סטיק בזול
-
שלום.
בויקי מוזכר שאפשר לקנות סטיק בזול באתרי אינטרנט.
אשמח אם מישהו מהמבינים בתחום יוכל לתת לי קישור לאתר שמוכר סטיק טוב וזול, דור 4 כולל קליטה אלחוטית, וכמובן שאין לו בעיה עם נטפרי.
[נ.ב. התבלבלתי משפע החומר המוצג כאן בפורום ואני צריך תכל'ס]
תודה לכל העוזרים. -
@455 עליך לחפש את הדגם הבא huawei E8372h-608
באם הנך מעונים בקישור תציין זאת -
@a0533057932 דוגמא לזאפ רק שים לב לבדוק עם המוכר מראש את תת הדגם (אמור להיות כתוב על המדבקה מתחת המכסה)
-
@a0533057932 נראה לי עדיף להזמין בעלי אקספרס הרבה יותר זול
-
@לחיל-אומר נכון זול בכ100 ש"ח השאלה למתי הוא צריך את הסטיק
-
תודה לכולם.
זה לא דחוף כל כך, כי בינתיים יש לי סטיק אחר.
לכן במידה והסטיק בעלי אקספרס הוא אותו סטיק, או סטיק אחר באותה איכות שאתה מדבר, אשמח לקבל קישור. -
@a0533057932 אמר בסטיק בזול:
עליך לחפש את הדגם הבא huawei E8372h-608
יש לך מושג האם אפשר להשאיר אותו קבוע בשקע, אם זה לא הורס אותו.
כמו כן האם אפשר לחסום את הגישה אליו על ידי קוד.
וגם, איפה בודקים את המהירות ומה אני צריך לבדוק שם כדי שאדע שזה באמת מה שאני צריך [כרגע יש לי דור 3 והוא איטי הרבה פעמים]?
סליחה על ריבוי השאלות.... אבל אני מוכרח להוסיף שאלה אחרונה, זה עונה על כל השאלות?
אני שואל כי יש שם שלשה צבעים וכל אחד במחיר אחר, וכנראה שהמוכר רשם בכל צבע סוג שונה, מה מהם אני אמור לקחת -
@455 כן, זה מה שכולם קונים מחו"ל. שים לב שם שבפירוט כתוב לך "מהירות שידור 150Mbps" שזה אומר שהסטיק תומך ביכולת הורדה מקסימלית של 150 מ"ב, וזה יחסית הרבה.
אם תרצה למצוא את המוצר הזה בדיוק באתר עליאקספרס המקורי ולחסוך עוד כמה שקלים, בשורת הכתובת של דף המוצר תמצא מספר ארוךהנתון בין שני סלשים /000000/ - תעתיק את המספר בלבד, ותדביק בשורת החיפוש בעליאקספרס ותגיע למוצר הזה מהחנות הזו.
כאן בארץ יש בKSP נטסטיק דומה מאוד [חברת "BOON"] עם אותם הפרמטרים ב210 ש"ח, ויש עליו מידי פעם מבצעים. -
@שלום-על-ישראל אמר בסטיק בזול:
ראשית, את זה לא הכרתי...
אם תרצה למצוא את המוצר הזה בדיוק באתר עליאקספרס המקורי ולחסוך עוד כמה שקלים, בשורת הכתובת של דף המוצר תמצא מספר ארוךהנתון בין שני סלשים /000000/ - תעתיק את המספר בלבד, ותדביק בשורת החיפוש בעליאקספרס ותגיע למוצר הזה מהחנות הזו.
עזרת לי מאוד.
דבר שני איזה דגם מתוכם אני צריך יש שם שלש דגמים [תחת קטגוריית צבעים] -
@455 הקישור שהבאת למיטב הסנתי הוא לא לסטיק אלא לאנטנות
-
@a0533057932 כלומר ה-608 שבסוף זה הדגם?
-
@455 אם אני זוכר טוב, כן, דווקא עם הסיומת 608. כאן בפורום דיברו על זה הרבה, וזכור לי שמישו כתב שיש הבדל. הפרטים שהמוכר מספק שם לא מבארים כל כך את ההבדל ביניהם. יכול להיו שזה הבדל בתדרים ואז זה קריטי לקליטה בארץ.
דרך אגב, שכחתי לכתוב קודם שבממשק הניהול של הסטיק יש אופציה לסיסמה על רשת הוויפי או לכבות לגמרי את שידור הוויפי. -
תודה.
ויש לך מושג אם אפשר להשאיר את זה קבוע בחשמל? -
@455 אין שום סיבה שלא
אצלי בישיבה הסטיק מחובר קבוע לראוטר 24/7 -
@שלום-על-ישראל אמר בסטיק בזול:
בעליאקספרס כתוב שאין שילוח לישראל, בזיפי יש...
-
@a0533057932 אמר בסטיק בזול:
אצלי בישיבה הסטיק מחובר קבוע לראוטר 24/7
למה לראוטר ולא ישירות למטען יו אס בי?
-
@455 שתרצה לחבר מחשב פלוס מדפסת שהאופציה היחידה לסרוק בה היא לתיקיית רשת תבין למה סטיק לבד לא מספיק
-
-
@mdy שים לב שמדובר על תת דגם 153 ולא 608 יש לוודאות שגם הוא טוב לארץ
-
@a0533057932 רשום שם:
הערה:יש לנו E8372h-608 ו E8372h-153 במלאי עכשיו. אם אתה לא להשאיר שום מילות עבור דגם, אנו נעביר אותו באופן אקראי. תודה.