לזרז את הטיפול בפניות ביותר מהירות, ושיהיה אפשרות שדברים דחופים יטופלו מיידית
-
לפעמים צריך להמתין זמן רב על טיפול בפניות, על אף שמציינים 3 נקודות, ועל אף שמפרטים את מהות הבעיה דיי הצורך.
ישנם מקרים שהצורך בכל מיני אתרים שנחסמו בטעות הוא דחוף ביותר! -
@שמחו
מוזר. אם אין בעיה טכנית מורכבת בפתיחת האתר - לכאורה אין שום סיבה שפניה של 3 נקודות לא תיענה בתוך דקות ספורות.
אלא אם לא יושב אף אחד באותו רגע לבדוק (נניח אחרי 12 או 1 בלילה) - ואז תצעק דחוף גם עם 18 נקודות וזה לא יעזור. -
למעשה נראה שזה מאוד תלוי בעומס של אותו רגע, אני תמיד שולח פניות עם נקודה אחת (ופניה אחת הייתה על בעיה חמורה דבר היה מצריך סינון), והדברים נענים במהירות. רואים מקצועיות ואכפתיות. או שלפחות אל תצפה שבמצמוץ העין תקבל כבר תשובה. סבלנות זה הניסיון של הדור..
בהצלחה =] -
@שמחו אמר בלזרז את הטיפול בפניות ביותר מהירות, ושיהיה אפשרות שדברים דחופים יטופלו מיידית:
לפעמים צריך להמתין זמן רב על טיפול בפניות, על אף שמציינים 3 נקודות, ועל אף שמפרטים את מהות הבעיה דיי הצורך.
ישנם מקרים שהצורך בכל מיני אתרים שנחסמו בטעות הוא דחוף ביותר!מסכים איתך לגמרי
-
מה הפירוש "אתרים שנחסמו בטעות?"
כנראה אתרים שנחסמו ולשיטתי זה טעות.
אם ככה ברור שיקח זמן לבדוק את זה. לשנות מצב זה קשה יותר.
ואנחנו עובדים במתינות ולא מתוך לחץ. -
@magicode אמר בלזרז את הטיפול בפניות ביותר מהירות, ושיהיה אפשרות שדברים דחופים יטופלו מיידית:
ואנחנו עובדים במתינות ולא מתוך לחץ.
חשוב...
-
@מ-פינחסי אמר בלזרז את הטיפול בפניות ביותר מהירות, ושיהיה אפשרות שדברים דחופים יטופלו מיידית:
@magicode אמר בלזרז את הטיפול בפניות ביותר מהירות, ושיהיה אפשרות שדברים דחופים יטופלו מיידית:
ואנחנו עובדים במתינות ולא מתוך לחץ.
חשוב...
בהחלט ככה מתנהלים נכון
-
מה הפירוש "אתרים שנחסמו בטעות?"
לי קרה פעם או פעמיים שהיה אתר חסום ואחרי שפתחתי פניה פתחו את זה אין לי מושג למה.
-
@לחיל-אומר כנראה אותו אתר אף פעם לא נבדק
-
@אוהב-לעזור הוא כתב חסום לא עוד לא נבדק
-
@לחיל-אומר מענין לא שמעתי על כזה מקרה
אבל אני יכול לשער שהיה שם משהו שחייב חסימה
ושפתחו כבר הבעיה לא היתה קימת
יש הרבה סיבות לחסימת אתרים
לדוג' בגגל זרימה משרת אחר באופן שנכנס גם תוכן שאינו מתאים