יצירת ערוץ יוטיוב - חשבון מותג
-
כיצד ניתן בנטפרי ליצור ערוץ יוטיוב - חשבון מותג?
דהיינו לקחת כתובת מייל עם סיומת הדומיין - לא ג'ימייל, שתקושר ותהיה כביכול מתחת לחשבון הג'ימייל הרגיל שלי, ועליה ליצור חשבון וערוץ יוטיוב? -
-
@DovidStroh אמר בפתיחת ערוץ יוטיוב - חשבון מותג:
@הבוס-הגדול https://netfree.link/wiki/מדיניות_פתיחת_ערוצים_ביוטיוב
סורי, כמדומני שזה היה מוסבר, לא התכוונתי לפתוח את הערוץ לכולם, אני מדבר שלב קודם, על יצירת הערוץ!
תודה, אשמח לעזרתכם! -
-
@DovidStroh אמר ביצירת ערוץ יוטיוב - חשבון מותג:
@הבוס-הגדול https://netfree.link/wiki/שימוש_באתר_יוטיוב_בנטפרי#העלאה_ליוטיוב
את זה אני מכיר, ראית מה בדיוק אני שואל?
-
@הבוס-הגדול יותר מזה לא נראה לי קשור לנטפרי.
-
אשאל שוב, ראית מה שאלתי בדיוק?
הבנת את השאלה?
יש לך ערוץ יוטיוב שלך, או התעסקת עם משהו כזה בעבר? -
@הבוס-הגדול אמר ביצירת ערוץ יוטיוב - חשבון מותג:
שתקושר ותהיה כביכול מתחת לחשבון הג'ימייל הרגיל שלי,
איך היא מקושרת?
גוגל G Suite?
או שהוספת POP3 וSMTP בחשבונות?אם זה גוגל G Suite, אז זה חשבון גימייל לכל דבר ועניין, ולא אמורה להיות בעייה (יש לי כזה חשבון ואם תרצה אוכל לבדוק)
אם זה הוספת חשבון POP3, לדעתי החשבון בגוגל יהיה על הגימייל האישי שלך והוא לא "יכיר" במייל העסקי שלך.
-
לא לא, יש לי חשבון ג'ימייל רגיל, וכשרציתי לפתוח ערוץ יוטיוב שלא תהיה על הג'ימייל שלי, לקחתי כתובת מייל עם סיומת דומיין פרטי שיש לי, ופתחתי חשבון מותג, כעת זה מופיע לי חשבון המותג מתחת חשבון הג'ימייל הרגיל שלי, וזה כביכול מתחתיו.
כעת אני רוצה לעשות עוד אחד כזה, אך אני לא מצליח.
מה שכן, יתכן שבהתחלה יצרתי את זה במחשב ללא חסימה,
אבל האם בנטפרי אין אפשרות לעשות את זה?
תודה רבה! -
יותר מזה לא נראה לי קשור לנטפרי.
ממש מעצבן לקבל את התגובה הזאת בכל פעם שיש פה דיון.
בסדר. כולם הבינו ש"פורום נטפרי" נועד אך ורק לענייני נטפרי. לא צריך להדגיש את זה הלוך חזור בכל שאלה שמישהו מעלה. זה כבר גובל בצדקנות יתירה. אפשר לחשוב שאין כבר כללים ומצוות להקפיד עליהם כל כך.
-
@מטעמים
@shraga אמר בתת פורום לנושאים כלליים:אני דווקא בעד לצעוק,
הפורום מיועד למענה מקצועי בכל הקשור למוצר ששמו נטפרי,
אין שום חובה מצווה או הנהגה טובה לפתוח נושאים או להגיב על נושא בכל יום.
ככל שיתרבו הנושאים שלא בהכרח קשורים למטרת הקמת הפורום,
הפורום ייהפך ללא רלוונטי ולא תועלתי, וכבר היום הוא נוטה במעט (ויש שיאמרו בהרבה) לכיוון הזה לצערי...
בבקשה מכולכם, תיזכרו, אין שום עניין לרשום הודעות ולהיות חבר בפורום הזה,
רק מי שיש לו מה למכור (קרי, מכיר את המערכת של נטפרי כלקוח/כתומך ויש לו תשובות נכונות ומדויקות לשאלות שנשאלות, ולא השערות/קריצות ידידותיות/בדיחות/שאלות תם) ומי שיש לו מה לשאול באופן קונטרטי בעניין מסוים שקשור לנטפרי שישאר כאן,
מי שנמצא כאן רק בשביל לבלות את זמנו, שיעשה את זה במקומות אחרים בבקשה.
(אני לא ממליץ על מקצועות ותחומים כי המנהלים שם יכעסו עליי ... גם הם לא מעוניינים בפורום מוספם ולא רלוונטי שבו האשכולות נפתחים על ידי משועממים ובמטרה לבילוי זמן).
זו דעתי, האישית, ומזוית ראייתי כתומך נטפרי.
הפורום כאן לא אמור להיות רשת חברתית של מנויי נטפרי,
כמובן שניתן לחלוק על דעתי, אבל נראה מי יעיז לעשות זאת בגלוי
שבת שלום לכולם
ובשורות טובות -
שוב, השאלה הזו כן קשורה ישירות לנטפרי, כי כשאני בא ליצור חשבון מותג לערוץ יוטיוב אני מקבל את דף החסימה של נטרפי ליטיוב, ושם לא מוסבר איך לעשות זאת!
-
@הבוס-הגדול תגובתי לא מכוונת אליך
אתה לא צריך להלחץ -
@מעמד אמר ביצירת ערוץ יוטיוב - חשבון מותג:
@הבוס-הגדול תגובתי לא מכוונת אליך
אתה לא צריך להלחץאני לעולם לא נלחץ (כן, נעים להכיר),
פשוט אני רוצה תשובה, ושלא יסיטו את הנושא מהשאלה שלי
תודה! -
שוב, השאלה הזו כן קשורה ישירות לנטפרי, כי כשאני בא ליצור חשבון מותג לערוץ יוטיוב אני מקבל את דף החסימה של נטרפי ליטיוב, ושם לא מוסבר איך לעשות זאת!
-
@הבוס-הגדול צרף את הלינק שבו מופיע הודעת החסימה.
-
@מטעמים מה מעצבן? אם הייתי מבקש כאן מתכון לעוגה לא הייתי מקבל. נכון? יש פורומים אחרים בשביל שאלות שלא קשורים לנטפרי.
-
@מטעמים מה מעצבן? אם הייתי מבקש כאן מתכון לעוגה לא הייתי מקבל. נכון? יש פורומים אחרים בשביל שאלות שלא קשורים לנטפרי.
די.
תודה -
כיצד ניתן בנטפרי ליצור ערוץ יוטיוב - חשבון מותג?
דהיינו לקחת כתובת מייל עם סיומת הדומיין - לא ג'ימייל, שתקושר ותהיה כביכול מתחת לחשבון הג'ימייל הרגיל שלי, ועליה ליצור חשבון וערוץ יוטיוב?למיטב ידיעתי האפשרות הזאת חסומה בנטפרי.