכל להוריד אות כקובץ שמע.
-
הרעיון הוצע בעבר, ואפילו מישהו התחיל לקדם אותו.
לא יודע מה עלה בגורלו בסוף...... -
כמדומני שבשירות גוי של אינטרנט אפשר לבקש שיורידו רק את השמע